Ett lojt inlägg till samligen; Loja Inlägg

Städat.
Ätit.
 Kollat filmen.
 Är sugen på nåt. Men inget onyttigt. Men jag vet inte vad det kan vara. Kanske smoothie? Hmm, men då måste jag diska för att jag inte gjort det sen sist jag mixade grejs.
Vilket projekt...
Nä skiter nog i det ja. Kommer med all sannolikhet sitta här o slösurfa o glömma att jag e sugen. Eller kanske är jag törstig? Haha. Mineralvatten coming up!
-Thanks. Ja, kan ha varit det ja...

This is ett av många loja inlägg.

Nicole fick en flicka. Stackars barn.
Skitful lampa på roomservice.
Igår stalka vi grabben med tattisarna på biljardcaféet, men utan direkt utdelning. Kasst.
Var o spinna litta oxå, med R:s nya span som instruktör... Haha. Det var megaloooooojt! Han stöna, inte så som om man tycker att det e jobbigt, utan på ett porrigt sätt.
Kanske sadeln klämde till på ett behagligt sätt...*Fniss*
R gillade det. Hahahahaha.

Jag vill slänga saker.
Inte typ en tallrik in i väggen, utan kasta bort en massa onödigt shit. Men jag vill inte... Eller rättelse. Kan inte.

Nu ska jag läsa lite bok tror jag bestämt, fick låna av T.

            
Carl                                 Min nya fiiiina sjal


Leeeeeeedig

Mitt i veckan, vilken lyx.

Har varit o inhandlat Harry Potter- Fenixordern som jag ska kolla när jag städat färdigt o duschat.
Var o tränade innan. Det var minsann inte dåligt, körde bla marklyft med lösa vikter för omväxlingskull. Hmm, intressant tyckte kroppen o skiiiitatungt blev det helt plötsligt... Men skam den som ger sig.

Började läsa Lapidus igår, fängslande från första sidan, kan bli en sån där streckläsningsbok.

Imorgon blir det Cirkelpass med Snygg-D.

(Den lätt rödhåriga extremt najsa o trevliga brandmannen från hemstaden är singel.)


Ciao Bella

image86

Det blev romantik med favoriten igår. Hahaha. Så söt den filmen var. Gulligaste skådespelarna me!

Jobbat idag, därefter in på apoteket o fixade grejs till tandjäveln. Jag vägrar att gå till tandläkaren. Om den så ska ruttna så ska jag inte gå dit förän jag blivit kallad i Trelle. Är iofs inte så lång tid tills jag ska dit, typ 2 veckor bara...

Var o körde boxning, skönt! Känns inte som jag varit borta från träningen i en vecka. Hmm. Konstigt. Men såklart härligt. Vi tog o körde litta mage på det.

Sitter här o slöar o kommer inte längre än till tanken att jag borde äta o duscha.

Lyssnar sönder låten Iron Lion Zion. Undrar varför? Men så e det bara, ibland måste jag bara göra det. Inte kul för omgivningen bara, att lyssna på en låt hundra gånger på en kväll. Bara jag som kan lyckas med bedriften utan att bli knas i kolan.
 Fick tips idag från O att lyssna på Dollys 9 to 5 när jag fått en låt på huvet, det skulle tydligen göra susen...:)

Nu! Fick jag kraft att gå o göra mina sysslor. Imorgon blir det spinning. Jag längtar.
Imorgon blir det även fisk till middag. Ska göra lax med broccoli (vilket roligt ord de e). Gottigott.





Iron Lion Zion

Ja! Idag har jag hunnit med en massa grejs. Lagat storkok, grönsakspaj o chili. Bra o vad nöjd jag känner mig!
Städat, fast väntar med att torka med blött tills vildingen åkt hem.
Storstädat till kanin. Han o Calle lekte innan, så sött!

Bakat morotskaka som jag ska festa¨på när jag tränat.

Om en timme bär det av mot boxningen, ska bli så skönt o roligt. Sen blir det till att sola en snabbis o därefter hyra en film, är sugen på att se Råttatoille, den e fantastisk!

Kom på att jag ska bada med jobb på tisdag, I Love! Så härligt med varmvattenbassäng.

Bästa städmusiken. Bobban. T fixade en best of skiva till mig. Han e snäll. Han tyckte att vi skulle gå o kolla Hockey. Men jag är i Trelle då, kasst, hade ju varit superkul.


Film på bloggen

Hehe, kellogs? What? Jaha, ja det var ju intressant. Hmm...

Vilket väder det e idag! Underbart solsken o härlig vårkänsla i luften.
Varit ute o traskat med hund på kajen, härligt att promenera vid vattnet.

Jag ska få en massa gjort idag, jag ska baka morotskaka o sen ska jag ju träna senare.

Vill köpa tulpaner idag, sån vårkänsla är det!:)

image85

Emil i Lönneberga

Jag såg passande nog ett avsnitt på jobb häromdagen som handlade om Linas tandvärk...
För vad har jag nu lyckats med? Jo, att skaffa mig fruktansvärd tandvärk. Visdomstanden som spökar igen. Knaprar Alvedon o håller på o "masserar" tandköttet, jo hon (tandläkaren) sa att jag skulle göra just så. Men det blir ju bara hundra gånger värre när jag håller på o rotar runt där... Ahhh. Blir galen.

R var nyss här en runda. Vi ska ta ett boxpass imorgon, hoppas att jag e superpigg o har dööömycket energi. Chansen e väl inte så stor eftersom this body inte varit i direkt rörelse sen i måndags.
Men det ska bli skönt. Smög förbi o kollade när dom körde cirkelpasset idag, önskade att jag var där inne istället för ute i regn o blåst. Men klart fick ju vara med lilla favoriten Calle:)

Läste färdigt Harry idag, åååå vad jag önskade att den aldrig skulle ta slut. Nu kommer nästa problem. Vilken ska jag ta tag i nu? Hmm, jag e sugen på Skallism, den är lite lättsam sådär så det får det nog bli.

Jag önskar att jag hade haft en person som kunde vara min "sparka röven ur soffan-kompis". Det e helt sjukt vad jag aldrig får något gjort, eller i alla fall inte såna där tråkiga saker, konstigt...?
Hmm, kanske inte speciellt när jag tänker efter. Men va fint det hade varit med en personlig coach. Calle har varit lite det denna helgen, annars är jag ganska övertygad om att jag inte förflyttat mig mer än runt hörnet ner till ICA o sen hem igen.

Nu ska jag nog snart knyta mig, sen blir det grötfrukost imorgon så jag orkar ge järnet på träningen.

Godnatt.

Handbollsfeber

Mycker trevligare än den febern jag blivit av med:)
Åååå va spännande det var idag då, trodde att jag skulle kissa på mig för vågade inte gå på dass förän matchen var slut..Haha. Men dom vann! Najs. Och den bäste spelaren (enligt expertutsago i form av moi) Marcus Ahlm.

image84


Idag har jag inte gjort många knop. Bara slöat o gått promenader. Calle har badat, på Saltö o vid Fisketorget. Haha. Han hoppade i, men sen kom han inte upp för han hoppade över en kant så fick dra upp honom. Knas. Hihihi.

Har hunnit med att drömma o längta efter sommaren o efter den äkta stora kärleken. Härligt.
Längtar tills det bär av till Skåne igen, ska bli så roligt att R ska följa med o härligt att shoppa o träffa alla, ska försöka få bilen fixad oxå, han trodde han visste vad det var för läckage... Hoppas.
Jag vill sälja skiten o köpa båt istället...


Det gick fort över...

För idag känner mig frisk. Fast ska ändå vänta till imorgon tills jag tränar... Blir slöööökväll hemma i soffan.
Fy fabian va det ska bli skönt!  Ska svänga ihop lite grejs till taco (fast blir mest sallad o kött...) o tror jag ska kosta på mig ett glas rött fylligt vin. Mums.
Åååå riktigt så det vattnas i munnen nu...

Jag har varit o handlat på Willys, jag Älskar löningsdag:) O tjo va dyrt det blev, men det är ju mat! Gott. Det är mycket hög prioriteringsstatus på det i mitt hem. Brudarna skulle dricka lite vin hos A senare, kanske får lust att dra dit, men just nu ser jag fram emot en varm dusch, tända massa ljus o sen krypa upp i soffan o sträckläsa färdigt Harry. Den är superduper bra o jag vill aldrig att den ska ta slut...

Calle o jag ha varit ute hela dagen, helt slut ligger han på mattan i hallen. Först en runda i stan, sen cyklade vi till Pantarholmen o lekte o lite lydnad.
Imorgon ska jag packa hund, matsäck o en massa varma kläder. Sen bär det till skogs! Ska bli så härligt.


Japp, det var det!

Feber alltså. Har nu haft det i två dagar, mår skit på morgonen o känner mig allmänt trött, irriterad o gnällig. Har varit glad för att jag jobbat kväll hela veckan, så att jag kunnat gå o jobbat ändå o smittat allihopa... Kanske borde stannat hemma o förhindrat detta, men orkar inte ta tag i sjukkassa o mög, så bättre o bita ihop:)

Skulle gått på kickboxningen imorgon o grämer mig över att jag missar det.
Faktiskt har jag lite ångest över att missa det... BLÄ.

Ska ha Calle i helgen, ska nog hämta honom imorgonkväll, ska bli trevligt med lite hundsällskap, hoppas jag piggnar till bara så han inte tycker att jag är en tråkmåns...

Nu ska jag sova, hoppas att jag inte vaknar förän typ 10 imorgon... Fet chans. Not.



Feber?

Hmm, det är något konstigt i kroppen. Kan det månne vara feber? Tog några alvedon o lite kall vaniljkesella me björnbär på det, känner mig lite piggare nu. Fan oxå. Men jag måste jobba dessa tre dagarna, det är ju ingenting, tre dagar. Bara att bita ihop o sen återhämta mig i helgen.

Har skruvat ihopa bordet:) Fint blev det, fast jag råkade tappa det (de e faktiskt skittungt) så det blev lite stött... Hmm, jeje det e som det e när jag ska göra saker, tanken e god:)

Var o boxades igår o sen bosu på det, kropen skrek
- Jag vill inte! Gå heeeeeeem!
Så jag känner att jag faktiskt får skylla mig lite själv över hur jag mår idag.

Snart blir det matlagning till att ta me på jobb. Jag vill läsa Niclas Jakobssons blogg. Jag ska leta vidare o sen berätta för er om jag hittar den. Måste köpa boken...
Tänker på en viss första pojkväns öde när han berättade sin historia hos Malou.

Home sweet home

Jag kände faktiskt lite så när jag steg innanför dörren, det e bra. Kan bero på det nya bordet jag inhandlade på Ikea innan jag körde till Blekinge... Hehehehe. Jag ÄLSKAR projekt.

Helgen har varit underbar, som alltid när jag e hemma.
Jag kan inte för mitt liv förstår hur jag kunde flytta ifrån detta.

image79



Ibland. Sen ibland är det skönt att slippa skiten. Haha. Men blir med alla sannolikhet flytt efter sommaren. Har inte bestämt mig för huruvida det blir Skåneland eller Norrland, men det blir bra vilket som.

Känner mig full av energi o livsglädje.

Superfin mössa fick jag med mig som mor stickat. Hoppas hon tar detta med pannbanden på allvar...:)

Hälsade på M&M o fikade på supergod morotskaka o fruktskorpor, ska fråga mormor om recptet på dom. Fast jag nu ska bruka allvar mit maten några veckor.

Nästa gång åker R med ner. Det ska superkul, bror o M skulle dra ihop något, sen blir det till att göra T nattetid.

Kanin har haft det fin fint, glad blev han när han fick skutta omkring litta i lägenheten:)

Ikväll blir det boxning, sen hem o fixa mat till jobbveckan framför mig. Kväll hela veckan, najs:) Det är iofs bara tre dagar o det kan jag inte beskriva med ord hur skönt jag tycker det är!

Nu, knåpa ihop stolarna.


Live to you from T

Jepp, då var man hemma o har hunnit landa. Men. Och detta är ett stort MEN. Jag kan inte koppla av tycks det. Jag känner för att hela tiden hitta på saker o igår kväll när alla i familjen stack för iväg för sina lördagsplaner satt jag i hela trekvart ensam! Jag höll på o få panik. Tack o lov kom far hem o vi käkade o kollade på handbollen. Gode tid. Det e nog lite sjukligt...

I fredags blev det lite mat med mor o far, sen soffan. Usch för Lets Dance. Jag ogillar skarpt.
Förutom Daniel Da Silva. Vill du gifta dig med mig?

image78

Här är han the man, med allas vår favoritskåning. Antingen hatar man henne eller så älskar man. Jag älskar. Hon är såååå rolig o fullkomligt galen. Me like.

Igår hade jag o mor långfrukost o sedan stack jag ut o sprang en runda o bastade, därefter blev det staden med lillebror. Kollade lite i affärer o därefter gick vi o åt på CasaBlanca, kycklingsalladen där e grym!
Hem med fika till mor som lagat kaffe, eftermiddagsmys i soffan med skitsnack. Jag gillar att ha min familj omkring mig, inte bara för att prata utan liksom för att det hela tiden händer grejer. Imorgon är jag i valet o kvalet, ifall det blir Malmö eller ej. Får fundera lite till. Det är mysigt o bara spatsera omkring, för jag ska inte köpa något. Ska spara pengar nu har jag bestämt mig för.
Och när jag säger det, då jävlar sparas det. Typ inte äta annat än gröt.


1 dag kvar

Nuuuuu är det inte långt kvar. Imorgon drar jag till Skåne. Äntligen. Tog ledigt måndag så till o me långhelg.

Ps. Grannen har flickvän R. Såg henne idag när hon masserade hans hårbotten...
Lojt o bo längst ner, det får vi tänka på båda två. Hahahahah.


2 dagar kvar

Och det e ju verkligen ingenting.

Ska packa idag innan jag sticker till jobb, jippie!
När jag slutar idag blir det träningspass o sen sängen. Jag tror jag gick o la mig åtta igårkväll, ärligt. Jag var såååå trött. Gud va skönt det är att kunna göra det. Sen vaknade jag iofs klockan sju idag. Svor en ramsa för att jag var så pigg o sen somnade jag om. Najs:)

Åt ängamat till frukost idag, inte det ultimata, men skit i det. Funderar på att åka till lillebror o bubbla lite imorgon på hans jobb, kanske blir vin, men jag kan ju ta bussen o sen åka me han hem.

Nu ska jag ta o packa ihop mig o ta tag i disken, sen ska jag kolla ifall det blir en tripp till ikea eller inte. Ska köpa lite hyllor o någon lampa.


3 dagar kvar

Nu är det nära så jag kan nästan röra vid mållinjen...

Sista dagen på utbildningen idag. Skönt, men på samma gång lite tråkigt, jag älskar att utbilda mig o få en massa nya infallsvinklar. Kan ha varit detta min hjärna behövde, kände hur jag bara sög i mig all kunskap.
Nu kommer det som egentligen är spännande, att praktisera det jag lärt mig i jobbet, o i livet. För mycket handlar om hur du själv uppfattas o får fram det du vill på olika sätt. Kommunikation. Detta känner jag iofs igen mycket från när jag läste just kommunikation o kroppsspråk. Det är alltid nyttigt att gå igenom det igen, för du får nya infallsvinklar o ideér.

Var o snabbtränade direkt efter jobb idag. Det ska jag i framtiden undvika, tänkte alla som jag idag? Att det hade varit skönt att få det avklarat o sen bara slappa på kvällen? Eller what? Det var aaaaaasssamye folk. Blä.

Men en annan sak som inte hänt på MYCKET länge hände idag. Jag fick för mig att laga mat:) Det kändes riktigt bra o kul. Vet inte varifrån denna energi o lust kom, men jag gillar det o det var på tiden!

Annars har jag fått klingra o slingra mig ur denna situation som uppstått. Jag vill inte att alla ska veta. Jag vill hellre de tror att det är någon helt annan... Fast klart, kan ju bli väldigt fel på det sättet. Hmm. Ska fundera ut hur jag ska hantera detta. Eller göra som jag brukar, skoja bort det o sen låta tiden sköta resten:)

Fick mina högtalare idag me! Tjohoho va glad jag blev. Och va bra o fina dom är. Problemet som uppstod direkt var ju vart jag skulle placera dom o att jag kanske borde ta o köpa mig ett köksbord?

Jag tycker inte att livet borde vara så komplicerat o att det kunde väl bara flyta på?
Men då har jag själv bestämt mig för att inte göra det mer komplicerat än vad det är. Synd att mina medmänniskor inte oxå bestämt sig för detta.
Jag liksom bara flyter iväg i tanke o känslor. Men jag ÄLSKAR det! Jag behöver det.

I min värld är det underbart o trivsamt. Jag gillar att fundera över när människor är födda, för det kan man faktiskt se på vissa... De ser kanske våriga eller höstiga ut! Vilka sjärntecken dom är. Hur de bor. Ifall dom har djur. Om de körde eller cyklade till gymmet. Jag ÄLSKAR människor. Jag njuter av att bara sitta ner o titta på alla som stressar runt eller att titta på hur två stycken samtalar. Jag är en observatör. Hihihi.

Nu ska jag kolla Ugly Betty o sen blir det Harry innan jag ska sova. Tidigt ska jag upp imorgon...
Men jag ÄLSKAR det:) Jag gillar att gå upp när det är mörkt ute. Det är mysigt. Jag gillar att duscha så tidigt på morgonen, blir så pigg o luktar så gott i lgh:) Hahaha.






Fortfarande 4 dagar kvar

Men var tvungen att tillägga en sak.

Att möta livet med en ödmjukhet.
Det har jag just gjort, o det känns förbaskat skönt!

Jag har just kommit till ännu en insikt o känner att jag växer. En extremt skön känsla.

Alla kan vara sig själva, men det är aldrig den du vill.
(Kommer behöva jobba med denna ett tag innan den går in tror jag... Ungefär som det där me fantomen...)

Just varit o tränat, känns som jag gjort tour de france både baklänges o framlänges...
Duschen, soffan, sängen. SKÖNT!


4 dagar kvar

Jag blev helt otroligt fnissig idag. Va? Vad hände där? Hur kunde jag få det för mig? Mohahaha. Fjant.
Fy fan va bra det känns att komma till insikt. Vad hade livet varit utan just det, insikt.

Dagen har flutit på bra. Inga nedsteg än... Ska iväg o spinna lite, sen blir det en skön kväll framför tvn med en kopp te. Det var inte igår det blev av, har stupat i säng de senaste dagarna.

Läääängtar till fredag. Inte bara för att jag sen är ledig i helgen. Utan även för att jag ska få träffa familjen! Åååå va jag saknar dom. Far jobba iofs hela helgen, men jag hittar nog någon anledning att hälsa på;)
Annars blir det en sväng österut för lite frukost maybe på söndag? Ska ringa o höra om det passar.
M&M ska besökas, och tror nu när jag sitter här i skrivande stund att det kan vara en ide att ta ledigt måndag. Det blir ju alltid så intensivt...
Ska se ifall det passar R att följa me sen i februari. Då blir det shopping, slapping o festing:)

Nu, undanplockning så jag kan hålla kväll sen när jag e färdigtränad.


5 dagar kvar

Så nu jäklar är de värsta längsta timmarna o dagarna gjorda:) Woohoho!

Imorgon är det utbildning som står på schemat. Ska samåka med G.
Tänkte på det nu i efterhand... Kanske inte var så genomtänkt...
Jeje, skit samma. Det är som det är och det får han ta. Punkt.

Pratade med sötisen H, han med den svartsjuka bruden...
Vi ska ses på lördag o ta en fika i T. Jag saknar honom. Men det är bara ett år kvar tills han måste gifta sig med mig...( Han blir 30 och ifall...han är singel ska han äkta mig...)  Hahaha. Hoppas att hon håller fast vid honom några år till, jag tror inte jag klär i att stå brud om ett år. Fast man ska ju aldrig säga aldrig:)

Drömde om hunden inatt. Har var importerad ifrån Afrika och jättesmutsig, men om man torkade på honom med en dammtrasa började han glänsa som silver... Hahahaha.

Nu, fortsättning Harry Potter.
Voldemort har nyss sagt att han ska döda Harry själv, och tagit Malfoys trollstav... Tsss.

6 dagar kvar

Och ja, jag tänker räkna ner... Fast guuuud va skönt det var att komma till jobb o låta tankarna vara någon helt annanstans. Jag hade faktiskt till och med riktigt trevligt o roligt idag.

Jag känner mig upprymd o nöjd med mig själv idag. Självförtroende/Självkänsla. Måste läsa dessa böcker, de ligger o väntar på mig...
Men nu; Sista Harry Potter boken:) Me like.

Man börjar väl inte läsa en bok ifall man inte blir inspirerad av någon, en bok som man egentligen inte tänkt läsa ifrån början... Konstigt tycker jag. Mycket med just denna person jag tycker är konstigt. Så jag summerar dagens tankar o dagdrömmande... Konstigt.

Pooooositiv!

För det sitter i huvudet, eller vad är man brukar säga...

Var o körde spinning innan, fantastiskt roligt, expresspass. Tror att jag kunde dragit upp motståndet litta mer, ska gå på pulspass oxå, shit va kul o kolla o ha koll. Fast kan egentligen dra på mig mitt eget pulsband... Tänkte inte på det...

Snygg-D was there. Jag gillar att kolla på honom. Det finns det fler som gör..:)

Annars då, ätit o druckit bra efter träning. Jag kan ha hittat anledningen till att förbränningen inte är vad den ska, tycker att det e förbannant tråkigt att äta efter träning. Inte alls bra om man kör ett pass på kvällen. Tur i oturen e väl då att det faktiskt brukar bli morgonpass för min del.

Nu blir det snart sängen, börjar klia i ögonen lite...


Till sist, en passande bild för hur jag känner nu.



Merci. Du vet vem du e.

klister

Verkar jag ha i... För har inte kommit längre, men kom på en grej.
Pratade nyss med H. Och plötsligt så verkar mina problem så mycket mycket mindre... Jag har medvetet valt att vara singel, för att slippa sånt skit han neggade om.
Och även om jag tycker det är tråkigt o jobbigt för hans del så gottar sig en liten del av mig sig. För jag slipper det! Erbjöd honom att komma hit o vara en helg för att komma bort lite, men hon e svartsjuk...
Ehhh. Okej, sånt irriterar mig som faaaaan. Vi har varit vänner sen jag var 13 för tusan! Även om det skulle varit något mellan oss så kan hon ju för fan inte förbjuda en person att göra något. I så fall finns det jävligt många personer jag skulle vilja ge olika förbud, återkommer med denna teori en annan dag när jag inte känner mig stressad o fingrarna glattar över tagenterna o det bara blir fel heeeeela tiden...


negg slut. från och med idag. nu.

Jag kan fan inte hålla på så här, skämdes idag när jag träffade bloggerskan fitnessdesi.blogspot.com. Jag bara neggade o neggade o neggade... Fy fan säger jag bara. Och hon peppade mig lite (ovetande om det tror jag hon var dock...) till att ta tag i ätandet o tränadet. Och jag ska lyssna på Bring me everyone live.
Det har jag bestämt mig för att jag ska! Jag ska direkt gå o städa till kanin o sen bädda rent o plocka in disken så kommer det kännar supermycket bättre o gladare.
Ska spinna senare, därefter är det slut på fjanteriet me mat o resten.
Stopp!
Blir te o till att kolla lets dance premiären ikväll, och jag hoppas för min gud att jag inte hör av norrlänningen alls mer i mitt liv... Förutom på måndag o tisdag när det finns stor risk att stöta ihop med honom. För då kommer karusellen sätta igång igen i förmodligen en hiskelig hög fart.
Jeje, fuck it.

romantik I neeeeeeeed

image76

Tvättdag

Kunde varit roligare med helg... Damn, jobbe jobbe jobbe. Det är den fattiges lott.
Jag har fortfarande inte fått diskat undan. Har även fått en stark känsla av otrivsamhet i mitt sovrum.
Så nu är det neggetime, fortsätt utan att passera gå ifall du inte vill smittas.

Jag hatar den fula kissgul/vita färgen på väggarna.
Jag hatar att alla jävla ledningar o sladdar är dragna utanpå väggarna... What?
Va tänkte dom med på 1800-talet typ?
Jag hatar att det är en ytterdörr precis vid fotändan.
Jag hatar att det är femhundra meter i takhöjd så att det aldrig blir mys o tröttkänsla.

Så! This will be my new project. Ska avvakta ifall jag får fortsatt eller ej på jobb. Om inte, ska jag flytta. Vet inte riktigt var än, någonstans vid kusten.
Nästan... Så jag önskar att jag inte får fortsatt. Jag är riktigt trött på denna skiten. Allt. Borde göra något riktigt olämpligt, eller make sure they found out.

Nä, nu måste det göras litta. Här blir inga barn gjorda...


tAKiDA

Vågar inte ens säga hur många gånger jag hört den satans låten. Det är absolut obsessed mye...

Så nu är det försök till att hitta en ny plåga, för jag känner mig manisk.

Kan vara Amaranth med Nightwish.

Fast den spelar inte riktigt i samma liga...

Jag har fått la apetit tillbax! Giiiiii. Så idag rusade jag så fort jag kände mig hungrig till mitt ICA. Inhandlade bara sånt som jag gillar. Om det inte vore för att jag e helt o hundra säker på att jag inte kan vara gravid skulle jag anat något, eftersom jag typ levt på leverpastej o ättiksgurka på knäckebröd de senaste veckorna...
And im loving it!:)

Tränade ett mjukispass idag. Det kändes lite stelt o tråkigt, men kände mig hyfsat pigg efteråt, piggare än på länge, kan även vara så att paralell kan dras till hungerskänslan som återficks två timmar därefter.

Har städat ut julen, det kändes vääääldigt bra o fräscht. Bara disken kvar, men tänkte jag kan ta den imrogn när jag ändå har tvättid. Känns som jag ska tvätta hela jävla garderoben för det är skiiiitamye tvätt.

Neggar lite över att jag ska jobba från lördag till fredag... Fast bara o bita i det sura äpplet. Bara jag tränar o äter bra så orkar jag, ingen fara!;)

Jag har köpt högtalare idag, hoppas de kommer imorgon. Mohahaha, sen ska det spillas för pengarna.


nuevo dag

Jepp, känns faktiskt rätt bra idag får jag väl säga... Skönt o vara ledig. Jag ska städa undan o sen blir det till att baka lite. Får se hur pigg jag är på staden...

Var hemma hos R igår. Funderade en hel del, men blev inget klokare, vad kan jag då dra för slutsats av det?
 Att det är totalt onödigt att grubbla...

Jag har blivit en smula besatt av tAKiDA, just nu speciellt låten Killed by train.

Oki, men för övrigt, är lite öm i hjärtat fortfarande, men det blir bättre. Tror att jag ska hyra en riktigt fin o romantiskt film o checka ikväll, kanske svänga ihop en god sallad? Ska ta mig till gymmet idag me, i need it.


Det börjar bli bättre tror jag bestämt.

Inte lönt att deppa över en grabb. Speciellt inte över denna grabb. Jag var neggo, superneggo när jag pratade med päronen innan. Men är det lätt o vara positiv när man snackar med dom som känner en bäst i världen? Njet.

Så nu. Sitter jag o har gråtit ut alla tårar jag har känns det som. Tänker lite lite mer positiva tankar... Tragglar en viss skiva hundra miljoners miljarders gånger. Jag är ju sån, bearbetar allt med musik. Inget fel i det, bara man hittar ett sätt. Skriva är ju klart oxå ett sätt jag avreagerar mig på...

Jo då så att...

Jag bubblar. Åter igen.
Älskar att leva.
Älskar livet
.
Inte värt att gå o negga för länge, det blir ingen glad av. Så imorgon, panodil till frukost (förmodligen), sen iväg till staden för att leta termobyxor o kanske en ny fin klänning... Kanske. 

Takida- Jaded 

Det är en sån dag...

Jag ska vara riktigt ärlig denna gången o se hur det känns...

Igår blev jag dissad av 88:an a.k.a norrlänningen. Det sög. Jag känner mig fortfarande ful, otillräcklig o besviken. Jag blir fruktansvärt arg på mig själv för att jag tillåter mig att såras. Fast på ett sätt, jag lever ju inte ifall jag inte blir glad, ledsen, sårad, besviken...
Det sa en mycket vis kvinna till mig igår (A-L), och då svävade jag fortfarande på moln o kände inte in mig tillräckligt i det djupa resonemang... Då hade jag just haft det underbart med honom.

Jag vet att det har gått skitfort o att jag kanske inte borde fundera så värst mycket över det redan, men det är moi i ett nötskal. Funderar, tänker o analyserar. Jag brukar dröja innan jag släpper in någon, och det gör fruktansvärt ont för jag gjort just det o blivit ratad. Inte konstigt att det sårar, att bli ratad för den jag verkligen är. Det e pest!

La fram detta resonemang till favoriten igårkväll. Hon försökte väl pressa fram något vettigt, men det slutade med att jag nog inte behöver hjälp after all... Men vet du?
Det hade varit så jävla skönt om någon kunde säga till mig hur jag skulle känna, tänka och göra!

Jag vet att jag gillar honom mycket, det jag känner än så länge då...
 Det är därför det inte alls e roligt. Och det är därför jag kommer att smälta ifall han hör av sig eller vill träffas.
Jag kommer gråta fler tårar över denna grabb, jag känner det på mig.
Jag vet att jag kommer fortsätta grubbla över honom ett bra tag till.
Jag vet att det är pga av honom jag nu sitter o kollar på Fantomen o gråter.
Jag vet att det är därför jag hällt in en flaska rosé.
Jag vet att jag känner som jag gör pga av min romantisering av livet, av en man.
Jag vet att mina förväntningar inte stämmer in i verkligheten.

Men jag vill ha det så. Just nu. Han gjorde allt rätt. Fram till nu....

Helvete. Förlåt mormor för svordomarna...
Jag vill för fan träffa honom. Jag vill för helvete ha en fantom. Det finns ingen. Jag vet. Men låt mig leva i min drömvärld ett tag till. Jag själv som kommer bli klok på det så småningom.

Jag borde börja sjunga. Jag e grym.
Jag anser själv att jag borde bli utvald att spela Christine på en opera i London
.

På tal om det (utomlands), så är jag helt sjukt sugen på att dra iväg någonstans. Jag är fruktansvärt neggig idag. Men det får jag vara. Jag vet det. Jag är jävligt medveten om fantamej precis allt. Det e ruttet så in i den!

Well. Nu ska jag se slutet på filmen, sen lyssna på Roxanne från Moulin Rouge...



Underbart!

Jag mår bra, bara bra. Inget mer att tillägga till det.
Jag jobbar bara två dagar till denna veckan, idag har jag städat o donat undan efter fällaren nr 1 Calle.

Träffade honom igår. Jag var sprudlande glad när jag åkte därifrån, önskade att jag varit kvar... Blir helt varm när jag tänker på honom.

Nu, fixa med kanin o sen till jobb.

Jippie!

Ännu en helg till historien

Idag har jag inte gjort många knop. Känns som jag spenderat ungefär hela dagen i soffan. Förutom när jag gått me hunden o värmt mat i micron. Haha. Hade jag haft hund hade jag varit superskinny, fan går ju hela tiden. Bra att jag inte har det... Hahaha.

Igår var vi ute, herrejesus va roligt vi hade! Först var vi hemma hos A o senare drog vi till stan. Jag dansade, och dansade o dansade. Haha, oiiiii va kul! Fast, blev lite manisk i mitt ringade till norrlänningen.
Jag måste sluta ringa o messa honom. Måste vara lugn, cool, o inte verka desperat. Eller, jag e inte det, men tycker väldigt mycket om honom. Vill väldigt gärna träffas o prata med honom.

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, ta powerwalk me hunden på Saltö o sedan åka till jobb. Såååå skönt att bara jobba tre dagar denna veckan.

Imorgonkväll träffar jag honom fick jag nyss reda på... Det e fantastiskt roligt!
Nu är jag helt pirrig i magen o bara ler hela tiden.

Skulle behöva sätta mig ner när jag e ledig på torsdag o fixa me alla mina papper... Har köpt pärmar o register o plastfickor, men av någon konstig anledning så liksom sätter dom inte in sig själv...


Muffinsbak

Hundvakt i helgen så jag o Calle var just varit ute o gjort Saltö. Herrejesus va kallt det va, och hund e knas. Hoppade i superglad o badade. Hehe. Kunde bara skratta åt honom.

Nu bakas det muffins i mitt kök. Några me after eight i o resten me dumle. Ska ta med till värdinnan för kvällens galej. Blir vin med brudarna o sen ut o dansa.

Jag önskar verkligen att han kunde komma hit, jag tycker jag har mycket, det är ingenting för va den grabben har i kalendern... Hoppas att vi kan ses i veckan, annars ger jag upp, då är det nog inte meningen, för ödet liksom aldrig ger oss tid...

Nu ska jag kränga en muffins. sen är det väl dax för städning innan dusch o sminkning.


Mustasch

Gotta see. Nu. Jag behöver det.

Jag behöver även sällskap av norrlänningen imorgonkväll. Vill se Arn.

Väntar på att R ska komma hit. Vi ska kolla Transformers... Den ska vara superb.

Shit vilka loja inlägg jag har numera...

Jag gillar ausgeflippt.blogg.se

Jag har druckit en flaska vin o känner mig på topp!

Tjo va det va livat!

Det var ju himst rent va söt man kan vara då. Träffade honom idag. Lika charmig som vanligt o lika rolig o lika söt. Men snart får det bli en dejt tycker jag, annars blir jag nog helt kass i kolan...

Sitter o väntar på att R ska höra av sig, men verkar lite kasst på den fronten. Kanske fastnade hos päronen? Så, snart sticker jag ensam till gymmet, tänkte basta lite idag...Så skönt!
Kan kroppen behöva efter denna dag i snöstormen. Usch. Synd att det bara inte lägger sig o blir fint vitt o vackert överallt.

Jag har huvudvärk idag, har varit en intensiv dag...
Men nu så hörde jag från virrpottan, så nu sticker jg o tränar bort huvudvärken.

Bring me everyone...

Kunde varit skriven av undertecknad. Texten talar för sig själv. Slut.

Imorgon. Längtar. Träffa norrlänningen.

Nu, sova, upp 05.15.