Äntligen FREDAG:)

Jo, det vatt ett tag sen sist, men je, har väl inte haft någe behov av att skriva av mig.

Har varit sportlovsvecka så haft en hektisk vecka med många barn. Men det har gått fort, som alla andra veckor gör just för tillfället. Bra tycker jag, för fortare blir det då SOMMAR.

Har hunnit med en hel del sen sist. En vild utgång i Ystad me J. Sååååå roligt vi hade:) Att det kan vara så roligt bara att åka till en ny stad o festa...

Var förra helgen me min goa mor i Köpenhamn o såg Fantomen. Att den kan vara så bra, om o om o om igen...:) Musiken är underbar. Webber är ett musikgeni.

Hunnit me en förkylning oxå, inte av det endast snoriga slaget, utan feber och huvudvärk och allmänt trött. Jag blir inte ofta sjuk, dvs säga att jag är extrem-gnällig när jag väl blir det. Och det är mest synd om mig i heeeeela världen.

Ikväll har jag gjort glass som jag ska bjuda J&J på imorgon när dom kommer på middag. Lyckades med bedriften att tappa en liten glasskål i en stor, vilket resulterade i sthlms blodbad i mitt kök.
Men inge o gråta över, snarare stod jag o skrattade, vet inte om det var för att jag trodde jag skulle förblöda, eller om jag faktiskt tyckte jag själv var helt makalöst klumpig och klantig... Oavsett verkade det mesta vara väldigt komiskt efter det glaset vin jag hällt i mig.
(Jag borde kanske dricka oftare så att jag inte reagerar så extremt efter så lite...Tål att tänkas på.)

Efter det, med handen hårt virad i linda, gjorde jag räkpaj. Gottigott.

Nu sitter jag  funderar på om jag inte borde ta tag i mitt gittarspel. Eller fiolen.
Men mina grannar blir väl knas på mig då...

Just det. Mina nya grannar (i huset mitt emot mitt) flyttar in ikväll. Trevligt, men tråkigt att det inte verkar vara en heting med surfarbränna och kropp!