picture time

 Den ende jag pussas med för tillfället. Den ende som förtjänar min kärlek:)


Rummet, mitt spontant ihopaplockade sovrum...


Mitt supermysiga vardagsrum (i en hörna av det spontana sovrummet).

 Kolla in vad hon fixade ihop till mellis. Superlätta scones/bullar. Goda oxå!


Mums fillbaba, det nästan godaste jag vet, hemmegjord potatisgratäng.

Och till slut. Den wunderfulla utsikten i lyan.
image35

o la la

Nu e det minsann inte lång tid kvar innan det är dags för lägenhetsstädning o inredning. Guuuuud va roligt det ska bli.
En annan sak som oxå är skitrolig, som jag kom att tänka på just nu. Jag får LÖN idag. Mycket o extremt efterlängtad.

Köpte en matchande underbar citrongul tekanna. Jag älskar te och ännu mer älskar jag tekannor o teburkar i olika utformningar. Jag har sett en skitsöt en gång som är som ett akvarium och handtaget liksom är som en liten kattuge. Den vill jag ha.

Ledig idag. Det var inte igår. Känner att det behövs. Blir full rulle sen hela helgen. Jobbar den underbara tiden 8-21 fredag, lördag och söndag. O la la.

Min kanin busar. Hoppar upp och ner på sin transportbur. Som en liten luddig jojo.

Jag måste in o kolla lite på Ikeas sida. Men min största fasa. Att ha ett Ikea-hem. Du vet när det ser ut som man jobbari butiekn och får 75% på allt...
Aaaaaa. Jag vill inte. Måste kolla runt lite innan jag bestämmer mig för möbler o dyl.

Har en liten liten släng av dåligt samvete för att jag typ bara ungås med R för tillfället, har liksom inte funnits tid att träffa dom andra. Men det e ju så bra med henne. Liksom behöver inte vara så jävla konstlat. Bara va liksom. Så det ska vara tycker jag. Orkar inte vara mer social än jag e nu. På jobb1, bara trevlig o lugn hela tiden, och på senaste även lite fnissigt??? Hmm, det får inte vara så. Jobbar hårt hårt på att låta den tanken vara ifred.
Jobb2, trevlig o social mot kunderna hela tiden.
Hemma, trött, grinig, likgiltig.
Nja, kanske inte riktigt så illa, men almost.

Funderar om det är värt att köra till Mio o kolla ut en säng idag? Hmmm, kanske är bättre att vänta?

På onsdag ska jag jobba samma tid som fnissanledningen jobbar.
Giiiii.

Nä, nu blir det att ta tag i lite skönt avkopplande städning o sen matlagning. Ska göra potatisgratäng att frysa in o sen pasta med kantarellsås. Mums.


image29

En underbar kväll jag gick hem de 100 metrarna fån R.




Galet

Att jag hinner sitta vid datorn så här mycket. Har jag typ inte gjort på år känns det som. Lyxigt värre. Undrar om jag är trött när jag ska köra hem ikväll klockan tio? Hmm...
Får ta en powernap på jobb...:)

Har nu, packat, städat, hunnit med mina egna tankar...Positivt?

Idag ska jag äta köttbullar som R har gjort med sin mum. Fy satan va goa dom e. Hur gulligt e inte det att ge mig? Me like.

Vad köpa till bror. Vad önskar han sig? Pengar. Det går bort. Film. Det går bort, tråkig present.
Göra något själv. Japp japp. Måla en liten tavla. Klistra på popcorn...:)
Perhaps en storstädning av hans rum? Alltid uppskattat. Förutom när man hittar hemlisar...Haha.
Kanske ska klistra på bilar oxå (tavlan), det vill han ju ha. En ny bil. Tsss.

Ska jag orka köpa lingonsylt? Vill ha hemmagjord potatismos o lingon till bullarna.

Snart ska jag flytta!!!
Till min fiiiiiina lgh. Fy farao vad jag längtar. Ska måla om i köket. Jag vill ha citrongula luckor. Med fina bruna schabloner på några av dom. '
Bruna/ek färgade hyllor. Det blir najs.
Och såklart en massa gröna detaljer.


yes box

Nu är det inte länge till innan denne bruden drar till skåne över helgen. Giiiii.
Ska jobbe imorgon med, men det e bara o ta det. Han som är den ende trevlige o jobba med ska dessutom vara ledig. Traaaadigt.

Idag har jag blivit kär. I en liten ettåring. Vill ha honom. Hittehund som kommit in. Vill ingen ha honom? Jag VILL.
Har påbörjat projekt övertalning. hehe.

  


R har vatt ute o plockat svamp, så för hennes skulle sätter jag här in en stämningsfull bild...på min svamp. Som har möglat, fan. Får ut o plocka nu. Blev fukt i skitburken.

image28


Är i akut behov av massage nu, känns som jag blivit överkörd. Speciellt på axlarna. Punktöverkörd...

Imorgon ska jag packa för helgen, sen motionera med R. Är bara en vecka till jag får lgh:)!
Bror ska ha kalajs på fredag som jag ser otroligt mycket fram emot. Me like.


Galen i just nu.Mustasch.



giiiiiii

Blir det imorgon. Jag längtar längtar efter att klockan ska bli halv åtta imorgonkväll. Ska på inflyttningsgalaj o sen jävlar vara ledig hela söndag!!!
Bara vara bakis, tycka synd om mig själv.

Nu har jag krängt en viktväktarpizza, undrar om det verkligen e nåt bättre än vanlig? Hmm... Den e ju avsevärt mycket mindre...:)

Idag har jag även;
*Blivit biten av en hundjävel på jobb. Denne långhåriga schäferhane är mentalt störd och ville använda min arm som tuggben.
*Gullat med en skit skit skitsöt röd, lite långhårig kattunge. Och när jag är mitt i gullandet o gosandet o tar upp honom mot ansiktet, så känner jag en välbekant doft i form av diarre. Mums filibaba. Kattjävel.
*Hunnit med att få rycket på det mesta på jobb. Tror att det kan förknippas med att jag jobbar för mycket o typ inte vet vilken dag det är... Men det är bara en period nu. Behöver pengarna.

image24
den helvetiska äckliga o söta kattungen

Och nu är jag astrött. Bränner litta musik till bettan o kränger godis. Så nu e jag hög på socker som en annan treåring. Fnissig o inte alls sugen på att sova...

Pratade med J igår. Kändes riktigt bra. Han e het. Som vanligt. Damn.



trött...samt

idag.e.jag.trött.
som faaaan.
jag orkar egentligen inte ens bloggelilogga.
så.
det blir i punktform idag.
hundstallet=kul kul kul.
jobbet=oki. vissa dagar mer än oki:)
träningen. va fan. jag tränar hela tiden, hela dagarna.
min kropp e trött.
och är i STORT massage o avslappningsbehov.
så nu ska jag sova.

idag e det.
Bonnie Tyler- Getting So Exited
tsss


Vadårå?

Ännu en dag. Ännu en dag närmare jul:)
Hehe. Jag ÄLSKAR julen.
Jag ska ha min allra första julgran i år. Och det ska vara den största, fetaste i hela Kallekrona. Ojoj, fy farao vad det kommer julpyntas i min lya, och pysslas. Det hör till julen. Jag ska tvinga vännerna komma och knäcka o lusse-pepparkaksbaka:)

image22

Jag föreslog även familia att de ska komma och äta god julmat och bli ompysslade. Men det uppstod ett dilemma. Det är mormors jul denna, och hon är INTE villig att ge upp den. Haha. Konkurrans. Cool.

Idag har jag tvättat och blivit tvingad att socialisera med en tant i granntrappen. Förviddna kärringar. Bara; Jaha, det är du som är Pia? What? No. Jag e inte Pia.
Jaha, och vad jobbar du med då lilla vän?
Skit i det du så lever du längre.
Alltså, jag gillar att slänga ett par artighetsfraser, men gillar inte förhör. Så det slutade med att jag sorterade mina skitta underkläder väldigt demonstrativt så att hon skulle fatta att det faktiskt var min tid och inte hennes.
Lönt att ha en jävla bokningssystem annars???
Kärring.

Suttit på balkongen hela eftermiddagen o njutit av solen, läst Tom&Jerry o sedan gett mig på slutet av Luftskeppet som sprängdes. Den e att rekommendera. Lagat en massa mat o fryst in till jobb. Det e bra. Gått en powerwalk med R. Funderade på att ta ett cirkelpass på gymmet med snygg-Daniel men sket på det.

Ikväll blir det God hemmagjord pizzasallad o pizza hos R med E. Farväl Falkenberg ska få sig en chans, senare blir det nån fransk historia, denna i sann *lära mig flytande franska anda.* Vi får väl se hur det går med det:) Hihi.

På måndag blir det hundpensionatet. Det kan nog bli roligt. Hoppas jag.

Jag mådde skit på boxningen i onsdags. Tvingade mig själv att trycka undan mitt *äta nio kakor innan träningen illamående*, och det gick sådär bra, blev helt snurrig. La mig i trappen utanför. Där är inte en käft i den delen av gymmet annars. Men vem kommer in. Snygg-Daniel. Haha. Jaha, här ligger jag och fläker ut mig. Haha. Det var roligt. Han skrattade gott åt mig. Tramsiga lilla jag.

Fikade med Johan igår. Fick en hel del svaller. Jag gillar att fika med honom:) Bla att en viss blond tjej på jobb nu oxå har fallit i den typiska sexorgiegruppen. Det e helt jävla sjukt. Alla knullar med alla. Fy satan va lojt. Och oproffsigt. Jag gillar det inte, och dom gillar inte att jag säger att jag inte gillar det...


mitt onekligen spartanskt inredda rum...jag gillar ljus...

Grönt. Jag har grönt på näthinnan. Allt ska vara grönt. Mattor, soffor, lampskärmar, tavelramar. Måste hindra mig att förköpa mig på grönt. Lagom är bäst.

Bror är hemkommen från Korfu. Hade haft kanonväder o skönt. Bruden hade uppfört sig, men hon är ingen favorit efter vad hon gjort mot honom. Skulle vilja ta ett snack med henne, men mor hindrar mig.

Finger Eleven- Thousand Mile Wish
LOVE it

...laughing lovers...




Same old story

Mmm. Så e det jävlar i det. Den låten känns som den är skriven av mig. Jag drömde hela natten om honom. Såklart. Precis som jag inte har annat för mig. Drömmer ju oxå sanndrömmar, jag kan inte skilja på dröm o inte. Kan börja rodna för något jag drömt, blir arg, eller som idag. Nedstämd.


jobb

Jag vill inte ha ett förhållande, vill ha kakan men inte äta upp den. Jag har känt så här i tre år. Jag skulle nog behöva få honom ur mitt system, tex att han sa att han absolut inte ville träffa mig mer, att jag är ful o ohet.:)
Jag vill skriva ett brev till honom. Men det kommer jag inte göra, för det är det där med att jag inte ska sjunka så lågt... Fast jag har aldrig fattat det där riktigt, om jag vill skriva gör jag det. Så e det bara.

Fan va hungrig jag e nu. Råggröt o knäcke med ägg o kaviar (det är inte nyttigt, men gott!)

Il be back.


Me like

Nu är det tillbax på rauta ono. Fy satan va jobbigt det kan vara. Har haft min bitterperiod nu, jävla J träd...
Jag vill vill vill ha honom. Eller okej, vill inte att någon annan har honom.
Bor i den där lgh nu, vill inte flytta härifrån alls. Jag o R satt hela kvällen o mös på balkongen, blev ceasarsallad, vin o choklad. Jag vill för mycket. Jag känner för mycket. Jag tänker för mycket.


Vackra växthuset i Botaniska trädgården i Köpenhamn.
Här finns utrymme för att drömma sig bort...

image20

Foo Fighters- The Pretender
*Are you ready?*
Same old story, your not like the others...