Partaj, kusiner och Lipstick

Kalas för lillebror igår, som fortsatte hemma hos mig.
Rätt kul, men vi kan med enkelhet konstatera att jag böjar bli gammal.
När man går innan alla andra för att slippa jack-köa, när man inte vill gå o äta nån jävla nattamad för att slippa mat-köa, när man hellre går hem än åker taxi för att slippa taxi-köa. Rätt o slätt. Jag e gammal. Eller för gammal för att nattklubba... Tror jag ska satsa på det väldigt mycket trevligare, äta middag med goda vänner och sen gå o lägga sig i tid-festandet.

Har blivit förälskad i den nya serien Lipstick Jungle. Den är fantastisk. Jag gillar Brooke.

Nu ska jag gå en sväng till stan och köpa Kalle Anka, det är jag inte för vuxen för, och sedan hem till mor o far för att äta lite söndagsmiddag.

Jag längtar till Snoge-helgen!


Slut Helg. Fokusera på kommande vecka.

It´s been a while bloggen, men jag har slöat till det mesta så inget undantag här heller.
MEN.
Sen blev det fredag o då jävlar i det blev jag superduper aktiv. Lördagen spenderades i Ystad med trevligt sällskap, stros i söta prydnadsaffärer och promenad vid Saltsjöbaden. Ska visa vad jag köpt imorgon, orkar inte nu...
På kvällen var det middag i Bunkeflo me tjejerna, jättegod mat och sexandthecity. NAJS:)
 Alltså den ungen är bland det sötaste jag sett, Sol.


Idag har jag varit hemma hos mor o far, ätit och sen var jag o tränade me far. Kändes riktigt bra idag. Har haft lite känning i mitt knä i förra veckan, men vilade lite och avstod ifrån de tyngsta övningarna och nu känns det bättre. I fredags fick jag nämligen det roliga paketet på posten oxå, så nu e jag så sjukt laddad och motiverad till träningen. Blir som förra veckan, powerwalk till och från jobb och sedan styrka, simma och kanske lite squash?:)

Imorgon ska jag vara effektivare än effektivast, efter jobb ska jag sola, panta flaskor, kasta glas, dammsuga, vika tvätt och handla, och allt detta innan Cesar börjar... Can I make it?

Dröm nr jag vet inte i vilken ordning...+ Squash

Drömde om han den ende förra sommaren... Han frågade mig ifall jag nu var fröken? Hihi. Alltså man kan ju få ihop det konstigt i dom dära drömmarna. Sen höll ju såklart känslan i sig hela dagen, till o me gick förbi arbetsplatsen fast jag vet att han inte är där... Hmm. Konstigt det där, men jag träffar säkert på honom snart eftersom jag drömde om honom.
Sen är det ju snart dax för den där fikan eller va det nu va han babbla om sist.

Igår va jag o Brorsan o spelade squash, fantastiskt roligt! Vi är grymma!:)

Jag har dille på risgrynsgröt. Jag skulle kunna äta det HELA tiden.

Snälla arbetskamraten har lånat ut sin stegräknare till mig, för min var KASS. Så nu jäklar ska det räknas steg, uppe i milen idag, och det är ju ändå mycket kvar av denna dag:) GREJT!

*Dagdrömmer...*

Sol. Utforskande.



Vandring. Upp upp upp. Kanarieöarna.



Lurpassande katt. Mors ben.



Cupcakes+Makerskan



 





Breaking Benjamin- So Cold[Acoustic]

Nu har jag varit och tagit stick i fingret och tonsillretning, men det visade inte ett skit. Men tydligen går det någon influensa- liknande förkylning som kan hålla på i typ tre veckor. KUL. NOT. Men skönt att veta att det inte är nåt annat fel på mig. Så nu gäller det att SLUTA ta näsdroppar. Och vara ute i friska luften, inbillar mig nämligen att förkylningar går fortare över om man får frisk luft.

Imorgon ska jag ringa och fråga ifall husvagnen får följa med mig till skogs:) Ska bli skönt att fiska, vandra och ta det lugnt, grilla lite kanske och dricka kaffe.  

 Oxå ska jag planera mina inköp för den kommande pajen. Det står lite mellan denna marängskapelse och chokladtårta. Hmm... Svårt val. Va tycker du bäst om?

Nu ska jag ta det dricka kaffe och läsa i min bok, Tyskungen.


Scones med Akacia

Perfekt start på en söndagsmorgon, tur att det inte är såhär varje helg, me kalas och otroligt sug att baka en massa kakor. Jag hade rullat fram...

O ja mor, jag har funderat huruvida det kanske hade varit det perfekta yrket för mig eller inte, men jag har en känsla av att jag tröttnat. Du vet, gillar en sak i typ en dag, sen har jag tröttnat... Men kul e det. Och i veckan blir det hallonmarängpaj, hoppas att han jobbar då:)

Nu ska jag snart borra upp hyllan och senare blir det lunch hemma hos mor o far för att sedan cykla till playan o leta bärnsten:)


WOW!

Kan man baka cupcakes klockan 20.30 på kvällen? Yes of course.
Kan man baka cupcakes efter tre glas vin då? Yes of course.
 Bara man ställer timern o inte glömmer bort dom i ugnen... Hihi.

Maten va ubergo hos päronen och det är lika trevligt varje gång att träffa dom, synd bara att brojjan inte stannade längre...
Imorgon blir det kalajs o sovmorgon! Oooooo va skönt det ska bli! Ska komma ihåg att fråga söta moster om sugerpaste oxå.

Sov gott bloggen så tar vi nya tag imorgon, ännu en fantastisk dag i mitt liv:)

Favoriten ska förresten inte alls flytta ner snart... Fick nyss reda på att hon förlängt sitt hyreskontrakt till februari.. Hur ska jag klara mig så länge utan dig undrar jag? Men glad för din skull om det är det du vill. Stöttar dig i allt sötis!

Cupcakes:)

Dagen har varit HUR bra som helst. Slutade ju vid lunch idag, fått reda på att jag har jobb till november, minst. GUTT!
Sen cyklade jag hem i extrem motvind, det var helt galet, till o med så jag funderade på att hoppa av o gå hem, det hade gått fortare... Men jag kämpade på för jag vill ju inte ge upp. Det e för mesar...:)

Sedan tog jag en tur i staden, lugnt och skönt på fredagar. Gick in på bokhandeln och köpte två böcker, den ena har jag spanat på ett tag, den andra stod där och skrek- Köp mig! Du kommer inte ångra dig, jag lovar!
Så det gjorde jag. Och när jag kommit hem o bläddrat lite i den, kan jag bara konstatera.
Jag kommer absolut att ha nytta av den.
Massa goda muffinsrecept.
Jag tycker om att baka muffins för det går fort, man kan variera med samma smet i oändlighet och plus i kanten för att man man äta en muffin i en enda tugga:)



Så fick jag för mig en dag att kolla runt på lite bloggar. Och jag hittade den perfekta. Hennes blogg e så fin, massa goda recept men framförallt de mest fantastiska dekorationer jag sett!
För övrigt är hon även en grym fotograf! Du MÅSTE kolla in den.
http://blixman.blogg.se/

Fredagar är ju helt underbara, och nu ska jag åka hem till mor o far för att äta middag. Najs!

Imorgon ska det bakas. Tror det blir ett bröd o en massa muffins...:)


AHA!

Jag visste det. Det fanns en till anledning till...

KRÄFTAN 22/6- 22/7

Det bästa med just den här delen av hösten är att den går över. Visserligen får du mycket gjort, men inte utan konflikter och krångel. Du har ingen tur med det praktiska heller utan förseningar och trassel hör till vardagen. Trist, men detta är inget som du inte hanterar.

Helgen närmar sig... sakta men bestämt säkert

Fredag. Härliga fredag. Scones på jobb. Mys med tacos o familjen.

Nu ska jag ta tag i att städa upp o diska. Pratade me mor innan, hon tyckte det var konstigt att jag alltid hade skitt hemma. Men som jag förklarade för henne, så e jag slarvig definierad. Om du slår upp det i ordlistan sitter garanterat en bild på mig där...:)



För jag går av kläderna där jag står, och diska e det tråkigaste jag vet, och jag har annat för mig i mitt liv än att hålla iordning hemma.
Jag menar det är ju ändå få utvalda som är där, och dom känner mig alla så dom får liksom ta skiten som den e. Haha.

Förutom den där roliga historien som lever kvar då jag i mitt gamla rum hemma hade kläder utspridda över HELA golvet, och J kom o hälsade på. Hon frågade var hon skulle gå. Jag svarade att hon bara kunde gå över dom, för att det var ju bara kläder. Och det gjorde hon. Men. Jag hade visst lyckats gömma en bok där under...Ooooops. Hon stukade foten. Hahahaha. Nu skrattar vi åt det, men tro mig, då skämdes jag. Men jag ändrade inte på mig... Konstigt det där. 

Synd att du inte gjorde det. Jag såg vad du tänkte men du blev hindrad. SYND. Men tro mig, det kommer fler chanser. Hela livet är fyllt av såna tillfälle, om man ser dom...:)  


Tränad, glad och lite lite lite ångestladdad

Träningen gick fint. Och det var så. jävla.skönt att äntligen få ta i o svettas litta igen, även om powerwalken imorse till jobb oxå satte igång svettprocessen rätt bra eftersom jag var lite sen och fick ta låååååånga klivet hela vägen...

Men glad e jag. För det har varit en bra dag idag. Bra på jobb. Trevlig eftermiddag med lillebror. Träning då hela familia var o pumpade, förbannat trevlig sysselsättning en onsdagskväll må jag säga.

Också till sist ångesten.
Jag e dålig på att höra av mig till folk. Jag ber om ursäkt till alla som känner sig träffade. Jag vet inte varför jag ibland går in i mig själv och bara försöker reda upp allt i mitt liv.
Men jag har en teori.
Jag har börjat nytt jobb.
Jag har flyttat till ett nygammalt landskap.
Jag tycker att det e förbannat tråkigt att sommaren e slut.
Jag e trött. Trött hela tiden, kan väl bero dels på förkylningen, men trött i huvudet liksom, av allt nytt. Jag tror att jag varit i säng innan klockan halv tio varje dag dom sista två veckorna... Inte likt mig alls.

Men hold on partypeople, det blir bättre. Hoppas jag:) Jag ska ta tag i att ringa till er som jagat mig och jag ska få iordning i lgh till helgen. Dock med undantag för lördag eftermiddag då jag ska till Morfar och fira honom på hans födelsedag:)

Mina löv trivs skitbra! Idag när jag kom hem hade ett nytt löv muterat:) Så nu väntar jag med spänning på att se ifall de sista tre blir lika stora:) Bild kommer!
Jag e grym på att ha vandrande löv:)


Risgrynsgröt

Blev så otroligt sugen så det har jag nu kokat, ska bli gott till frukost imorgon.



För övrigt idag har jag jobbat och varit på begravning.
Mina kusiners farmor har gått bort, begravningen var fin och rofylld. Det var jobbigt, mest för att se min älskade familj och släkts sorg. Men det gick bra och jag vet att du har det bra där du befinner dig!

Sedan var jag hemma hos mor o far ikväll, hjälpte far med att riva tapeter. Fast om du frågar honom säger han nog att jag mest var i vägen;) Hihihi.
Han e så söt min far. Han bara- Ja du kan hjälpa till. Ta den där flaskan och blöta upp tapeten...
Well thanks liksom. Jag är bara betrodd att blöta tapet. Haha. Ja, jag var nog till lite hjälp i alla fall:) Inbillar jag mig...
Sen åt vi macka, sill o ägg! Det e jag bra på i alla fall...:)

Imorgon ska jag TRÄNA! Wiiihiiii. Det ska bli kul o jag längtar!

O KOLLA! Dom har blivit helt sjukt stora! Eller ja, det ena, men det är bara en tidfråga innan dom andra blir lika stora... Eller???!!! :)





Nattinatt från en nybadad briiiiid:)


Löjliga romantiska komedier...

I LOVE! Jag blir så glad och varm i hela kroppen:)
Nyss var det The Accidental Husband som gjorde mig lycklig. Inte så mycket för handlingens skull utan mera för att Jeffrey spelar i den. Ååååå va jag gillar Jeffrey.
Kan inte han skaffa sommarhus i närheten av mig och typ veckopendla, tillbringa romantiska helger med mig? Lär dig svenska god damn it, och kom hit nu! MUMS!
Han har ju allt som jag attraheras av. Skägstubb, stabil, mörk röst, kreativitet.
Vad mer kan en flicka begära?




Nu, Cesar. Du missar väl inte det på tv4+?

Never Back Down

Jag gillar ju som bekant kontaktsporter. Och om du som jag får en kick av filmer som innehåller just detta, kolla in Never Back Down.
Har precis kollat den o jag kan säga att jag trots förkylning och febertoppar känner mig så sjukt laddat att snöra skorna och dra på handskarna.
Jag vill slåss! Inte på något sjukt psykopatiskt vis, utan just för träningens skull. Får sån kick och vill inhandla mera prottepulver och fettförbränna till max. Grrrrr. NU vill jag bli frisk! NU NU NU!



Pandora...

Jag har blivit förälskad. I ett armband med supersöta berlocker.
Jag vill ha en
turkosblå rem med silver-berlocker... O la la. Hihi.

Igår blev det en tur i Malmoe. En snabb sväng i stan, med lunch på Jensens. Fint! På kvällen var jag helt slut o bästa mor kom hit med en picknickkorg där hon fixat iordning fruktsallad, choklad o läsk. HUR glad blir man inte då när man bara tycker synd om sig själv o bara vill bli ompysslad. Ååååå jag jag älskar henne!!!

Kolla vad jag mer vill ha, perfekta till jeans... 
 

Amelié

Det var för ca fyra år sedan på dagen som jag rykte in. SJUKT längesen, men det känns som igår.
Speciellt känns det som igår när jag får för mig att lyssna på den där låten. Vår sång. 24.ans sång. Eller egentligen uppskattade nog inte grabbarna den så mycket jag gjorde...
Men S tog in pianot den där vinterkvällen och började spela underbara toner. Jag blev förälskad i sången och dess dystra men ändå hoppfulla noter.
På min begravning vill jag att ni spelar den.
Den påminner mig om glada dagar, men oxå om jobbiga stunder. Den påminner mig om hur jobbigt livet kan vara, men oxå hur ömtåligt det är. Lev varje dag som det vore din sista. Var tacksam för det du har och längta inte ihjäl dig över det du inte har. Det kommer så småningom, och gläds åt det då istället.

Förkylningar suger. Jag ser ut som jag legat i en igloo i ett år och aldrig sett solljus, och som om mina lemmar har förfrusit, för röd om näsan, jag fryser, sen e jag varm, sen fryser jag, sen svettas jag...

Imorgon ska jag iväg till Ikea me J, först frukost här hemma, men det ska bli skönt att ta en dusch o fräscha till mig lite, känns inget bra alls just nu dock...

Jag är helt förälskad i varje ton. Jag lyssnar på den om och om igen som om den vill berätta något för mig.

Comptine D´Un Autre Ete- L´Apres Midi

Panodil, vicks och näsdroppar

Nu har jag bunkrat upp. Och allt för att hålla mig på benen ännu en dag denna veckan. Sen ligger jag mest o jämrar mig i helgen kan jag tro...
 Imorgon är det bara halvdag, sååååååå skönt! Sen ska jag hem o ha film-medley. Tropic Thunder, Taxi, Amelie och Never back down. Ser fram emot det.

Nu ska jag baka glutenfria muffins till arbetskamraten, fick dåligt samvete att jag inte bakade till henne oxå idag när vi gjorde muffins, och sen är det förresten skitgott me glutenfritt. Så tjolahopp sålänge!


Förkylningen...

Alltså. NU vet jag varför jag satt i mig en massa mat dom sista dagarna. Idag bröt den ut. Den helvetiska och tyvärr även obligatoriska höstförkylningen.
Egentligen borde jag inte vara överraskad eftersom de flesta i min omgivning går omkring och snorar, men lika sur o irriterad blir jag ändå varje gång. För här lägger jag ner min tid o själ i att äta nyttigt, träna bra och allt för att stärka mitt imunförsvar och vad får man???
Inte ett jävla skit.
Förkylningsgubbarna bara skrattar mig rakt upp i ansiktet och säger- Hehehe, du har inget att komma med lilla gumman, vi e starkare, bättre och mer uthålliga än du någonsin kommer att bli.
Alltså det är egentligen tur att dom ändå e snälla nog att lämna min kropp efter några dagar, tänk om det varit värre virus eller bakterier som entrat min kropp. Då hade helvetet brutit ut. Så tack, snälla små förkylningsgubbar för att ni är ni. Jag ska vårda er väl med glass och te och vara glad för att ni inte är värre än vad ni e.

Träningen gick bra, men såhär i efterhand kan jag känna att jag nog inte borde ha tränat med tanke på dom små gubbarna. Men dom hade inte gett sig till känna än, så jag känner mig inte dumdristig som tränade sjuk.

Ett sista försök att döda dom små ska jag ändå göra med en snaps och vitpepparkorn, hjälper inte det så...
I have nothing...

Muffins+Styrka

Vilken kombination va?!
Tänkte skaffa mig mera energi med hjälp av goda banan o chokladmuffins:)
Nu drar jag snart iväg o lyfter.
Igen.
För hundrafemtiondegången i mitt liv.
Undrar hur mycket man lyfter egentligen, typ bara på en månad. En helvetes massa kilon. Och en annan grej. Egentligen. Hur kan det vara bra att lyfta en massa? Om man tänker liksom i det stora hela, så e det ganska konstigt egentligen att man mår bra av det, eller typ att böja kroppen på en massa konstiga sätt (sit-ups ex...) Och bara för att man gör det, så mår man bra. Jag kan ha en annan förståelse för att springa eller gå, men att lyfta en massa tyngder... Knäppt. Om man tänker på det så. Och det gör ju jag. Haha.

Att en liten vink kan göra en så glad:) Fiiiiiiint!

Och nä. Det var absolut inget fjäsk. Sanning:) Lovar! Hihihi. Puss på dig;)

Trött som...Trötter...

Jag önskar jag var Törnrosa o bara fick sova, sova, sova i hundra miljoner år...
För att till slut bli väckt genom en kyss av prinsen:)



Märk väl att nu när jag jobbar på skola sjunger jag barnvisor o läser sagor hela dagarna långa... Jag blir infekterad av detta, jag var barnslig innan, men det är ingenting mot den utveckling jag nu genomgår. Glömde jag säga att jag lekt häst hela rasten idag... Jiiiiihaaaaa!


Extra timmar

Det e fint att jobba. För då blir det mera pengar:) Men det är enbart av den anledningen jag gillar det. Egentligen drömmer jag mig bort till milslånga stränder, turkosblått vatten och god nyttig mat...

Har kollat I Am Legend precis. Ja den var ok. Men inte i den klass jag förväntat mig... Önskat att det var ett annat slut. Ett lyckligt. Alla slut måste vara lyckliga, annars tycker jag bara filmen e kass.

O ja just det. Pratade med gullisen D innan. Han gör mig glad. Det är en sån kille jag vill ha.
En som får mig att känna mig uppskattad, glad och förväntasfull över vad som ska ske i vår framtid.

En annan grej som hände idag på min lunchrast. Jag satt på en bänk i en hundgård.
För det var den enda bänken på hur många meter som helst;) Det fanns ingen i rastgården ska tilläggas, men jag gillar ju hundar, så jag sket i vilken om det kom någon.
O ja, då kommer det en man o en kvinna med var sin hund. Han me nån liten bjäbbig o hon me en vit schabrador. Kvinnan sa - Ursäkta mig, men hunden e aggresiv mot främlingar så det är på ditt eget ansvar om du blir biten, för jag tänkte släppa henne lös här.
EH SAY WHAT?????
Mitt ansvar om JAG blir biten? Jävla idiotkärring. Jag kom på en massa bra grejer jag skulle ha sagt till henne efteråt. Varför är det alltid så? Varför kommer jag inte på något sånt i stunden?
Så för att jag ska få det sagt.
Jag kunde ha svarat.
1. Du får gärna släppa hunden lös, om du tar på munkorgen som du har i bilen, eftersom du vet att din hund är aggresiv. Och gör du inte det, ringer jag polisen.
Jag kunde oxå ha svarat det lite mer barnsliga.
2. Om din hund biter mig kommer jag att slå honom gul o blå, och sen när han nästan e död ska jag slå dig oxå kärring för du e en oansvarlig människa som inte borde ha hund.
Och det sista... Som jag oxå sa.
3. Du får gärna släppa lös honom, det kan ju vara bra träning för din hund. Då svarade gubbjäveln- det är på ditt eget ansvar om han sätter dig me tänderna i ditt ben. Och. Här kommer det jag hatar att jag sa.
Ja, men det vill vi ju inte. (Litet skratt) Då går jag till en annan bänk istället.

Kort kan vi konstatera. Vissa människor borde inte få ha hund, ifall dom inte förebygger eventuella incidenter.

Nu ska jag kolla min absoluta favorit, och vi kan nog säga lite fjantigt, idol. Cesar Millan.

I detta inlägg ber jag om ursäkt mormor för att jag svor så mycket:)