Äntligen fredag

Jepp jepp. Då var den äntligen här igen. Den bästa dagen av dagarna. Fredag.
Fast är ju 7 1/2 timme kvar tills jag är helgledig, men ändå.

Imorgon bär det av till Kalmar, för shopping o stros i staden...
Blir en dag hemma imorgon, kanske schlager. Fast jag egentligen inte är så sugen... Jag ogillar schlager. Starkt.
Funderar på att hämta Calle o hänga me honom i skogen på söndag.

Börjat planera flytten neråt oxå. Det är underbart!
Nu när det är bestämt längtar jag mer än nånsin efter alla o efter skåne.


Har dille på Justin denna veckan.
Det sista från texten till What goes Around... är helt perfekt.

Let me paint this picture for you, baby

You spend your nights alone
And he never comes home
And every time you call him
All you get's a busy tone
I heard you found out
That he's doing to you
What you did to me
Ain't that the way it goes

You cheated girl
My heart bleeds girl
So it goes without saying that you left me feeling hurt
Just a classic case
A scenario
Tale as old as time
Girl you got what you deserved

And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right

But girl I ain't somebody with a lot of sympathy
You'll see

Va det lönt?

Att vara ledig en dag?
Jag kunde ju lätt varit långledig nu känner jag. Ska bli så skönt att åka ner till Trelle nästa helg. Då blir det lite längre ledigt. Ska dessutom göra en massa roliga saker då.
 Måste åka till Skurup o kolla huset, det är verkligen jätteroligt, jag e så glad för deras skull!
På lördagen blir det Köpenhamn, äta god mat (kankse Rizz Razz). Vad säger du? Sedan blir det besök på Den ny Teater. Det är så stämmningsfullt o skönt att gå på Teater o den är så vacker.
Denna ska vi se. The King and I.



Besök i brors lgh är ett måste. Så hoppas att jag blir ditbjuden..:)

Men, en sak i sänder. Nu är det en vecka full av jobb (ett nytt projekt på gång, så det ser jag mycket fram emot), och får varva in en del träning. Sedan en helg som kommer att bli superkul! Just det ja, melodifestivalen kommer hit, det var visst inte förra helgen... Bra koll jag har... Not. Hihihi.

Cameron Diaz var för övrigt grymt snygg på Oscars.

image95



Jag dör!

Det tror jag var det närmsta nära döden jag kommer. Mådde illa o helt snurrig i kolan på träningen. Ok, lite kan det bero på min icke-existerade frukost jag åt innan... Typ 1 scones me smör(!) o björnbärsmarmelad... O 1 glas vatten, inte den ultimata energikick jag behövt...
Men nu, när illamåendet börjar lägga sig o jag sitter o lyssnar skiiiiiitahögt på musik börjar det kännas riktigt bra att äntligen få/orka träna igen.

Annars. Jag har ett problem. Jag tror termostaten i min kyl har pajat. Allt har frusit till is. Allt. Till o me äggen...
Fy fan va arg jag e på det. Har fått kasta jättemycket mat. Jag borde ringa min hyresvärd. Jag måste bara städa upp här innan, kan ju inte ha honom springandes i min lägenhet över allt bråte som ligger...

Men för övrigt är alles bra. Kalasväder o jag vill bara vara ute hela dagen. Hoppas R e sugen på lite stadsvandring, kanske fönstershopping...
Nu ska jag in i duschen, o sen städa upp.
(Jag har tänkt på det, jag städar ganska mycket, men ändå ser det ut som fan... Jag hatar att städa, dvs att för min del hade det varit mycket mera praktiskt att hålla i ordning hela tiden, då hade jag sluppit storstädning 3 gånger i veckan... Ska ta en riktig funderare över detta...)







Ja, då var helgen avklarad

Den gick dessutom rätt så fort, o var oxå rätt rolig:)

Skönt med en ledig dag nu, blir träning för första gången igen på typ 2 veckor. Är lite nervös, tror att det kommer att bli asjobbigt. Men men, bara o bita ihop. Blir mingel me R sen, kanske lite lunch?

Pratade med lillebror innan, det e superkul o höra honom prata om sin lgh o hur han ska inreda. Han e så vuxen...
Känns som det var igår vi båda bodde hemma o var små knott som sprang runt runt o jagade varandra (det händer iofs fortfarande...). Haha. Ååååå, jag älskar honom så mycket! "I just love, love,love, love him..."

Jag längtar otroligt till först onsdag; Löning.
Sen torsdag; Börjar tre, dvs. sovmorgon o hinna baka o laga mat!
Sen lördag; Ikea Kalmar me favoriten.

Nu ska jag gå o byta om, sen gå i det fin fina vädert till gymmet.

Laleh-Snö




Helgen

Närmar sig. Och jag ska jobba...
Men men, då vet jag i alla fall vad jag ska göra. Är melodifestivalen i min stad denna helg?

Bror har fått lgh, åååå så glad jag är för din skull!

Jag mår GREJT!

Antecknar du?

Tänkte göra ännu ett underbart vad jag gjort idag-inlägg;)

Avfettat bilskrället, och kan det vara så att det inte är lika stort läckage, jag tyckte att det vekade så minsann.
Lagat god kyckling me basilka, rosépeppar o bönsalsa till den.
Därefter städat, handlat hö o pellets till kanin. (Han e supergullig den farbror som jobbar i djuraffären).
Ätit upp nästan, men bara nästan, alla goda skorpor som mormor hade med sig hit i lördags.

Nu väntar jag på att GE-galan ska dra igång, o eventuellt ska jag ut o gå en sväng därefter.
Favoriten är sjuk. Tråkigt! Vill du att jag kommer bort med lite glass eller nåt annat, så bara ring darling!

Fick en massa rolig post idag oxå. J, mitt hjärta, hade skickat finaste kortet, jag började gråta, dels av lycka, dels av saknad. Mor o Far hade skickat fina broscher från HjärtLungfonden för barn. Detta gjorde mig mera bölfärdig.
Så, när jag ändå höll på o gråta så kollade jag på Oprah, jag gråter alltid till Oprah...



tre minuter kvar

Till Oprah börjar!

Morning

Varför kan jag aldrig sova längre än till halv nio. Jo, ifall jag varit ute en kväll o somnar runt fyra, då vaknar jag inte förän halv tio...
Idag var jag pigg o uppe klockan halv åtta. På en ledig dag! Hmm, äsch jag ska inte klaga, jag skulle kunna säga, va skönt då får jag lite gjort idag ändå... Men haha, jag sitter här ju... Och får ändå inget vettigt gjort, kollar på Dear Susan, nåt gammalt avsnitt som dessutom redan sett. Jag har för övrigt en massa planer, men det börjar inte förän halv tolv.

Nån som vet ifall Paolo Roberto har en blogg?
Har jag nämnt att jag har fått dille på Italien. Italienare, maten, musiken och känslan av landet. Skalt.
Jag borde åka dit. NU!

Kalasdag på jobb igår, skönt när det bara flyter på. Mitt jobb kan göra mig så fruktansvärt glad!
Var trött så jag visste inte vart jag skulle bli av när jag körde hem, då skulle jag velat ha ca 5 minuters väg hem istället för 30...

R e oxå ledig idag, men hon är nog inte uppe än, undrar hur det blir när vår generation blir gamla. Jag menar mormor o morfar, farmor o farfar (när dom var i livet) är ju uppe i ottan. Tänk om vi sover oss till döds när vi blir gamla o pensionärer. Sitta oss till döds lär vi ju göra i alla fall. Vi kommer inte gå på torgdag, eller cykla till stan. För allting kommer ju att gå o köpa på nätet o få hemleverans... Sorgligt.

Kollade på nåt inslag igår om ambulanssjukvården. Göra mer för patienten på plats, vårda på plats. Större bilar, så alla fetto får plats. Men va fan! Så ska det ju inte vara. Är det ingen som ser vad som händer? Aaaaa! Jag får rycket. Alla måste ta sitt ansvar, för sina liv o sin hälsa. Större bilar, för människorna har blivit större. Det e fan sjukt.
Timbuktu o Peps- Dynamit

Lille Katt

Han var här inne o hälsade på idag. Tss.
Vad skulle jag göra då? Det var som om han stod utanför dörren o väntade på en inbjudan. Hans små skitiga tassar finns nu som avtryck i min vita soffa, men det är bara sött:)
Jag ska göra honom till min myskompis har jag bestämt.
Vadå? Skyll dig själv ifall du inte bryr dig mer om din katt när du släpper ut honom mitt i stan, mitt bland hundra miljoner bilar, han har det bättre inne hos mig o kanin. Honom verkade han för övrigt väldigt intresserad av. Tss. image95


Härliga onsdag

Varför är den härlig undrar du. Jo det är för att imorgon är det torsdag o jag är ledig! Åååå, va jag älskar att vara ledig. Så ikväll när jag slutat klockan 22, blir det ingen stress för att komma i säng, o sen kan jag slappa hela förmiddagen i soffan med en massa te o lång frukost. Det är lyx!
Ska se ifall förkylningen tillåter ett litet pass där vid lunch. Hoppas det. Sen kommer jag ändå inte orka träna i helgen då jag jobbar 7.30-19.30 både lördag o söndag.

Ska leka fixarfrasse imorgon med. Ska ta på mig min mekk-overall o dra till en cool mack... Sen ska jag trixa me bilen, fixa med avfettningen o se ifall det slutat läcka. Hmm. Hoppas. Annars blir det ett dyrt kalas.

J skulle kanske komma inom en runda o ta en fika, o har han tur kommer han just i tid för att hjälpa till me bilen..Hehehe.

Idag ska jag äta kropp-kakor. Det e konstigt det där. Jag hade aldrig ätit kroppkakar förän jag gjorde lumpen. Därefter har det liksom blivit en "vanlig" rätt. Jag menar, jag e ju en skåne-tös, o där tror jag att det närmsta vi kommer är potatisbullar me baconfräs i. (Som M berättade att han var först in o sist ut ur matsalen när det serverades på Liljeborgsskolan. Hahaha.)
Här i Blekinge äter man det som en annan äter Francke-bullar. Men jag gillar det!



Snoken

Hela dagen känns det som jag suttit här o surfat fram o tillbax genom hundratals (överdrift) bloggar. Man kan lära sig väldigt mycket genom att läsa andras tankar, och genom att få inblick i andras liv. Det är intressant o roligt!

Var ute o gick en sväng innan, flåsade nåt helt otroligt, valde att gå vägar så att jag slapp möta folk, dom hade ju fan trott jag var döende... Ringt 112 o gett mig syrgas. Det hade iofs varit härligt, hihihi.
Inte roligt med förkylning.

Måste bli bra till torsdag... Vet genom säker källa att han var ute o sprang på björkholmen igår. Najs. Me like;)


En orolig natt

image94

Alltså. Vem kom på att vi skulle se den filmen? Värsta slaktarfilmen. Dumma dumma jag....
Jag gillar för övrigt Tim Burtons regi o njuter av ljus o bilder. Men den var lite i värsta laget. Depp är underbar, o het, musiken är otroligt vacker, o historien är ledsam. Fick till o me fram någon tår där i slutet.
(Brukar iofs gråta till det mesta...).
Men nu till varför jag skulle sett Alvin o gänget istället.
 Inatt har jag vaknat tre gånger o trott att Sweeney Todd stått vid min säng, på dass o sist i köket. Hmm... Satans skitfantasi. Kallsvettig o rädd önskat att jag haft en man, eller en hund, vid min sida. Men när det äntligen blev ljust ute så somnade jag gott. Tur att jag börjar tre idag:)

Nu så ska jag diska lite o sedan gosa med fettot lite:)

Well Hello

Jaha, då var man igång o jobba igen. Dvs, allt som vanligt, förutom att jag nu oxå dras med en dunderförkylning. Vilket resulterar i noll och ingen träning, vilket i sin tur resulterar i att jag äter istället.... Tristessätare är jag. Detta gör att jag får dåligt samvete o därför har jag idag varit skitduktigt o inte ätit just mer än den energi jag gjort av med. Varit kalasväder idag, gått en massa på jobb o bara njutit av solen, är till o me lite röd om näsan! Gött!

Haft helt sjukt ont där tanden satt sen den drogs ut... Detta försökte jag att (idiotiskt) dricka bort i lördags. Lyckades inte, det enda som hände vara att jag blev fnittrig, fnittrigare än vanligt... Och satan trött i söndags. Hahaha.
Och ingen autograf fick jag av Patrik Kristiansson.
Det var sjukt lojt.
Jag stod o kollade på honom o kom fram till att jag kände igen honom jättemycket, sa till R att, han e superlik blablabla. Detta går jag sedan fram o säger till honom, förmodligen blir han stött o arg för att jag inte sa typ;
-Ååååå Patrik Kristiansson, Heeeeeej kan man få din autograf. Inte förän jag vänder, skitglad o fattar nada typ, kommer jag på var jag känner igen honom från. Hahahahaha. This was sjukt kul.

Träffade F igår, vi var o fikade o sen en sväng hem här. Hon kollade in fettokaninen(!) o lyan. Fast hon sa sedan att han nog var stor för att han typ var 2 månader sist hon såg han... Hmm, je right, jag fattar när man dissar min kanin...Fniss.

Ikväll ska jag o favvisen dra o se Sweeney Todd på bian. Tror den e rälig, men va fan, får väl följa me hem o sova på luftmadrassen om jag blir rädd.


Influensa?

Ja, bedövningen släppte och då verkade det som allting släppte. Blev akutdålig o sitter nu här o tycker extremt synd om mig själv. Antingen så har jag influensa eller så är jag vek. I bemärkelsen att det sökte mig väldigt. Plus att jag funderar skarpt på att lagom till Alla Hjärtans Dag skicka ett tack-kort till den goa tandläkaren. Jag vet att jag tjatar detta, men jag uppskattar hans vänligehet o lugn helt otroligt mycket.

Längtar till bror kommer hem med mina tycka-synd-om-mig-själv varor. Dvs. Redd grönskakssoppa, glass, kolasås, grädde till varm choklad och en massa vaniljyoggi. MUMS!

Adjö Visdomstanden

Nu. Är den. Borta.
Och inte ont alls gjorde det. Om det inte vore för att jag gillar mina andra tänder skulle han gärna fått dra ut dom me. Han var den bästa tandläkaren jag någonsin gått till. Kan man vara gilla sin tandläkare så mycket? Hmm... Fast tror att han ställde in sig lite, just för att jag öste beröm över Trelleborgs tandläkare... Ja, va fan. Åka från Kallekrona till Trelle bara för att gå till tandläkaren, då skulle han fantamej känna sig speciell. Hehehe.

Nu är det snart dax att bege sig till ingenmansland igen. Sitter o väntar på att tvätten ska bli klar, sen drar jag iväg, pit-stop i Skurup. So long.

Det skulle man kunna tro om dig

Varför säger man så. Vad är det man skulle kunna tro? Och varför skulle man kunna tro det om just mig? Det skulle man ju kunna tro om de flesta. Och framförallt så kan man ju tro mycket om allt. Det är ju inte sagt att det är så bara för det... Eller?
Tro tro i stora sko, kan man gå på vann...

Jeje, sista dagen himma. Ångest denna gången att åka tillbax... Jag vill vara kvar, jag vill hem, men vill inte att hemma ska vara där. Konstigt?

Har umgåtts med lillebror idag. Varit hos m&m o ätit en ubergod middag bestående av hemmagjord god fiskgratäng(vågar man säga att det var nyfiskad torsk i ifrån östersjön i den). Skit samma, jävligt god var den i alla fall. Och sen gottigott med bär, vit choklad o kokos till efterrätt.

Var en sväng på outleten sen, nya bralls blev det o en massa annat skulle kunna ha inhandlats, men jag var duktig o höll el budgeto...

Nu blev det lite spansk där märke jag, det är dels för att jag har kollat på bröderna cartwright(i love) o blivit inspirerad av manolito, dels för att en viss M spelade en supermysig spansk skiva i lördags. Så, detta resulterade i att jag nu sitter o laddar ner(helt o rätt lagligt) typ 2 skivor med han, fast jag bara vet en bra låt...
Hmm, typiskt moi. Har en massa musik som jag aldrig lyssnat på. Måste ordna upp detta.

Var o simmade igår hos bror. Shit va najs o simma o bubbla. Det borde vara prio 1 i varje man/kvinnas hem.
Ett bubbelbadkar(eller va de heter).

Nu ska jag skriva, en att-packa-lista. Har jag nämt att jag är en listoman?
Måste bara komma ihåg o kolla listan oxå. Hehehe.

Godnatt.


Allo Allo emliga armén

Yes, tillbax där jag was born and raised. Har även tagit ett viktigt beslut. Jag ska flytta tillbax.
Inget som säger att det är för evigt ju...
Fick även en anings panikångestkänning när H berättade att han ska bygga hus, köpt tomt o allt. O my God.

Helgen har verkligen varit intensiv o har gått superduperfort. Men roligt var det:)
Middagen var god o sällskapen trevligt!

Imorgon blir det outlet i Svedala med bror o därefter middag hos m&m. Fisk! Gottigott!

Nu ska jag ta tag i tvätten o sen kommer J hit för lite mingel, ska käka lite mat o snacka skit.
In o basta o bada hos bror senare, det e gitt.
Jag älskar att vara ledig!

Nedvarvning

För att komma in a state of mind... Trött.
Jag gillar den boken, Cesar Millan. Den frasen har satt sig. Jag citerar "workingmode, get in the workingmode..." Brukar tänka så, just emellan att du tänker fy fan va jobbigt detta e, o sen inte tänker alls. Dvs, meditation i form av rörelse. Djuren gör detta ofta. Och vi är ju ändå det i grund o botten... Fast det verkar glömmas bort ibland alla fina jobb, utbildningar o allt annat shit som vi idag omges av.

Jag ska berätta en saga. Det var en gång en hund som bodde i samma trapp som jag. När hans ägare inte var hemma stod han vid dörren o skällde, och skällde, och skällde... (Ja du fattar... )
Hunden tror nog att det är en annan hund som skäller tillbax på honom när hans eget eko kommer tillbax, detta var roligt, rent av komiskt i början.

Slut saga.
Men nu skulle jag vilja gå upp o ge ägaren en sån fet utskällning. (Klatchigt att få in det där:) Ilandsproblem.
Jag är glad att väggarna ändå är ganska tjocka. Hade jag bott granne med denna idiot till ägare hade jag varit känd som bitchen på första våningen.

Nu har jag packat alles mina saker o längtar till imorgon när jag hämtar upp favoriten tjugo i åtta(!). Got dammit. Det e helt sjukt tidigt för att vara en ledig dag ju.

Sov gott.
Jag tror, men bara tror, att jag kommer drömma om hundar inatt.



Freeeeedag!

Ledig i fem dagar. Vilken otrolig lyx!
Mycket bra dag på jobb idag, var riktigt nöjd o glad med min egen insats idag.
Åkte därför direkt hem o sedan ner på stan, sket i att handla klänningen som jag lagt undan, tänkte att jag nog hittar något imorgon ändå... Hoppas...
Sen blev det pit-stop avec Le Donken. Ajajaj...

Träningsvärken är inte nådig idag, nästan så jag tänkte att det var bättre att rulla ner på golvet imorse istället för att anstränga kroppen genom att sätta mig upp o sedan STÄLLA mig upp. Det var den absolut värsta biten.

Igår hann vi se dom sista 20 minuterna, men det var det värt. Dom vann, och inbillade jag mig bara...?
Nej, det gjorde jag inte;) Mohahahaha!

Imorgon. Skåne. Längtar.


I mina drömmar

image93

Neggo

Tränat, ätit frukost o sitter här, känner mig fortfarande irriterad över vad som skedde igår kväll.
Det finns inget värre än människor som lägger in sarkastiska kommentarer och antar (?) att jag inte förstår.
Det irriterar mig värre än något just nu.
Det skiter väl för fan jag i hur många som gör, det är inte därför jag skriver.
Jag skriver för att det är mitt sätt att må bra. Det ska du ta o skita ett gott stycke i!
Jag är även en aning irriterad över varför jag då reagerar som jag gör. Det är nämligen som så, att egentligen borde jag bara ryckt på axlen o sagt, ja, men skit i o läs du oxå då om du inte vill veta. Men vad gör jag?
Jo, sitter tyst o funderar... Sa han just det jag tyckte att han sa, och framförallt. Menade han det verkligen så? Idiot.

Strax ska jag iväg o fixa me bilen. Därefter till jobb, hoppas det blir en bättre dag idag...
Ikväll är det sportevengemang me R som står på schemat. Me like!

För övrigt.
2 dagar kvar till den extremt efterlängtade helgen.
Och för övrigt 2.
Jag tänker fortsätta att blogga, om du har åsikter om det kunde jag inte bry mig mindre om!

Tja, ble väl sådär

image91

Men jag e ju ingen hajare på det där...

Det var minsann inget fel alls på lasangen, de va skitgod! Tack för receptet!

Mobilen e griiiiim, jättefin o allt. kommer bild på den snart...

Ursäkta

Röran, jag bygger om:)

o la la

Vilken bra dag detta verkar bli!
Klippningen är jag supernöjd med. Hon var så himla gullig o fattade verkligen hur jag ville ha det.
Sen hämtade jag min nya mobil. Och den var jättefin!
Och han hade skickat med en massa finesser. Tackar för det!:)

Nu ska jag äta min lasange och läsa på om mobilen. Får se ifall kesoreceptet är något o ha;) Spejsade till det lite med broccoli o lite chilisås! Mums.

Min nya Mobil

Den har kommit nu, ska hämta den när jag varit o blivit frisserad. Undrar om den e fin?
Hmm, fick den ju gratis, inget man tackar nej till ju...

Igår fick jag inte städrycket förän klockan var 22. Och då ringde R, pratade med henne en lång stund. Det e konstigt det där. Vissa människor som man känner har man inget o prata om efter ett tag.
Men så är det väldigt sällan (i princip aldrig) med henne. Jag värdesätter henne superduper mycket!

Jag är väldigt sugen på att shoppa upp en massa pengar på lördag. Men har gjort upp en budget, och förväntar mig att hålla den. Fast ska ju till löplabbet o där kan ju pengarna rulla iväg...
Pratade nyss me Far, jag älskar honom så mycket! Han peppade mig, han e bäst på peppning.
Han sa;
- Nu går du o läser boken o gör som där står för det fungerar verkligen. Det är inte så svårt som man kan tro.
Så, när jag kommer hem från staden blir det till att lusläsa boken.

Har fastnat i att lyssna sönder o samman Queens Best of album. För att citera F. " Men dom är ju inte lite gay..."
JO, det e dom, men fy fan va bra dom är. Musikgeni.





Ååååå vilket väder

Har varit ute o spatserat på Saltö, och jag kan inte skriva det tillräckligt många gånger, men vilket väder!
Jag blir så glad o varm när det är sånt här vårväder.

Jag ska snart ta tag i städet, o sen handla lite sallad o grejs.

Nu är jag trött, kanske skulle ta en powernap på soffan... Najs.

Sol Sol Sol

Vilket helt underbart väder det är. Ska ut o promenera en sväng med A när hon kommer hem.
Beställt klipptid till imorgon, najs!
Kändes inte som att jag hade direkt mer energi idag på träningen. Snarare tvärtom, hur det nu kan vara...


Jag är glad.


Äntligen

Jobbat heeeeela helgen. Två 13 timmars pass, då e man mycket glad när man slutar på söndagskvällen:)
Var en runda hos sötisen igår. Drack lite te o diskuterade livets stora gåta, Älska Glömma och Förlåta.

Idag blir det pass me Snygg-D, ser väldigt fram emot att träna o se ifall allt mitt ätande i helgen gett nån extra kraft o energi. Det ligger o gnager i mig det där skitet jag fick reda på sist jag mätte... Men bara att ta tag idet istället för att grubbla. Äta mera o träna hårdare. Fast lite orättvist e det allt...

Tandskrället har spökat, som vanligt. Men nu är det ändå inte lång tid tills jag ska dit:)

I helgen bär det av till dom sydligare breddgraderna och jag längtar helt otroligt! Underbart! Blir lite shopping före den inplanerade middagen på lördagskvällen, därefter bär det iväg. Upp upp o iväg!

Det MÅSTE städas idag. Jag är ju inte den som brukar ha så många såna där onödiga måsten, me idag är det minsann prio 1. Det ser ut som lilla atombomben slagit ner just i min garderob o alla kläderna har fått vingar o landat mjukt på golvet... På HELA ytan i sovrummet. Åååååå my god.
Far är glad att jag flyttat ut ur hans hus:)
Jag saknar honom. Och alla andra oxå för den delen. Dom kommer upp o gör Blekinge osäkert helgen efter Skåne. Ska bli superkul o mysigt. Undrar vad som är inplanerat? Får fråga mor, hon som håller i trådarna, blir bäst så...:) Hahaha.

Hjärtat har farit till Namibia nu. Ska vara borta superlääääänge. Inte för att vi träffas så ofta eller mycket, men det känns en aning nervöst att han e där. Är rädd att det ska hända honom hemska saker. Han uppdaterar mig iofs bra på resedagboken. Hoppas det snart kommer upp lite bilder!

Status; En timme kvar tills kroppen ska jobba hårt.

Ska laga kyckling till middag idag.