Nu känns det ännu bättre

Vet jag har tänkt på det. Innan när jag var singel i fem år hade jag inte så mycket att bekymra mig över, det mesta var glatt o kul. I ett förhållande blir jag en torris, som isolerar mig och blir grå o tråkig.
Denna gången kommer det att dröja innan jag blir den torrisen igen. Och han som jag blir det med ska fan vara nåt extra. Och han kommer att få kämpa för det oxå.

Idag, andra dagen på semesten. Var o shoppade med F hela dagen igår. Lunchade på en grekisk resturang. Alltså, sämre service lär du få leta efter. Hade lust att be dom ta sin mat o stoppa upp den efter att jag fått vänta i 30 minuter (på lunchen) på maten, samt att det var en rotfyllning. Vem fan blir mätt på nåna salladsblad o en bit kyckling. Skämmas skulle de:)
Men shoppingen var det absolut ingen fel på. Herregud va grejer jag köpte. Men fina är dom. Vill ha en spegel bara så jag kan se dom hahaha.
Skickade in en annons om lgh idag. jag kan inte bo med R i ett halv år. Det blir inte bra. Och trångt är det redan här. Jag är så sugen på att fixa till mitt eget, och nu kan jag ju det. Plus att jag vill ha kvar Putte. Så det måste lösa sig med bostad.

Ska strax ut o springa, sen blir det en lång o härlig dusch.

jasså, det blev så här

haha. Ja det kan man fan inte veta hur det skulle bli. Karlskrona med R. Lovely. Jag gillar det. Jobba sex månader och sen skola? Eller fan jag ska inte planera, det blir aldrig som man tänkt sig.
Gotland besöktes hos bror förra helgen. Herregud va roligt vi hade. Vadå konstverk? Ingen grill...
Visby natt; Dyrt, mycket folk o dålig lokalförbindelse.
Visby dag; Dyrt, mycket folk o bättre lokalförbindelse samt underbar miljö. Som grekland nästan!
Undrar om det blir något med det? Hon säger det, men men. Får väl se det.
Träffar inte J längre. Har inte pratat alls med honom.
Jobbigt 1; Ser kläder som skulle passa hans stil supermye.
Jobbigt 2; Grabben har verkligen den snyggaste kroppen o dom snyggaste ögonen o den snyggaste stilen som jag lagt märke till på tre år. Så jobbigt att komma över detta o se förbi detta faktum.
Ärligt talat, va fan skulle jag träffa honom för från första början.
Jeje, gillar mitt singelliv. Börjar reda upp sig allt nu och jag kan börja njuta istället. Alltid fel tid med dig J, du skulle bara veta. Tredje gången gillt kanske?:)
Promenad nu, duschet o sen film o fåtöljmys(soffan kommer inte förän i september) ensam. R är iväg över helgen så här ska det härjas!:)


jaha, då var det dags igen

För den trevliga tågresan som tar mig österut i vårt avlånga land. Till den tappen av vårt avlånga land som ingen tyckts veta om och som är avskärmat från allt annat. Pest.
Herregud vca positivman kan vara idag då. Känner mig som sju svåra år, och detta pga av jävla J. Varför ska jag gå o kär ner mig i honom, och dessutom sen vara helt patetisk hela fucking jävla tiden.
Åhhh, jag vill bara sova i 100 år och sen bli väckt av en kyss... :)
Är bitter men någonstans inom mig kommer den där romatiska tanken fram. Kanske inte är rätt tillfälle att träffa honom nu heller. Som förra gången. Kanske tredje gången gillt istället. Blir väldigt ledsen o besviken om jag inte hör från honom denna veckan. Okej att jag bor i en husvagn men va fan mobilen fungerar faktiskt där ute oxå. Jag har inte varit jobbig o ställt krav, kysste inte ens honom när jag träffade honom ute. Kanske skulle ha gjort det. Ville göra det. Jag ska nog vara övertydlig istället. Kan det vara mer övertydligt än som igår när jag skrev lite desperat halv tolv på natten till honom; Jag tycker mycket om dig o det vet du om, jag hatar att du vet.
Hur mer tydlig kan en brud bli. Ska kanske fria till honom, eller bli gravid. Haha. Nä fy fan.
Herrejesuskors. Det är ett nytt uttryck. Det har tagit över lite både gitt o gött och vaaaaadå?
Jag har huvudvärk, jag kanske behöver avskärma mig igen från the public. Fly till gotland ska jag i o för sig göra. Festa o sola och svina. Nä behöver kanske inte svina, det känns sådär. Men en sak som är säker, när jag åker till grekland blir det inget tänka och hjärteproblem med J. Det orkar jag inte med. Har haft såna jobbiga semestrar förr. Hmm, nu när jag tänker efter va det han som förstörde min bulgarienresa för två år sen...
Har han hängt med så länge? Konstigt.
Ska hämta min älskade dator idag. Åhhh va fin den e.
Nu är det nedräkning till 146ans avgång.



ont ända in i benet

Eller nåt. Jag får panik på honom. Vadå en helg utan att prata med någon? Alltså helt ok ifall han hade skrivit eller sagt att han ville vara ensam denna helgen. Men vad gör han. Bara typ , Jag kommer att vara dålig på att höra av mig denna helgen. Va fan betyder det? Nä, raka rör, det e det som gäler. Och den andra tönten ska jag inte ens börja med. Vadå? Ringa o berätta för sitt ex att man börjat träffa en tjej. Eh, okej, vad roligt för dig eller nåt. Amen va fan ska jag svara på det?
Oi va roligt för dig o henne!
Blä. Blä. Blä.
Får reda på ntagningen nästa vecka. Om jag inte kommer in vet i fan vad jag ska hitta på för nåt. Det känns sådär kul att min sitution nu är husvagn o et rörigt privatliv. Tur att jobbet går bra i alla fall. Annars hade det varit redigt kaos i mitt liv. Typ vara skitpatetisk o gå o vänta eller gå promenad där han brukar gå. Alltså jag inser oxå vad det betyder. Jag är kär. Detta ska jag aldrig erkänna, speciellt inte inför honom. Då får han ett ännu större övertag än vad han redan har. Det e helt helt sjukt. Och jag vill inte vara det. Han är en mansgris o självgod och helt jävla underbar. Snygg sexig o rolig. Önskar att han inte sagt att vi inte skulle vara tillsammans men fortsätta att träffas. Bättre att han skiter i mig helt o hålet. Dissar mig.
Nu blir det sovet, om jag kan somna. Har även blivit en hel del för mycket vin. Detta för att dämpa lite tror jag bestämt. Slut på det o fram med träningsskorna, inte orka. Snurrar i huvudet för mycket. Jobbigt!!!!