Hyllorna på plats...

Jepp, så var dom äntligen uppe o sååååå fint det blev. Ska se om jag får tummarna loss o lägga upp lite bilder, säger att jag ska göra det o sen glömmer jag, så då e det bättre att inget lova.
Blev inge stranden idag, hann inte me, far o jag körde racet under eftermiddagen o sedan bar det iväg till Anno för att käka mat. Vilken god dessutom, men blev mätt o mådde nästan illa när de började avta i den puttrande kitteln...
Ska man inte äta fondue i mer än trekvart?
Tydligen inte när man är min familj... Hihi. Vi bara slevade i oss o sedan blev vi akut kaffe o lite godissugna, så hem till det inglasade rummet och mös lite.
Nu har jag tänt fina ljuslyktor som jag fått av J&J o ska gå o läsa lite i Tusen små bitar, F säger att den blir bättre om bara några sidor, litar på henne!

Imorgon tar jag cykeln till östra o bara slappar hela dagen innan träningspasset på stationen, imorgon ska jag köra igenom hela kroppen så hårt så jag inte kan resa mig ur sängen på torsdag:)



Ps. Vandrande löv;)


HOT!

Gode värld vilken tropikhetta vi haft i Trelle idag. SÅ SKÖNT!!!!

Njöt av värmen inne på Ikea o sedan på Ilva, helt sjukt varmt, tack den som kom på att placera ett espressohouse där inne. God Frapino me chokladsmak lyckades svalka av oss lite:)
Hittade o fyndade en massa fina grejer till lgh, o kom sedan på att jag ändå glömt några saker jag borde köpt. Exempelvis tejp. Att det kan vara så svårt att komma ihåg att köpa tejp. Fatta va mycket man behöver tejp till.
Tavlorna, för att få dom exakt o bra i ramen.
Till presenten jag köpte till lillebror.
Till att fixera några lösa sladdar.
Ja alltså, helt kort o gott, tejp är användningsbar.

När J stack iväg för att träna passade jag på att njuta av kvällen genom att hoppa från bryggan på Dala. Med bror och dennes kompisar tittandes på o slänga kommentarer om hur kallt vattnet såg ut... Men det var riktigt skönt o härligt!







Pratade me favoriten ikväll. Ska bli helt sjukt kul när hon kommer på torsdag. Takida inplanerat, likaså beachvolley turnering på lördag, kaffe o tårta när kusinen fyller år, och en BidB:)

Imorgon ska det borras upp hyllor med hjälp av far.
Sen blir det stranden och sedan ska det avnjutas fondue me bror o mor på kvällen!

Det är så mycket roligt som händer nu!
Ska på grillfest hos J&J om några veckor o jag lääääängtar!
Lilla S kommer hem från USA och ska bli så kul o träffa henne igen!
Vädret är kanon! Jag e brun! Jag älskar min lägenhet och ännu mer ljuset i den.

IKEA here we come...

Planerat in i minsta detalj vad jag ska köpa denna gången, får väl se ifall jag lyckas hålla mig till budgeten...

Varit en slö dag på stranden idag. Far o jag åkte till vellingeblomman för att inhandla lite plants till balkongen o han skulle ha nåt medel till dammen.
Dom hade helt ny akvariedel, gud va mycket roliga grejer där va! Det blev en guldfiskskål, tänkte inhandla några kompisar till dom tre gringosen som nu lever ihop. En guldfisk, en platty o en mal.
Vilket gäng:)

Där var ett superfint sötvattensakvarium med sötvattenrockor, såååå fina. Jag vill jättegärna ha såna, men får nog vänta tills det får plats i mitt hem. Nästa projekt är ju lite mindre men helt klart väldans trevligt. Vandrande löv. Jag ska kolla terrarium imorgon, vill ha ett väggfast så att det blir som en tavla.

Nu ska jag läsa lite, vi åker tidigt tidigt imorgon...

O ja, jag har sett honom idag med. What´s the thing liksom? Ödet spelar mig ett spratt. Helt övertygad om det.
Han e fiiiiiin! Finare är finis, finare än finare finast...Hihi.

Min nya grej, Golf?

Japp, jag o bror gick en runda idag. Och tro det eller ej, men jag tyckte att det var rätt kul, fast jag bara får gå med som caddie... Hihi. Men mycket trevligt tidsfördriv måste jag säga.
Åt en sillamacka o sen fick jag träna lite på fairway, gick väl sådär. Man kanske inte tror att den där förbenade bollen ska vara så jävla svår att träffa, men tji va man bedrar sig...
När lillebror gett upp på att lära mig ankstjärt, böja benen, rak arm och över huvudet, titta på bollen... Stack vi och gjorde en sak jag är väldigt duktig på, äta glass:) Hämtade även ut Takida-biljetterna, tjoiiie va kul det ska bli.
Vilken helg vi ska ha! Jag o favoriten!

Gick en runda me mor o sen ner till gymmet, tänkte klå framtida mannens rekord på rodd, men det är en liten liten bit kvar fick jag veta. Hihi. Och som mor så klokt sa senare, tror du verkligen att han vill att du klår honom i rodd? Män vill gärna tro att dom är bäst, men då kom vi fram till att så måste man göra sen hela livet, vara bäst på det mesta men hålla tillbaka, för att liksom inte trycka ner dom helt i skorna. Mohaha. Så, ja, jag ska fortfarande klå hans rekord.

På tal om honom, dyker han upp överallt. Igår på muren och idag höll jag på att köra på honom, sen spelade dom fotboll hemma vid föräldrarna... Men jag klagar inte, tvärtom. Jag gillar det! Så fin, så go, och ändå så svårt, så komplicerat.

När jag kom hem från mor o tedrickandet i trädgården körde jag en rejd (hade jag en lärare som hette, bästa läraren ever!) bland sakerna här hemma. Vika tvätt, diska, packa in i lådor o skåp. Imorgon ska jag inventera vad som behövs på ikea dit jag o bror ska på fredag.

Imorgon hoppas jag på playa-väder:) Och på att se lite mer av honom...
Resumé. En mycket bra dag.


Mamma Mia!

Nyss hemkommen från bian. Mor o jag gjorde Trelle genom att gå o kolla den, fan, verkade som varenda kotte från hollan va där. Gooooood vilken feel good film. Mycket mycket sevärd. Helt varm i kroppen...

Varit me brojjan hela dagen.
Ätit frukost o fixat ärende i stan. Buffy o hennes husse var förbi o kollade lyan. Han gör mig glad.

Imorgon hoppas jag på strandväder. Först blir det nog en runda på golfbanan, sen skönt träningspass på kvällen, ska bli fantasktiskt gött o ta i lite.

Takida 31/7. Mohahaha.




Jag är på plats

Men jag orkar inte blogga om nåt. Jag är tom, och behöver vila upp mig... Läääänge lääääänge...

Det e dax...

För att citera den därade babianen i Lejonkungen...

För ett nytt inlägg. Känns som hundra miljoner dagar och händelser senare.

För att ta det i ordning viktigaste först.

Flyttar om två dagar.
Slutar jobba om två dagar.
Börjar leta jobb om två dagar.
Åker till ikea om fyra dagar.

Mycket som händer här nu.
Semester om två dagar, som var otroligt efterlängtad men som nu har blandats lite med ångestkänsla.
Varför?
Kvittar hur många gånger i mitt liv jag frågar den frågan. Jag kommer aldrig att få svar, för det är något större som jag inte kan ta på, än mindre få svar av.

Ikväll är jag home alone, så det blir te, frukt o nån slö film.

Önskan om en egen hund har börjat igen. Jag vill vill vill vill. Men jag har inte tid, pengar eller plats. Jag hatar att jag måste jobba, jag hatar att jag måste ta ansvar.

Tänk om jag hade vunnit typ 10 miljoner. Fatta vilka roliga grejer jag kunde göra då, utan att känna press att jag måste ha en inkomst. Jag skulle åka till barbados. Jag skulle köpa hund. Jag skulle köpa ett fint hus vid havet, med en fin inglasad veranda med spegeldörrar... 



Vilken underbar dag jag haft!

Ja, o den är ju ännu inte slut, men hittills har den varit toppen. Sitter o lyssnar på favoritens djupa andetag. Hon ligger o sussar sött... Lilla sötisen, va trött hon är, så för att skämma bort henne lite serveras det lite senare sill, nypotatis o ägg.

Jobbat idag, en superduperdag med goa killar! Klippt gräs, känns altid bra när man fått göra lite nytta i form av trädgårsarbete:) Sen var jag en sväng o handlade lite på Willys, jag gillar att shoppa! Mycket folk o kolla på o goa grejer landande i vagnen. Träffade A som jag sen skjutsade hem.

Ikväll blir det bokmys, lite god mat o en promenad i det fina vädret.
Nu är jag inne på den näst sista veckan att jobba. Härlig känsla.
Men en annan mycket härligare sak!
Det är att favoriten aka R har sagt upp sin lägenhet o planerar flytt till Skåne! Jippiiiiiie! Å va roligt det är, jag är i extas!


Love. Om du ändå hade varit en man hjärtat...!