RizRaz&Hattarna

Köpenhamn var otroligt mysigt. Som väntat. God mat o vin, senare vidare till Tivoli för att bli totalmättad på JULEN.
Men än finns det lite plats kvar för julmys. Så idag har pyntet åkt upp. Med lite komplikation då jag insåg att jag tydligen har fler fönster i nya lgh så det får bli blockljus i dom två resterande... Vet ni var ljusstakar kostar, eller...?:)

Idag var jag me söta mormor o fikade för att sedan besökta hattmuseum. Det rekomenderar jag stark! Hur intressant som. Alla gamla verktyg och skinn och modeller kvar, precis som dom lämnat det. Och att man tänker att det är från 1800-talet är det inte utan man blir lite sentimental... Jag älskar gamla saker. Gör att jag drömmer mig tillbax och önskar att jag oxå haft en muff eller hatt från butiken... Va tuff jag varit, o SNYGG:)

Ikväll har jag varit på hörnan och ätit mat. Trevligt sällskap me en av päronens bekanta, hur roligt som. Skrattat så jag hade ont i magen när jag gick hemåt.

Imorgon blir det julbord, mycket trevligt!

Måndag blir det mys i malmö, ska hitta fina ljuslyktor till hallen.
Men än mer trevligt är sällskapet... Längtar...:)

Ps. Bilder kommer från denna händelserika helgen. Bara fixa hit kameran...


Nu drar jag igång helgen...

Köpenhamn. Nu kommer vi. Mys.

Jag har haft en tuff vecka på jobb, men all annan tid dessa dagar har varit såååå bra. Det väger mer:)
På med jackan och mössan, för nu kommer snart skjutsen.

Mys. Igen...:)


BILJÄVEL

Jag hatar att först gå o vara nervös för att veta om bilen ska gå igenom besiktning eller ej, för att sedan bara stå som ett jävla fån och bli uppläxad av en tjolle som leker Gud...
Jag vill inte ha bilen längre.
Jag vill ha en bil.
Men en ny som JAG aldrig behöver besiktiga... Slut gnäll.

 För det mesta är bara rosor och sol numera...
Lite funderande men absolut inget som kan förta min härliga känsla:)

Ikväll ska jag träffa J, vi ska göra en L&J på stan. Det ska bli så roligt att träffas o snacka skit!

Helgen som kommer är helt galen.
Undrar ifall jag hinner med allt som jag vill göra?
Köpenhamn, Hattar, Tävling, Julbord, Bowling.
Kommer vara helt slut, men skönt slut... Förhoppningsvis.

Igår var en milstolpe i mitt liv. Undrar vad det ska bli av detta...:)

Omega-3&Multivitaminer

Nu jävlar ska jag bli frisk. Sen ska jag vara frisk i alle fall till nästa år...:)
Massa vitaminer intas för fullt och kanske är det jag som inbillar mig, men det känns minsann bra, piggare och mer energi. Najs!

Har precis varit o solat, jag behöver ljuset och värmen. Lite som solterapi jue:)

En rolig grej hände nu på vägen hem.
En brud stod på vägen vid sin bil. Jag gick och snackade i telefon, och när jag gick förbi stod hon helt still och typ glodde på mig. Jag blev tyst och personen jag pratade med trodde jag var dum i huvudet.
Men sen när jag gått förbi henne så började hon nog med det som hon försökte dölja för mig. Hon skrapade rutan på bilen med jackan! Meeeeeeen hallå!
Detta är ett typexempel på hur dåligt förberedda skåningar är på snö. Vadå? Va e det för vitt? Va, måste man köra lugnare och långsammare bara för det är blixterhalt på vägen? Kola-huvud säger jag bara.
Det förstår väl vem som att det allra bästa är att göra som jag. Inte besiktiga bilen i tid och därmed få körförbud under tiden som snön faller...:) Hahaha.

What have I done...

Anna. Ternheim. Varför fick jag inte biljetter? Grrrr. Men det blir Timbak istället. O det e väl nästan lika bra... Nästan...

SNÖ!
Jag älskar snö!
Igår åkte jag o mor ner till Ljunghusen och gick en vacker promenad i solen. Tyvärr har hon alla bilderna på sin kamera, ska försöka fixa hit dom:)

Idag har vi varit en snabbis på Ikea. Synd bara att jag inte har några pengar, för jag hittade en massa fina grejer jag ville ha. Men ibland kan det vara bra att bara titta...
Sen Bauhaus o där skaffade jag mig sladdöljare (Heter det så? Annars har jag kommit på ett helt nytt ord:).

Längtar till fredag. Då drar vi till Köpenhamn för att äta go mad och åka lite bergodal bana:)

Jag har varit helt slut i kroppen hela helgen. Denna förkylningen är minsann den värsta jag haft på länge. Imorgon är det jag som ringer öron-näsa-hals o bokar in operation. Så satans trött på mina tonsiller.
Dom ska väck!

Nu ska jag fixa lite te och sen mysa i soffan;)


MattRach

BTW, denne killen e helt otrolig. Spelar som en gud, och spelar allt själv! Galet.
O nej, jag har inte mycket o göra här hemma...;)


Bra Bättre Bäst

Nu e det icke långt kvar till jag ska nanna...:)
Jag längtar till lördag!

Goaste Bästa Desi har inte långt kvar till tävligen nu. Jag hejar på dig och sänder dig många tankar o pepp gumman!
För övrigt har hon snott min pepplåt... Hihi.

Glass Glass Glass

Far- Vill du att jag ska köpa med glass?

Jag- Nä, jag e inte så sugen på glass men tack ändå...

Dumma Dumma Dumma mig.

Nu är jag supersugen på glass jue... Ååååå...


Lasange och Harry

För att göra det bästa av dagen äter jag lasange och kollar Harry Potter. Hoppar dock över de två första filmerna, där är ju ändå inte hetingen me...:)
Det är något fel på mig att jag tycker att han e het. Mörk. Ond. Hård. (Löjligt i sin kostym...Egentligen...)
Me Like;)



Har fått den finaste komplimangen idag. Va glad sånt gör mig:)

Du skola aldrig säga aldrig..

Jaha. Aldrig sjuk var det ja...
Feber, ont i halsen och trött som jag sprungit marathon, sovit en timme på tre dygn och inte ätit på två...

Men några dagar hemma i soffan ska nog göra det bra igen:)

Har nyss sett Levande med Lou. Du MÅSTE se den ifall du inte redan gjort det. Vilken energispridare hon är! Varför fokusera på att vara så negativ och arg hela tiden? Se det positiva och istället ta vara på o njuta av livet o alla möten.

Jag är sjuk men glad:)
Glad, Glad, Glad:)

Längtar till helgen och hoppas jag mår bättre då!

Tack;)

Glad. Upprymd. Bekvämt.


Bekväma bekymmer

Det är vad jag brottas med...
Så jäkla skönt att jag bara har dom kvar. De andra har försvunnit. Helt och hållet. Trött som Trötter fortfarande. Men det finns ljus i tunneln eller nåt sånt. Jag har numera det bekvämt:)

Helgen har varit mysig och faktiskt på gränsen till underbar. Härligt att bara vara, och ta det lugnt.
Söndagen förgylldes en aning och den känslan håller i sig.

Igår var jag o lillebror och hämtade hem föräldrarna. Bruna som pepparkakor. Fusk när en annan ser ut som en blek nordbo i detta höstrusk. Men så skönt att ha dom hemma igen.

Imorgon blir det styrketräning. Första passet på lääääänge. Men det är en medveten två-veckors vila jag haft. För att bli riktigt sugen igen och för att ha lite spontanvila... Blir ju aldrig sjuk så får ju ta egna pauser;)
Märk väl att jag icke klagar över detta!

Goa L på jobb har varit gullig och gett mig 33 skivor som jag nu sitter och lyssnar igenom. Det är ju otroligt hur musik kan påverka mitt humör. Jag älskar gamla goa 80-tals dängor eller varför inte lite Scocco? Lite som en för tidig julklapp:)

Nu ska jag snart in i duschen och sen ringa favoriten för jag saknar henne ikväll...

Vaknade med solen i ansiktet

Finns det något bättre sätt att vakna upp på?
Det är att leva i nuet minsann.

En grej jag började fundera på igår.
 Jag tror ju och försöker leva i nuet, o att det är bra för alla att göra. Men sen finns det en konstig "kultur" att träffa gamla arbetskamrater/vänner. Och då av någon anledning har inte alla förmågan att ta in det nya i livet. Utan ska bara prata om de som varit.
Jag har aldrig förstått det tidigare, men det blev väldigt uppenbart i veckan som gick. Att jag inte mår bra av sånt. För att utvecklas måste man ju gå framåt, och prata om saker som just är i nuet. För att må bra och känna att livet är meningsfullt oh utmanande måste vi alla leva här och nu.
Jag bryr mig inte om vad som hänt för fyra år sen. Knappt jag bryr mig om vad som hände igår. För det är dåtid och jag kan inte göra något åt det nu oavsett. Bra eller dåligt, det kvittar.

Idag ska jag promenera till middagen, och på vägen dit ska jag ta en sväng nerom havet och titta på de vilda vågorna:)

Madagaskar

Jag är barnsligt förtjust i tecknat. Både på tv och serietidningar.
So don´t miss Madagaskar...

Lasange, rödvin och ensam. Det e patetiskt. Men förbannat skönt. Helgen blev inte riktigt som planerat och då får man ju göra det bästa av situationen, eller hur...

Imorgon ska jag på söndagsmiddag hos Jönssons, och om två dagar ska mor o far hämtas på Sturup. Så skööööönt det ska bli att få hem dom igen.

J var här innan. Gjorde en surprise-visit när jag stod i duschen:) Alltid lika trevligt med hennes sällskap. Hoppas det blir lite mingel i veckan.

Vet ni en grej. Jag är självupptagen.
Skitmycket.
Det ställer till med en massa problem i mitt liv faktiskt.

Jag har börjat längta till julen... Därför det är snö numera på bloggen... Mest av allt längtar jag efter att få sätta upp stjärnor och ljusstakarna. Och sen ta in granen och att dricka glöggen. Baka lussekatter och pepparkakor.

Jag vill att det ska bli en supernyårsafton. Jag vill gå på en STOR fest. Så jag kan ta på mig bästa partyklänningen och dricka champange.

New York is the place to be...:)





Sjöjungfrun

Jag älskade Camilla Läckbergs första fyra bäcker. Sen gjorde jag den idiotiska saken att se Isprinsessan på tv... Nu har jag inte kunnat sluta se den halvskalliga, gamla mannen som spelar Patrik när jag läser de andra böckerna. Det förstör så mycket av min fantasi. Jag ska aldrig göra om det! Aldrig!
Sjöjungfrun har jag inte riktigt kommit in i. Den är lite seg, och säga vad man vill. För jag brukar vilja veta mer och läsa mer om just den historien, men det är lite som med uppföljare på filmer. En är okej, men fler förstör ofta mer...

Så nu ska jag sluta läsa lite och istället se en film. Kan bli Harry Potter. Kan även bli Kit Kettredge An American Girl.

Livet är konstigt. Jag är glad för vad jag har.


Me Like:)

Fan va jag gillar denna nya looken på bloggen... Fast jag snott headern... Men lugn bara lugn, jag ska göra en egen, alldelsen egen så ingen kan ta fast mig och ge mig böter.
Fy fan va det suger egentligen, vadå?
Finns det en enda vettig människa som går och HYR en film idag? Känns som 1800-tal...

Varför mår jag alltid så bra när jag druckit vin? Alla problem och huvudbry försvinner. Men kanske ingen bra långsiktig lösning på problemen? Eller? Hmm...

Blev inge hemlagad mat idag, kina och rövin, mår som ett svin nu.

Min Bror är den bästa som finns. Vi har så roligt, han är underbar! Och ROLIG:)

"Trust in in the lust you must...."-Yoda;)

Nuevo

Nya tag. Ny syn på livet. Ny helg:)

Det mesta är som det brukar för övrigt att jag känner mig gladare...

Jag funderar inte längre på om jag verkligen vet vem jag är. För det gör jag. I allra högsta grad. Jag tänker inte ändra på mina prioriteringar. Jag är ju jag. Och ingen annan.
Sen att jag kommer utvecklas och få nya synvinklar med åren, det ser jag fram emot. Men just nu ska jag inte ändra på mig för någon annan. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag mår inte bra av det.

Blev så otroligt glad för din kommentar
Desi, jag har vågat:)
Och det känns förbannat bra.
Speciellt bra känns det kanske efter helgen, men oavsett så är jag glad och stolt över mig själv.

Idag har jag gjort två människor otroligt glada, som behöver det. Jag växer av att göra goda gärningar, och vara en bra medmännsika. Det känns BRA!

Ikväll blir det räkor och torsk me brojjan.


Det har hänt något

Jag börjar fundera på ifall jag egentligen vet vem jag är. Det är som om något krypit under mitt skinn och jävlas. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men en sak vet jag. Jag är mer tankspridd än vanligt.
Men en sak återkommer jag ständigt till.
Varför?
Och kanske det mest aktuella just nu. Varför just nu och varför just du? Nu?

Jag vill bara ha tillbaka helgen. Leva i bubblan och slippa fundera. Bara leva i nuet och inte i framtiden eller i dåtiden. Bara vara nu och känna nu. Inte tänka på någon annan än dig och mig. Jag vill bara vara. Med dig.

Sånt här är bedrövligt jobbigt...

Helst vill jag bara till den där veckan i solen med dig. Mina tankar snurrar, runt runt runt. Jag vill att dom ska stanna och berätta för mig vad som ska hända.
Med mig.
Vad ska hända med mig för helvete???
Vad ska hända i mitt liv?
 Va? Va?
Berätta för mig!!!!
Jag blir så jävla trött. Jag blir så jävla förbannad.

Om du och jag var menade, varför är det så komplicerat?
Om du och jag var menade, varför är du inte här nu?

Meeeeen...

Varför?

Det e inget roligt det här... Jag bara tänker och tänker och funderar. Varför?

Jag vill ha helgen IGEN!

Fy fan va jobbigt det här blev nu...

Varför?

Kan inte denna helgen vara för evigt. Jag vill göra om den igen, nu!

Så mycket att säga, men finner inga ord.
Tänka sig... Inte likt mig alls:)

Jag är upprymd av känslor men tömd på allt annat. Försökte läääänge hitta en bra låt istället men det återgår likväl till
denna. Men texten stämmer föga, skit i det. En sjukt bra låt ändå:)

Jag suger på Guitar Hero;)
Och vi skiter i det där me bilder idag... Det är ju nästan slut på denna veckan ändå!

Kalops

Mormor&Morfar bjöd på god kalops och gräddbulle ikväll. Mums. Jag e lite bortskämd... Hihi.

Squashen igår gick inge bra alls. Med tjugo minuter kvar (av en timme) gav lillebror upp.
"- Nu får du för helvete skärpa dig, nu ska du lära dig serva."
Sen fick jag stå huuuuuur länge som helst o träna servslag. jag önskar jag kunde säga att ja, nu sitter dom. Men nope...
Jag är ett hopplöst fall. O igår hade jag slarvat med både mat o vatten, det kändes. Plus att jag hade världens humörsvängningar igår. Arg. Glad. Ledsen. Fnissig. Bitter. Ja... o so on...
   
Han"-Du servar som en brud..."
Jag- Men jag e ju för fan en brud... (Då hade tålamodet trytit ett bra tag...)


Men roligt har vi på våra möten. Jag o Bror:)

Imorgon är det äntligen fredag. Fredag betyder träffa söta C som jag inte sett på säkert tre månader. Ska bli så roligt! Pratade med honom i telefon innan, bara det gjorde att jag fick skratt-attack ungefär tre gånger, och vi pratade kanske i två minuter. Inte ett jättegivande samtal alltså... Men roligt:)

Ska se ifall det blir nån bilder me hem, annars får ni nöja er med mina beskrivande texter!

Glöm inte Per ikväll. Innan ska jag hinna diska, städa o packa.


Vilken solskensdag!

Idag har det varit mulet utomhus, men vad gör det när jag e glad inombords?

På jobb är lilla L sjuk, det e tråkigt för jag saknar henne redan! Hoppas hon är bättre snart!
Arbetskamrater betyder mycket!

Efter jobb har jag varit igång non stop. Det känns bra!

Var o simmade, väldigt trevligt o avkopplande. Sen till Vellinge-blomman för att inhandla lite nya fetblad. Jag e duktig på dom, alla andra dör...:(
Där hade dom redan börjat med jul(!). Så jag gick där i säkert en timme, o då hade jag ändå inte sett allt.
Där har dom en superfin akvariedel oxå, i love! Köpte ny korall o sten till lilla akvariet, blev superfint, men nu ska det stå o få lite bra ph innan fiskarna flyttar in. Kommer bild på det! Promise!

   

Sedan var jag duktig o gjorde mustig soppa, superbra blev den! Kolla färgen! MUMS!



Sen en sväng ute hos mormor o morfar. Lånade Sjöjungfrun som jag nu ska plöja genom. Flyga drake är slut... Tyvärr. Vilken bra bok! Jag lärde mig jätte mycket och väldigt gripande skriven.
Ska beställa Tusen strålande solar me som han skrivit.

O just. Nya luggen... You like?



Ursäkta den bistra minen... Nedsjunken o avkopplad i soffan...:)

Imorgon blir det Squash o film!

Att bränna sig i solariet

Det e inget bra va? Men vad gör det om hundra år? Och dör jag av det, så ska jag ha öppen kista så att alla kan se hur solbränd jag e...:) Haha.

Jag har fortfarande inte bestämt mig om detta me Boxningen... På onsdag ska jag dra dit o känna på stämmningen, det har väldigt stor betydelse när jag ska träna. Jag ska vara motiverad och vilja göra bra ifrån mig. Då beror det mycket på de jag tränar o sparrar mot.

Idag har jag varit duktig. Jobbat, varit på apoteket, handlat, solat, tvättat, tränat, bokat squashtid, packat väskan inför imorgon. Ja, alltså, hunnit me en hel del.

Dagens bild, som utlovat, togs i samband me powernap på jobb:) Barnen hade gått hem ska tilläggas.



Imorgon kommer jag lägga upp en roligare bild, kanske en bild som inte har mig som motiv:) Kanske...;)


Nya tag:)

Ny vecka, fokusera på nya saker. Roliga saker, bra saker, inget negativt här inte.

Helgen har varit mysig o bra. Squash, singstar, film-mys, toscakaka, plättar.

Jag ska vara så sjukt positiv denna veckan, och inget negativt i några inlägg. Starting now.

Håret blev inte bra när jag varit hos frissan, men nu e det superbra, efter att jag gått loss med saxen själv. Jag ska klippa mig själv, alltid. Inte värt dom pengarna eller den ångesten det framkallar när jag inte blivit nöjd.

Nu Starsky&Hutch och sedan sängen.

Nästa helg ska jag träffa C och min favorit och jag längtar enormt mycket efter dom båda.

Det är sjukt dåligt med bilder i denna blogg, men det ska det bli ändring på i nästa positiva vecka. Jag lovar er en bild i varje nytt inlägg, det ni!

Mor o Far åker till Fuerte Ventura imorgon, så det ska packas in saker hela tiden så jag inte saknar dom så mycket:) Det är otroligt hur snabbt man anpassar sig. När jag inte bodde fem minuters gångväg från dom kunde det gå lång tid utan att vi sågs alls... Men nu!

Så veckan fylls av Squash, Styrka, Fika, Bio, Tvätta, Sätta upp tavlor... ja oxå mer som jag inte kommer på...
Just det, fotografera en massa till bloggen:)


Katten, Bahiá Feliz.