så var det nästa vecka

Hösten flyger fram. Fast jag vill inte riktigt inse att det är höst... Snarare sensommar. Idag åt jag frukost på balkongen... Och då är det ju fortfarande sommar:)
Tvätten, städningen, skåprengöringen och organisationen av papper är avklarat.
Ikväll blir det Arn 2 på bian me hela familjen, najs.

Löven trivs bra, dom äter och jag längtar till den första ömsningen så jag vet att dom mår gott.
Imorgon blir det tripp till Ikea för att köpa belysning o hylla.



Hur fin e inte denna färgen... Jag vill ha den till min soffa. NU!

Östersund, here we come. Åååå va jag längtar till den 10 oktober nu...


Phyllium Giganteum

Nu är de äntligen hemma. Min fina vandrande löv. Det blev några fler än jag tänkt mig... 5... Oooopppss, tänkte jag sedan när jag kommit hem.
Hoppas de små liven inte växer fortare än jag kan hinna köpa nya terrarium. Men jag tror jag e kär. Dom e så små o söta. Snälla J gav mig lite sand o bark och imorgon ska jag hitta lite mer inredning. Hem till mor och far och plocka björnbärsblad, måste nog bunkra upp i frysen oxå inför vintern. Dom påminner mig om varmare ställen, dock har tydligen sommaren bestämt sig för att inte riktigt vara slut än, för idag har det varit skitvarmt:)










Efter turen till Kristianstad har jag bara legat och slappat och haft ätardag. För imorgon är det nya tag. Ny vecka (börjar alltid veckan på söndag för då kan jag äta allt skit på lördagen, ändå ingen som har fest eller middagsbjudning på en söndag...), imorgon som ska börjas med sovmorgon, powerwalk, tvättning, städning och matlagning.
Jag ser fram emot det A LOT.

Pratade me R innan. Inplanerat norrlandstripp i höst. Nu ska vi bara hitta ett sätt att ta oss dit me. Höstvandring i vacker natur, då ska jävlar i det grymmekameran me!


Nästan Fredag

Och det betyder.
Jobba till lunch, klipptid, eventuellt en tur på festivalen, mat hos mor o far o sedan mingel me J.
På väg till jobb idag var det vackert. Otroligt vackert. 



Nu ska jag kolla Malcolm in the Middle som jag laddat ner alla säsongerna av... Je, jag gillar dom. Påminner om min familj lite... Kocko sådär:)
Skönt avslappnad efter att varit o simmat o bastat me mor på vanningen.  

Bon Soir.

tillbax från träningen... detta kommer kännas imorgon, och i övermorgon, och dagen efter den...

Promenad 1 1/2 timme igår, rugby i två timmar på det. Idag cykel fram och tillbaka i stan, styrketräning i 1 timme, boxning 1/2 timme. Well hell yeah. Blir det inge träningsvärk av det så vet jag inte vad jag gjort för fel...

Imorgon ska M&M komma på kaffe, så det blir till att stressa lite hem från jobb. Torsdag simma hos brojjan. Ja, jag tror bestämt jag börjar skapa ett liv.

Pratade me ex-arbetskamraterna igår. Åååååå va jag saknar dom. Vissa mer än andra... Men mest av allt saknar jag nog att vara inkörd i rutiner och känna folk utan o innan, så att allt bara flyter på när man jobbar.
Hoppas det blir tennis en helg:) Jag kan inte, så du får lära mig...

 
Det bästa av två världar. Jobb nu, vid havet. Jobb då, i skogen.

Rugby

Var uppe o kollade matchen i lördags.

     


Träffade på brudarna o blev sugen, så vem var det som snörade på sig skorna o drog på träningen igårkväll? Och vill du veta en grej. Jag gillade det. Mycket till o me. Fy fan va kul de e med lagsport.

Ikväll blir det styrka och det ska bli skönt:)

Jobbet gillar jag än så länge, barnen e hur goa som helst och det känns bra varje morgon jag går dit.

Snart ska jag förbereda mig för högskoleprovet och på fredag ska jag äntligen klippa mig!:) Mässa i Kristianstad på lördag, kolla in reptilerna och kanske, kanske kommer jag hem me nåt kul...

Cést rue la vie

Äntligen helg. Det är jobbigt att arbeta dagtider när man är van vid oregelbundna. Men å andra sidan betyder fredagar helt plötsligt härlig, ledig, lång helg.
Idag blir det rugbymatch och sedan kalas hos kusinen. Imorgon planerar jag in shoppingrunda och bad på Vanningen. Ska bli skönt att uppdatera garderoben med lite höstgrejer. Av någon konstig anledning blir jag alltid sugen på att köpa en skinnväska när det börjar bli höst. Tror det kan ha o göra med att jag fick en när jag skulle börja skolan en ht, det var den finaste väskan jag sett och jag älskade den. Konstig man e... Hihi.

Funderar på att låna husvagnen nästa helg o dra till Snoge. Bara gå skogspromenader, fiska och vara skitig. Jag tycker om att vara skitig, och det är nog viktigt tror jag. För att liksom komma tillbax till sina rötter, vara ett djur och bara äta, gå och vila. Haha.

Läckberg är för övrigt en helt underbar författare. Jag kan inte låta bli att ligga och bara plöja igenom hennes böcker, och ju fler man läser desto värre blir beroendet. Igår kunde jag knappt hålla ögonen öppna men klockan halv två gav jag upp med bara fyra sidor kvar... Så nu står fyran o väntar på mig:)

Nu ska jag på med regnkläderna och traska en runda innan jag ska skrika mig hes på
brudarna:)

Festival, chili o Dropkick

Det har varit en händelserik helg och början på vecka 34... Fredagen: Jag fick nytt jobb, litet vikariat men som nog kan bli mer. Lördagen: Galej hos J&J med grillning, trevliga människor, vin o Sol:) Söndag: Frulle intogs i Skurup och det spelades crosspel... som jag inte var riktigt så bra på... Film o pizza o sedan hem för att städa, förbereda mig inför måndagen och diska typ 2 veckors disk. (Njet det var inte so fresh...) 

Igår var det en genomgångsdag på skolan, oc idag mötte jag eleverna. Verkar superkul o trivs redan bra, jag anpassar mig nog lätt o fort. Helt slut i huvudet både igår o idag, men jag trotsade min huvudvärk igår och följde me bror+vänner för att fiska sill. Jag fick en hel. EN endaste sill. Katastrof.
Trött som jag vet inte vad stöp jag i säng med en massa frisk havsluft i lungorna.

Idag trotsade jag huvudvärk och käkvärk (som jag trodde berodde på min skumma käke som hoppat ur led några gånger, men som jag nu tror kan vara visdomstandvärk, och det skulle då oxå förklara huvudvärken... Rätt o slätt borde jag ringa tandläkaren, ska göra det imorgon), för att åka till Festivalen. Käkade god mat, kollade in folk, drack lite rött och lyssnade lite på Dropkick Myrphys.

Nu är jag ännu tröttare och ska in i duschen, sen läsa i nya boken, Läckbergs trea.
Dom e så satans svåra att lägga ifrån sig.

Har tänkt en del på det där som hände förra veckan. 
Det är svårt att släppa, och det finns personer som agerar så betydelsefulla roller i mitt liv, att jag aldrig vill att dom ska försvinna... Du berör.

Fix o färdigt

Jobb. check
Bakis. check
Hungrig. check
Hämta ut böcker. not check
Glad. check
Helg. check


Ps.

Glömde säga att det finns faktiskt hopp. Haha.
Jag vill för mycket bara. Men the next time ska det vara på mina villkor helt o hållet.
Family guy.
Så det e så. Och sen e jag nyfiken på vem anonym e...???

Life is fucked up.

Allting e orättvist. Allting suger. Vinet hjälpte föga, o skitfilmen hjälper inte ett dugg. Jag tycker allting e piss, och ingenting känns bra. Jag borde vara tacksam för allt bra, men nu hjälper inget och ingen. R tycker jag e korkad, och jag med. Jag ska leva resten av mitt liv i celibat. Jag ska aldrig mera se åt en karl, och jag ska absolut inte prata med någon om det inte är för rent praktiska saker.
Jag är dock lite tacksam i min självömkan över att lillebror är här.


Förvirrad som aldrig förr.

Nu är värsta och bästa dagen på hela sommaren här. Jag vet inget, och jag vågar inte tro. Jag vågar inte.
Jag vill inget hellre, men det kommer bli så jobbigt. Jag orkar inte. Vill, men vill inte.

Nu är det ingenting kvar...


Hemmafrau?

Läste Hannas blogg o fick syn på detta test, trevligt tidsfördriv då man väntar på att tvätten ska bli klar. Jag har alltid sagt det, hemmafru är mitt kall. Men kan jag få betalt då? Jag tar det i så fall:)

Din personlighetstyp:
Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Gör det själv på http://se.41q.com

Sooooo GUTT!

Vem slog rodd-rekordet idag? Ja, du gissa rätt- MOI. Fett över målet oxå. Mohaha.
Det e sjukt hur nöjd jag e med mig själv för det. Därefter körde jag genom kroppen, o sedan litta kombinationer på det. Det känns skönt att gå o lägga sig idag:)
Annars har dagen tillbringats mest med att slöa, förutom powerwalken imorse då. En runda till Smyge för en läsk i solen på havsbadet, mingel o kaffe i trädgården o sedan hem o vika lite tvätt. Imorgon ska jag lämna blod och där i genom rädda någons liv. Sedan blir det stranden, oavsett väder:)
 Kan nog blir en mycket trevlig dag har jag en känsla av...
Nattinatt.

Va händer?

Ingenting är som det ska, allting känns upp o ner. Och jag känner mig snurrig inombords. Helt in o ut. Men jag vet inte vad eller vem det beror på. Kan liksom inte ringa in känslorna. Jag måste ha ett jobb. Eller egentligen behöver jag bara pengar... Någon som vet var man hittar såna?

Jag behöver ett mål. Ett projekt helt enkelt. Kanske skulle ta upp detta me boxningen, har funderat på det innan men just nu när allting e galet är det väldigt lockande att satsa riktigt.

Och varför känner jag mig blyg o tillbaka? Det brukar jag inte göra. Varför kan jag låta mig påverkas så?

Vad fan vill du?

Regn, regn, regn

Det bara e grått. Inte vackert sephia utan grått, vitt o svart blandat i nåt bladdigt shit. Men vad göra? Nästa vecka ska det bli hot igen, o jag längtar.
Ska hämta mor o far som varit i Götet, sedan bara fortsätta mitt slappande i soffan. Igår var jag en runda hos F&T för att kolla Juno. Vilken mysigt film! Hihi, rolig. Gillar såna där spontana besök, det gör mig glad. Han ringde o sa, nu e jag utanför, e du hemma? :) Surprise indeed.

Nu ska jag kolla klart Ernst. Han e loj definierad. Han till o me pratar lojt. Nästa vecka ska jag söka jobb som en galning.

Jag vill oxå träffa Lejonet. Grrr...


Horngäddan

En liten liten horngäddeunge fick jag när vi var ute o fiskade idag.
Den var så liten o tunn som en blyertspenna, så det var bara att släppa i den igen. Annars var det dåligt me fisk idag, eller dom nappade dåligt i alla fall.
Blåste småjävlar så nu e jag helt slut o ska bara ligga här i min soffa hela kvällen.
Vill se Batman.

Ego

Idag var jag på playan, de få timmarna solen var framme... Stranden var full av maneter som flutit iland, så jag var en god medmänniska och försökte rädda en del. Men tröttnade då jag insåg att ungefär tre fjärdedelar av dom jag hjälpte ut till havs igen, var döda. Sorligt:(
Så, jag gick upp till M&M och åt en god middag som var italien-inspirerad:) Me like. Gottigott me spagetti bolognese o massa regiano parmesano! Sedan gick jag o mormor powerwalk.
Fick även med mig en vitmålad bänk hem som morfar fixat till, åååååå va fin den blev på balkongen!
Han e fin han, min morfar!

Sedan va brorsan o fikade o hjälpte bara upp grejer som jag köpte på Ikea igår, en fin fåtölj o lite smågrejer.

Har ju glömt att berätta när vi var o såg Takida i parken. Dom e sååååå bra, kände mig som en jävla fjortis. Vilken känsla när han entrade scenen o bara - Here I am! O sen började dom rocka loss.
Du skulle varit där!
Efteråt gick vi till möllan o drack vin, väldigt trevlig kväll!

Igår sjöng jag så jag har ont i halsen idag, tror vi höll på i fyra timmar, o Fantasi-låten sitter där nu! Hahaha.

Strax blir det träning, GUTT!

O tack tack tack Desi för din goa kommentar! Jag skulle fria vilken dag som helst till dig hjärtat, varför bor du inte i staden av städerna? Haha. Hollan 4-ever... Lite fjortisvarning där igen...

Det finns olika sätt att fördriva tiden. Mitt absoluta favorit-tidfördriv är att fota. Mig själv helst:) Så här kommer ett axplock från sommarens ego-bilder. Eftersom jag inte är en självisk person kommer det även några andra bilder...



Sista dagen på jobb. Vet inte riktigt vad mitt kroppspråk säger. Är det kanske, Utmattad? Kanske är det, Giiiiii?


Från mitt kalas. Trött. Mitt i Natten. Lite tipsy...


Efter en lååååång dag på stranden.


Mor aka. mobilnörden i bakgrunden:)


En liten turban, på en liten skal banan.


På väg till middag, kolla vilken snygg klocka bruden ligger inne me:)


Underbara Saltö. I miss you:(
(Kolla in min sjukt snygga panorama-effekt tagen med mobilkamera, kunde du aldrig gissa?)



Några av liken.

 
Favvisen i telefon med... Vederbörandes vinläppar:)




O ja. Den var god. Såklart eftersom jag gjort den...Mohahaha.

Så. Då blir det fototorka ett tag igen, eftersom jag e lat. Nä, ska försöka bättra mig...



Singstar*

Idag är ännu en grå o mulen dag.
Jag blir rastlös o vet inte vad jag ska ta mig för. Och då börjar jag fantisera och dagdrömma.
Om att skaffa hund.
Om att åka till Italien.
Om att köpa ett litet hus. Med tillhörande vackert växthus där jag ska ha mina lagerbladsträd.
Om en liten stund ska jag våldgästa bror, sen till Ikea för att byta de därade borden. Sen ska jag åka till J för att öva på singstar så jag inte är sämst på det när vi ska spela på grillfesten:)

Jag behöver ett jobb.


Mr Magoriums Wonder Emporium

Vilken underbar film. Magisk, fantasifull och sorlig.

Jag gillar film. Film kan få mig att bli helt uppfylld av en längtan. En glädje smyger sig på och sedan lämnas jag med en tanke. En längtan. En sorgsenhet om jag vill omfamna o trösta, men som åter lämnar mig med bara en tanke, en längtan.

Vädret är grått idag, en sån riktig mysdag.
Filmer och böcker har avlöst varandra, förutom ett liten uppbrott då jag var o tränade. Kändes riktig bra idag, hela kroppen genomkörd och längtar efter att känna värken komma smygandes imorgon.

Möttes av dina ögon. Ville fånga din blick, men jag lyckades titta igenom dig. Längtan kommer inte försvinna. Inte för än det som i filmerna står.

The End.

Löksill.

Men alltså, this is sick. Hade jag inte vetat med 100% säkerhet att jag omöjligt kan vara gravid hade jag nog fan misstänkt något... Jag e supersupersugen på allt i ättika. Gurkor, Sill och sådär gammelgurka som man skivar me osthyvel. O ja, detta har jag nyss stått o gjort o krängt i mig. Löksill o scramble eggs. Det e sjukt ju. Dels för att klockan e typ mitt i natten o jag inte äter då, o dels för att jag inte begriper varför jag blir sugen på såna konstiga grejer. Jaja. Brukar lyssna på min kropp o nu säger den, ät pickled things o då är det inte lönt att käfta emot.

Efter att ha tagit en skönt bad o läst lite i boken, Flickan utan röst, gick häxan o tog en tupplur, skönt tycker jag för det går åt en massa energi att vara på irriterad o sur.

Var nere o tvättade bilen hos Far på jobb, o det var riktigt skönt att meditera lite när jag gick där o försökte förgäves få bort asfaltsstänk o flugor sen 1800 frys ihjäl.

Lyckades även få en glimt av honom. Jobbigt värre tycker jag, men kanske är det precis vad som jag behöver. Synas? Hmm, jag gjorde som man bör i spelets regler o lät mig tittas på o ignorerade. Men shit va drygt det är. Jag vill ju. Varför vill inte du? Åååååå. Jobbigt. Jag e verkligen supertrevlig. Snäll. Rolig. Kom igen. Vad mer krävs? Jag kan inte vara någon jag inte e. Men det är jobbigt att känna att man inte räcker till, fast jag egentligen vet att jag duger mer än nödvändigt... Konstiga funderingar jag har. Men känns oki att få skriva ner dom, även om dom inte hänger ihop alls...

Imorgon blir det powerwalk till Maxi innan frukost, o sen träning o tvätta. Tänkte även få in en liten tur till M&M o fråga om Morfar verkligen ville måla den därade bänken. Hade passat fin fint på min balkong, med fina dynor o ett litet bord.

Fina fisken. Eller väduren:)

Brännas på bål?

Hur kan man helt plötsligt bara bli skitarg o förbannad o ledsen o rastlös och bitter och bara tycka att ens liv suger o typ undra va FAN meningen me livet e?
Hormonjävlar.
Inte ens att skuggboxas me sig själv framför spegeln i en halvtimme hjälpte... Trodde kanske annars att det månne skulle bedövas lite av trötthet, men nope. Blev istället hundra femtio gånger värre. Jag vill bara gå o lägga mig o sova. Fast jag e rastlös. Jag vill egentligen bara gå gå gå gå, men jag svettas bara av att sitta still, o det e jobbigt. Jag vill att någon tar mig härifrån o bara sätter mig i en biosalong så jag kan få fly från verkligheten lite. Mörkt, tråkigt o kvavt. Undrar ifall det e fullmåne inatt? I så fall förklarar det en hel del. NOT.

Så här känns det.

Default- Wasting My Time

Grrrrrrrrrrrrrr.

Ska snart ner o tvätta bilen, o fan ta den som kommer o påpekar att det finns en fläck kvar eller att en fläck inte försvinner. Det kommer ta hus i helvete. Jag är en häxa idag. Jag skulle kunna plåga mig på gymmet men när tröttheten tar vid kommer jag istället gå över till att gråta floder. Jag tror jag behöver kolla Under Toscanas Sol idag, eller Fantomen. Jag behöver gråta. Jag behöver göra något fysiskt. Så, nu går jag o storstädar. Adjö.

/HÄXAN


Fett.

Dissad. Ogillar.