Träningen...

Håhå jaja. Det var inge kul kan jag säga er... Trött, illamående och yr.
Men STARK.
Så, kan väl summeras så här.
Borde ha ätit mer, borde träna mer kondition, borde inte ha druckit det förgiftade vattnet. Men vila är BRA. För jag orkade supermye, så nu ska det införas endast två dagar med styrka för denna madam. Tror nämligen att det kan varit just det som gjort att jag tröttnat samt att musklerna istället för att bli starka o långa, blivit söndertränade.

Nu kommer snart mina päron. Då blir det mat o vin, planering in i minsta detalj o sedan sova så man är utvilat tills allt drar igång, det kommer bli en låååååång helg, men roligt o skönt ska det bli när allt är på plats. Jag längtar!

För övrigt är Snygg-D lika snygg som vanligt;)


Crazy times

Detta har varit en galen o helt crazy vecka. Som när man känner sig full fast man är spiknykter...
Det började hemma i Trelle i helgen. Där var jag iofs inte spiknykter, men skit samma.
Vi var på playan o brände fläsket, sen ute på pubrunda på fredagskvällen.

   


 Lördagen blev det fotboll i Gislöv o sen grillning o trevlig utekväll på de två ställena som finns... Träffade alla goa människor. Jag älskar dom. Jag blir så otroligt glad när jag träffar dom, får mera energi:)

   

Söndagen låg vi på trädäcket i trädgården o slappade. Sen har jag jobbat fram till onsdag.

Onsdagen fick en spännande vändning. Det blev Donken o glass i Vägga, otroligt trevligt o tiden gick superfort, så skulle varje arbetspass vara:)
Torsdagen var jag hemma o städade o fixade undan fler saker, eftersom mor o far kommer upp idag för att flytta de sista sakerna. Såååååå jävla skönt ska det bli.
Nu är jag ledig till fredag o det ska ordnas o fixas med nya lägenheten.

Jag har packat ner alla mina kastruller, detta ställde då till att lite då jag bestämde mig för att koka ägg... Så det blev en patenterad lösning i form av koka vatten i vattenkokaren, sen hälla det över ägg i en skål o sen på med folie. Detta gick väldigt bra ska jag berätta, men pratar då med lillebror igår, han kom med en mycket bättre o snabbare lösning...
Att lägga äggen i en skål med vatten o sen in i micron... Alltså, jag vet fortfarande inte om han jävlades med mig eller om han verkligen själv trodde att det skulle fungera...
Men jag kan säga dig så här mycket. När man står i vardagsrummet o hör en smäll lika hög som om någon skjutit pansarskott en halv meter ifrån dig, så fungerar det INTE att koka ägg på detta smidiga sätt. Jag har spenderat ungefär en halvtimme med att städa exploderat ägg ifrån mitt köksgolv, min kyl, min micro, mina köksväggar o lite i taket.... Hahahaha. Ja, vad kan man göra mer än skratta? Haha.

Igår skulle jag ringa och ändra min adress hos Telenor. Hon tjejen som satt där bara...- Men den adressen har jag ju bott på. Ja jag säger då det, världen e liten, då har hon bott här exakt i min lägenhet för ca 10 år sen... Galet.

Då fortsätter vi på den galna veckan, en kvinna jag jobbar med. Hennes dotter har flyttat till Trelle. Detta visste jag innan. Men det jag inte visste var att grabben som jag dejtade förra sommaren, som oxå för övrigt kunde varit mannen i mitt liv (inbillar mig fortfarande att han är det...). Hade tagit över hennes lägenhet när hon flyttade därifrån till hus med sin sambo. Men hello! Åter igen, världen är liten.

Ja, först händer inget, sen händer allt. Nu ska jag frosta av frysen o sen tvinga mig själv till gymmet. Har varit jävligt dålig på träning sista veckan... Kasst!

Kelly Slater

Jag har en nyfunnen kärlek. Kelly. 


image131

O ja. Jag har snott bilderna, det skiter jag i, för jag anser att alla bör få njuta av denna grabb o hans färdigheter. Vem blir inte sugen på milslånga stränder o härliga vågor?

 

Nu ska jag strax dra o inhandla lite bebiskläder till plutten jag ska hälsa på idag innan jobb. SÖT e han. Hihi.

Varning utfärdas!

Denna varning avser detta faktum. Det gör ONT att träna core 2 dagar i rad. MYCKET ont.
Å andra sidan inbillar jag mig att beach-08 formen mår bra av detta...

Och ett annat faktum.
Jag har gått runt o klagat o gnällt till alla som orkar lyssna*läs ingen, över hur tradigt jag tycker det är med styrketräning just nu.
Det e faktiskt väldigt konstigt egentligen, eftersom det alltid varit det jag tyckt varit roligast. Mest för att jag snabbt kan lägga på en massa vikt o köra korta reps... Dvs, snabbt synbart (alltså jag ser vikterna) resultat.
Men det här nya bygger på långa reps o då vill kroppen tyngre o hjärnan bara plocka av vikter hela tiden. Detta är faktiskt påfrestande.
Kan vara detta som tynger mig lite... (tynger...hahahaha) MEN. Sen kom lite motivation smygande... I form av att gå på core-träning 2 dagar i rad.
Jag är stark!
Som en björn!

Hihi. Så nu har det vänt lite... Ser fram emot styrketräningen på ett annat sätt, o jag blir motiverad av vetskapen att min kropp kommer hålla ett bra tag till o att jag kommer åldras med stil...(Förhoppningsvis;)

Imorgon drar vi till Skååååååne. Det ska bli så roligt, jag behöver det!

I like Sex and the City. Jag lääääängtar till filmen kommer på bio. Hihihihihihihihi.

UOLABJDbjelsabqoee¨qpa>c.A


     

Uttråkad.

Idag har jag bakat bagels. Dom blev goda. Jag vill bjuda någon, men här är ingen. Jag funderar starkt på att bjuda grannarna...
Nu är det bara två dagar kvar. Skåneland.

image130






I Baktagen

Idag har det bakats en massa goda småkakor samt scones. Mitt jobb är inte alltid så jobbigt. Kan vara riktigt trevligt faktiskt! Mestadels är det nog ändå trevligt om man slår ihop allt...:)

Var en sväng hos R igår efter jobb, lite svaller o besök av en liten katt kan få vem som att bli glad:) Fast tror inte att R var så glad som jag över kattens besök... Bara en vild gissning:) Haha.

Imorgon blir det cirkelpass o en slapp ledig dag. Ska börja packa det sista för sen drar jag till Björkholmen me min ryggsäck. På torsdag/fredag blir det Skåneland. Hoppas hoppas hoppas på sol o varmt. Det kommer att bli en superhelg med vin o trevligt sällskap.

Nu ska jag bättra på brännan lite...

Tveksam...





Till huruvida folk borde få ha med sig kamera in på dansstället efter att ha sett denna bild på bror o mig, tagen i början av året nån gång...
Inte för att den är horribel, o inte heller för att jag var särskilt berusad (till skillnad från min bildpartner), utan för att jag verkar såååå väldigt trött att jag inte orkar hålla upp huvudet rakt, utan tvungen måste luta mig bakåt o då även skjuta fram dubbelhakan... (En bild säger mer än tusen ord e bara skitsnack, så ser jag inte ut...)
Ilandsproblem.
By the way tycker jag att det e sjukt roligt då jag väl haft med min kamera ut, eller varför inte loja filmer där samma radarpar som ovan tokdansar framför en grafittivägg o det slutar med att lillebror skallar en lite vinpåverkad syster i ansiktet, som då bara skrattar o dansar vidare... Jahajaja, det kan vara roligt det där med att.... dansa... Hahaha. Ska se ifall det är youtube-material, kan vara.

Mitt jobb kan få mig på så bra humör, och det är inte alls fel att ha underbara arbetskamrater som stöttar o skojar till att när det e jobbigt. Thanks!

När jag slutar drar jag hem o våldgästar Favoriten o får höra alla smaskiga detaljer från Köpenhamn...

image125

Gotland-07.... Vem fan gav oss dom sjukt fula hårbanden? Vilket miss att ge dom då, i det ögonblicket...

En oskyldig flört vid Kiosken kan få vem som att bli varmt ända in i hjärtat.


Dröm 4

Hade en konstig o underbar dröm inatt.

Jag åkte förbi i hisklig fart, dom hade nåt uppdrag. Han satt där bak, med dörren öppen för att kunna hoppa ut snabbt. Hans spända, fokuserade blick va riktigt hot...
Därefter förflyttades vi till en husvagn? Fast det va egentligen ingen husvagn utan en brandbil. Vi tittade på tv, och jag såg i ögonvrån att han tittade på mig. Till slut ville jag break the ice, o tog ett andetag, fick ögonkontakt med honom, men då blev jag nervös så jag sket i att säga det. Jag fortsatte o titta på tv men såg att han fortsatte titta. Till slut sa jag, vad är det?
Då började han berätta om den där dagen som dom skulle spelat tennis. Haha. Att han tyckte att det var dålig stil att inte höra av sig osv... Sen vaknade jag.

Summan av kardemumman kan nog vara, att jag borde säga som det är.... Men jag är inte förmögen. Än. Och att han är snygg, inte lika snygg som i verkligheten, men jag får väl nöja mig med drömmarna när han inte är i närheten... Och, detta är intressant. Är han verkligen en djup kille? Som snackar skit om sina vänner? Hahaha.
Min hjärna kan då få ihop det!
Det bästa med drömmen är dock att jag kommer att tänka på honom hela dagen, för så är det när jag drömt om en person, plus att jag var kär i drömmen, den känslan kommer jag oxå att ha hela dagen. FINT!

Nu e ja på jobb, kommer alldeles säkert flera otroligt intressanta inlägg senare idag...

Långfredag?

För detta känns som den längsta fredagen nånsin. Kan bero på att jag rört mig minimalt, dvs, från köket till soffan o tillbax igen. Sen fick jag rycket o gick ner för att handla lite till kvällens middag. Då träffade jag på exet. Han hade nåt ärende i min stad och kom förbi o drack kaffe. Var riktigt trevligt, skönt när det gått så lång tid så att allt det tråkiga är glömt o man kan umgås som normala vuxna människor. Men ogillar lite tjat på att jag är dålig på att höra av mig... Mycket snack o lite hockey osv. Sanningen är illa hörd, som hon brukar säga... Hahaha.

Nu har jag lagad god pizza me soltorkade tomater, skinka o mozzarella (en del i mitt nya italienska tänkande...). Kollat på sing-a-long, så ska det låta o talang 2008 samtidigt. Detta pga av att jag bara är helt förundrad över att alla dessa program ens får sänningstid en fredagkväll klockan åtta. Alltså jag menar, fanns det verkligen ingen bättre idé till fredagsunderhållning? På någon av kanalerna? C´est terrible...

Avec, nu till fortsatt hemsk fredagsunderhållning i form av urgammal indiana jones, enda positiva är att Ford inte blivit rynkig än... Eller är det månne smink?

Imorgon, upp i ottan för dag på jobb. Skönt att lägga sig i nybäddad säng, med för stort täcke... Hehe.
(Skulle köpa ett  "vanligt"  täcke på ikea, la det i vagnen o betalade, kom hem, tänkte fan va välpackerterat, det e ju skitstort. Tittar på lappen på framsidan, 240... Well hello JA. Jaja, mysigt att rulla in sig tre varv i täcket... Haha. Moi i ett nötskal.)

Hufudvärk

Ja, det är sanning. Jag börjar bli gammal. Jag drack tre glas rödvin o vaknade med den hemskaste (jo, det är ett ord)  huvudvärken. Men nu, efter tre koppar kaffe, 2 alvedon o vatten börjar jag känna mig på topp igen. F hade lagat god paj o det var en mycket lyckad kväll men trevligt sällskap o mingel. Hur mysigt som helst imorse när hennes söta katt Alva gick över mig, hennes små tassar liksom trippade tills jag vaknade.
Så skulle man vaknat varje dag tycker jag...:)

En ledig dag kvar denna veckan, och det känns super, ska inte göra många knop idag har jag bestämt mig för. Sitter o klurar på vad jag ska göra för mat ikväll, och det lutar åt hemmalagad pizza.

Jag saknar min lillebror. Mycket. Jag ska vara hos dig jämt när jag flyttat ner. Mohahaha.

Favorit

Just nu. Riskakor me ostsmak, ädelost på tub o vindruvor.

Skiter i träningen idag, är så osugen som jag kan bli, o då blir det aldrig bra ändå. Varit ute o lapat sol på Saltö, och ska strax gå o fixa vin o lite fina blommor till vännen ikväll, sen ska jag ha minispa här hemma, najs!

Imorgon hoppas jag på sol och på de tennisspelande två;) Mohahaha.

Jag är lite glad igen. Gladare är jag efter god middag o vin ikväll...

Im back!

Kändes fantastiskt mycket bättre när jag fått lite sömn o solen sken in på mig.

Min favorit är den bästa vännen man kan ha. Jag mår alltid bättre när jag fått prata med henne.
Följ med till Skåne bejb...:)

Idag har det varit lägenhetsvisning, till min granne som ska flytta in... Hihi.
Jag har varit o fyndat väldigt fina påslakan som nu är i tvättmaskinen, och jag har planerat min eftermiddag.

Sola.
Träna.
Köpa vin
till ikväll då jag ska till F på middag.

Jobbigt liv jag lever... NOT.

Det blir ALDRIG som man tänkt sig.

PS. Jag tänker inte ge upp, då förlorar jag chansen att få det jag vill ha.


Tankarna...

Idag är en kass, kaputt o helt hopplös dag i mitt liv.
Jag vill bara vakna upp o göra om hela dagen... Det är inge roligt alls.

Har precis ätit god mat, funderade starkt på att ta ett glas vin... Eller några. Men insåg att det inte är ett alternativ. Bättre att sitta och tänka... Eller inte. Äsch, jag vet varken ut eller in. Är ledig imorgon o på fredag, det såg jag fram emot, men nu känns allt som det kvittar.

Rövmög.
Jag är bitter.
Längtar tills du kommer hit så jag får krama dig. Jag behöver dig.

Helvete

Detta är en dålig dag. Punkt.

Flytt del 2

Ja så var det tomt här i lägenheten. Igen. Känns som det enda jag gör är att flytta. Men det känns väldigt bra denna gången. Längtar till jag kommer på plats i sommar...

Helgen har varit väldigt trevlig fast den bestått mestadels av flytt. Igår hann vi till o me bättra på brännan lite, lagade god "viltgryta" me klyftpotatis, gott rödvin o en promenad i den underbara kvällen. Far o jag kollade CSI o drack lite rom o cola, mor sov:) Det låter knas kanske, men det är en sak jag saknar skitmycket. Kolla deckare o såna mordutredningserier me far...

Idag stack dom hem efter vi varit o ätit lite mat på 3G, då stack jag ut o sola lite, sen cykeltur till Lyckeby. Tävlade med han som cyklade bakom, jag tror inte att han fattade att vi tävlade och detta resulterade såklart i att jag vann:) Hehe.

Ikväll blir det film o mys i soffan i min tomma lägenhet... Eller fotboll kanske?

Om två veckor blir det Trelle, jag längtar otroligt!

Bar o matsalar

Dagen började underbart. Sov läääänge för att vara jag, ändå till tio! Då gick jag ner o inhandlade frukost, supergott Danskt rågbröd o god yoggi. Satt o mös med mitt te o tittade lite i anatomiboken, finns så mycket som jag inte vet. Jag gillar att veta o lära. Hoppas hoppas jag kommer in på skolan.
När klockan närmade sig lunch körde jag till Ronneby. Där träffade jag F för supergod paj på Bar o Matsalar. Alltid trevligt när vi väl ses, tyvärr inte så ofta. Men bokade in vinkväll nästa vecka, det ser jag fram emot.
Låg en stund på klippan o solade när jag kom tillbax, sen till gymmet för styrka o kondition. Kändes riktigt bra idag! När jag väl är där trivs jag som fisken i vattnet, o skulle kunna spenderat hela kvällen där...
Om det inte vore för slemmet som glodde så hans ögon höll på o ploppa ur skallen. Idiot. Varför inte kanske prova på att TRÄNA när du är där? Bara en fundering... Varför gå o betala dyra pengar varje månad o sen bara gå dit o kolla? Pervo.

Nu har jag ätit, duschat o städad undan lite. Fixade även lite goda kanderade nötter som jag o mor ska festa på när hon kommer hit.

Helgen har med andra ord börjat alldeles perfekt.

Tror mig se honom överallt. Det är inte möjligt, men med andra ord spökar han lite i mina tankar.

Imorgon flyttar Carl, känns väldigt tråkigt o jag vet jag kommer att sakna hans sällskap. Blä.


Underbara Saltö!

Nyss hemkommen från Saltö. Drog dit me Favoriten efter jobb. In om glasbanken o införskaffade ett sött vitt
(lite väl sött upptäcktes halvtimmen senare)... Underbar solnedgång i goda vänners lag, melon o vin.
Kan livet vara mer underbart?
Nej tänker du... Men ack. Joho, för imorgon är jag ledig. Så även på lördag och söndag! Plus att älskade mor o far kommer hit, plus att vädert kommer bli varmare än varmast och soligare än soligast. Mohaha. Life is grejt!

          

Idag kom första hyran på lägenheten i Trelleborg. Konstig men behaglig känsla. Nu är det på riktigt liksom.

Har kravlat mig upp i soffan, mysbyxor på och det är bara helt underbart att vara jag idag:) (Undrar om det är vinet som talar?) Hahaha.

Har bokat in 11 juli Brollan för fotbollsturnering. Det är givet. Kanske ska J spela för Trelleborgs badhus minne månne manne? Haha. Tack för att du står ut med mitt tjat! Love you. (Ja lite är det nog allt vinet som talar...)


image123

Älskade finaste bror.


Projekt; Flytt del 1

Bror fick med sig en hel del saker till Trelleborg, o jag själv kom underfund me att; FAN va grejer jag har.
Jaja, sopsäck ska införskaffas o sedan blir det till att storsortera.

Underbar blev helgen, som förväntat. Sol, sol och åter sol. I Fredags va vi ute en sväng o shaka rumpa. Fantastiskt kul. Lördagen tillbringades på Saltö med fiskespöna och en tripp till onoff för att införskaffa nya högtalare. Då jag lyckades spränga basen? Hmm... Lillebror fundade då uttrycket att jag är baskåt, o det ligger nog sanning i det. Det är som det där med mörka röster, i like. Det e manligt:)

Söndagen va vi på Långö o kastade fribbe o sedan badhuset för att gör mongohopp från trampolinerna. Alltså. En mycket bra och trevlig helg me enormt många skratt.

Idag har jag varit duktig o tränat lite styrka, har haft en veckas vila från just det, för jag kände mig svag och inte ett dugg motiverad att dra dit. Men idag måste jag erkänna att jag saknat det. Speciellt har jag saknat känslan när allt bara flyter på, glömmer tid o rum o bara koncentrerar sig på uppgiften. Min meditation.

På fredag dyker min fina mor upp, jag längtar efter henne och min goa far, han kommer på lördag, det ska bli så roligt!!!

Nu ska jag äta lite, sedan ringa till hyresvärden... Förbannade kylskåp.