Orchidé+Toalett

Jag har inget annat roligt att skriva om...
Så jag ska utföra ett expriment. Märk väl att mina expriment inte är revolutionerande, men likväl, viktiga. Så, jag ska placera mina Orchidéer på dass. Jag har nämligen hört att dom trivs där pga av luftfuktighet osv. Undrar om dom månne vill blomma igen då, finns det Orchidéer som bara blommor en gång? I så fall äger jag sådana. Kaaaass.

Idag är sista dagen på denna utdragna helg, imorgon på min lediga dag ska jag läsa klart min bok, sola o träna lite. Sist jag var på gymmet träffade jag Snygg-D o vips så blev jag motiverad att gå dit igen:)

Ikväll kommer favoriten hem från en vild helg på High-Chaparall. Jag vill inte flytta från henne. Jag vill att hon följer med till Skåne. Inget blir som man tänkt sig. INGET.

Oooo he want to go offrode...
Denna repliken har jag i huvudet, o det betyder oftast att jag e på ett vilt humör:)


= sant?


Take the Lead

Kollade filmen igår. Den fick mig att bli helt varm i kroppen.
Jag somnade med ett leende på läpparna, det ä just så en film ska vara.
Antonio Banderas is HET.

Idag är det en dag närmre Trelle. Idag är det även en vecka kvar till mitt kalas. Fick ju skjuta fram det lite för att jag jobbade o far jobbade... Men trevligt ska det bli. God mat o dricka! Jag längtar!

Tycker inte lika synd om mig själv idag. Känns till o med lite bra idag...
Rättelse.
Jag tillämpar det här med positive thinking. Om jag tänker positivt så blir det det. Om jag tänker att det e skitkul o vara på jobb o inte vara på tysklandsfärjan med grabbarna, eller att det e skitkul o vara på jobb o inte på den trevliga middagen i malmö så blir det det!




Blue Moon

Hehehe. Dagen har varit rätt rutten.
 Fram tills två snygga asses mooona mig på vägen hem från jobb. Det var längesen jag skrattade så hjärligt sist. Haha. Dom fick mig att minnas de roliga resorna till Vänersborg med rugbybrudarna. Där var en hel del mooning inblandad. Fy fan var roligt det var! Hahaha. Lilla Juanita som nu ska stå brud var värst av oss alla. Ååååå minnen. Hihihihi. Me like dom där brudarna o det var riktigt roliga tider.

Nu ska jag tycka synd om mig själv o vore det inte för att jag ska upp imorgon o jobba skulle jag bälja i mig en flaska rödtjut. Men. Inte ens det kan jag göra. Så. Blir till o kolla jobbig romantisk komedi o tycka synd om mig själv för jag ska jobba imorgon.
Ja.
Detta är ett gnälligt inlägg.

Men det är min blogg o jag gnäller o skriver va fan jag vill. Så. Jag hatar att jobba helg. Jag vill sluta nu. Jag vill hem. Jag vill umgås med min familj. Och jag vill se sex and the city. Haha. Lite positiv var jag där på slutet...

Det finns ingen röd tråd i såna här inlägg, jag bara skriver som jag känner utan att redigera.
Nattinatt.

Imodium Plus

Hehe, en grej jag har funderat på ända sen jag såg den reklamen första gången.
Brukar du hindras i ditt liv när du får diarré på morgonen?
Hahaha. Men vadå? Jag fattar ingenting. Jag får aldrig diarré ifall jag inte är sjuk, eller om jag ätit dålig mat.

Och jag ska nu säga er ett vishets ord.

Om du har diarré, du är inte sjuk och du har inte ätit någon dålig mat, skulle inte jag rekomendera att äta en massa imodium plus, nej. Jag tycker du ska gå till läkaren o få veta vad du har för något fel på din mage. Eller bara fortsätta skita o äta mera fiber under dagarna.

Att dom ska göra allt så förbannat speciellt. Va fan e det för speciellt med diarré liksom?

Me like







Så mycket det finns jag vill göra o avreagera

För att jag blir GALEN på att jag inte fattar this shit med kodmoduler o mög. Så måste avreagera mig, men eftersom det är ett i-landsproblem så tror jag ingen pallar lyssna om jag ringer...

Idag har jag börjat på allvar. Jag tänker inte slappa efter med träningen bara för det e sommar o jag hellre bara ligger o gör absolut ingenting. Så idag har jag tagit promenix ute på Saltö, ätit omogen mango, men smakade rätt okej ändå, och funderat över hur jag ska ha det i min nya lägenhet.
Jag vill så gärna ha en massa surfbilder o på havet, men jag har inte hittat några bra än... Grrr. Ska leta vidare nu, och jag ska även på allvar ta tag i detta me kiteboarding. Jag vill så gärna, hoppas att han den där mannen vill hjälpa till!:) Sen vill jag oxå börja spela golf har jag bestämt mig för. Eller i alla fall följa me o slå lite. Hihihi.

Till Regeringen

Jag anser att en lagändring bör göras angående att jobba på sin födelsedag. Visst jag vet att inte alla gillar att fylla år, men hör av dig till mig då så kan du få jobba mitt pass 12.30-22.00.
Jag kommer aldrig att jobba på min födelsedag fler år.
Jag har bestämt det.
Anledningen är att jag inte kan förbereda mig mentalt på att fylla år när jag ska jobba, o då kanske jag en dag helt plötsligt har glömt hur gammal jag är. Och allt detta för att jag jobbade...
Nä, kom igen nu regeringen, ändra allas födelsedag till en ledig dag. Och eftersom de nu redan gjort andra lagändringar kanske dom till o med läser det här inlägget just för att jag namngett inlägget till det jag gjort:) Hoppas! Hihi. För jag vill vara ledig o umgås med min familj! Grrr.

Sitter på jobb o surar över faktumet imorgon... Ska strax kolla Allsång, tror det kan vara mitt första program. Min Allsångs-oskuld skall tas idag.
Ikväll blir det bums i säng för imorgon ska jag palla mig upp o powerwalka innan frukost.
So Long!

BidB- Bag in da Box

Hehehe. Detta e det roligaste på länge. Men är det inte månne Erik mitt öga skådar? I riktig stekarfrilla?
Hihi, va säger du EMMi?

DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da Box (official video)


Midsommarfirandet igår var väldans trevligt. Jag blev dock superdupertrött. Kan bero på tidigt uppstigande hela veckan o två limesnappsar senare skulle jag dödat för en hängmatta. Men alltid kul att träffa släkten, ska till mormor o morfar på middag imorgon innan det bär av till Blekinge igen.

Ikvälll blir det film o mat i Skurup hos J&J. Ser fram emot!

Bjuder på lite sommarbilder. Vassegoda:)




    
Söta Mormor.Bror o Far. Ego. Kampen om slottet. Träblommorna.

Midsommar!

Ojojoj, va tiden sprang iväg. Hur kunde det gå så snabbt? Det är med blandade känslor jag välkomnar midsommar. Skönt för att det då bara är fyra veckor kvara att jobba, men sen vet jag att nu bara kommer gå i rekordfart tills hösten är här igen... Men nu ska jag tänka positivt, o det är en massa roliga saker kvar.
Det roligaste är att jag om 5 dagar fyller år! Mohahaha. Ett helt år till har jag klarat av. Ännu en massa erfaraheter rikare. Härligt!

Sen under semestern blir det camping, vandring och en massa trevliga dagsutflykter. Kul kul kul.
Så ännu är inte skeppet sänkt eller va man säger... Hihihi.

Idag bär det av till Skåne efter jobb för att fira mina söta morföräldrar som firar guldbröllop idag. Så blir fest i dubbel bemärkelse, undrar om man har dubbelt så roligt då? Hihi. Jag tror.
Ska ha min nya fina skjortklänning o dom fina remsandalerna.
Hoppas på mingel i Skurup imorgon...:)

Lyssnar i sönder Coldplay- Violet Hill o det tycker jag att du ska göra oxå:)

Glad Midsommar!



Det gnager i mig...

Likt en liten ekorre som sitter o tuggar på en kotte.

Jag begriper inte vad som händer?

Balans

Idag är en underbart bra dag. Jag är i väldigt god balans, o känner mig nöjd med allt. Har ätit mycket bra idag, jag har haft en toppendag på jobb, och jag slutade ett.
Men icke var dagen slut där.
Jag fick superfina träblommor från grabbarna på jobb, och det var den bästa, finaste mest tänkvärda sak jag fått på länge:) Jag blev SÅÅÅÅÅ glad. Hihihi.





När jag slutat åkte jag till Preem för att tvätta o städa bilen, fylla på olja o sånt där shit. När jag stod o väntade på att biltvätten skulle bli klar, kom det en skruttig gammal bil körandes.
Denna bil bokstavligen hoppade fram o jag blev, som jag alltid blir åt de mest konstiga saker, lite fnissig.

Jag kunde inte heller dölja detta utan, med ett leende, vände jag mig om o tittade vem som körde denna skrutt. Det visade sig vara en supersöt kille i skitsnygga seglarbrillor. Jag blev med ens väldigt intresserad över hur det skulle gå för honom med sin skrutt.
Och som om ödet ville visa sig från sin skojiga sida, dog hans bil ca 6 meter från bensinpumpen. Jag försökte verkligen att inte titta, men samtidigt så tyckte jag synd om honom så jag ville ju fråga om han behövde hjälp.

När jag fick ögonkontakt, fast det egentligen var det solglasögonkontakt, så frågade jag ifall han ville ha hjälp.
Han skrattade ett bländande, smittande skratt o sa att det behövdes inte. Han hämtade någon gubbe som jobbar i den där båtaffären som han verkade känna.
Dessa två hjälptes åt att knuffa bilen till pumpen. Han skrattade fram till mig att det var dåligt med bensin på bilen. Jag sa, att det var ju förargligt att han var så nära men ändå så långt ifrån.
Killen gick in o grejade med nåt i butiken, jag backade ut min bil o började städa ur den, hade en massa bråte liggandes överallt. När jag skulle gå in o lämna tillbax en skiftnyckel jag lånat, mötte jag de mest livfulla ögon jag sett på länge, killen va på väg ut med en anna kille som jobbade där.
När jag kom ut, vände han sig om mot mig o skrattade det där härliga skrattet, han sa att det var nåt med batteriet oxå.

Han va bara helt underbart söt och hade sån livsgnista! Nu vet jag vart jag kommer städa bilen i fortsättningen, det kanske blir oftare dessutom. Hehe.


Sen när jag blivit laddad med en massa energi, gick jag ner till stan o köpte lite smågrejer. Till fotbollskvällen är det inhandlat brieost, mögelost, kex o en massa frukt. Jag vill att det ska börja NU!

Så alltså, en BRA dag har jag skapat mig idag:)


Kampen om slottet fortsätter...

Faller snabbt in i dessa härliga mingelstunder med lillebror. Men nu är det inget kul. Inget mys. Inget trevligt.

Det är KAMP.

Bondespelet.
And I will win.

Boyaca.


Jiiiiippiiiiee!

Det var minsann ett vinnande koncept, men nu kommer det vara en grej jag måste göra när jag kollar Sverige-matcher. Laga mat i mångder från motståndar-landet. Hahaha. Jag e knäpp, jag vet men jag tar inget extra för det.

På tal om att jag e knäpp. Har pratat med en viss man som jag fortfarande insett att jag har känslor för, och inte på ett bra sätt, eftersom han är nybliven sambo och inte alls intresserad. Han är, och jag citerar "kär..." Väldigt roligt, verkligen, för dig... Men nu till det knäppa.

Dröm 4.


Jag fick ett barn, på en psykiatriavdelning. Det var en liten flicka, och jag visste inte vem pappan var. Men jag ville så mycket att det skulle vara ditt, så jag ringde dig. Du jobbade på polisen, och sa att du skulle möta mig på den gatan hemma i stan. Jag bestämde att flickan skulle heta Eira, och du tyckte att det var ett fint namn. När jag såg dig kom du gående emot mig, du gick förbi och jag trodde du hade ångrat dig. Jag kallade på dig och när du vände dig om spred sig ditt underbara leende över ditt ansikte. Jag hoppade upp och kramade dig hårt hårt. Vi bara tittade på varandra och visste vad som förväntades av oss som föräldrar. Jag älskade dig så mycket i det ögonblicket. Jag ville inte vara någon annanstans. Jag visste att du skulle ställa upp och stötta. Jag visste att vi kunde få det att fungera, jag visste att du skulle lämna henne och bara vara pappa och en underbar man mot oss. Jag såg oss hemma, uppifrån, där du låg o sov, Eira sov och jag bara stod o tittade på er, ni var mitt allt.

Denna drömmen var det knasigaste jag drömt på länge, dessutom var jag fylld av ett sånt frid när jag vaknade, det håller för övrigt i sig fortfarande.
Jag är evig tacksam för att du inte var inne på msn, jag vet att jag hade skickat knäppa opassande saker till dig. Jag vill träffa dig som du vill, men jag vågar inte. Jag kommer att bli sårad. Igen. Jag orkar inte och jag vill inte. Helst av allt vill jag nog egentligen att du ska skaffa familj o gifta dig med henne. Så jag kan släppa dig.


Sweden!

Well okej, jag har bestämt mig för en annan taktik denna kvällen. Att äta mat från landet som spelar MOT det laget jag håller på:) Alltså står det tsatziki på menyn idag. Hihi. Mmm, fungerade inge bra igår med Italien. Men det var likväl en bra match, mycket action o ända in i det sista hoppades jag på tröstmål för Italien. Men jag vet att det var för att den bästa inte var med, vänta ni bara när han e på plan igen:)



Annars har det inte hänt mye idag, skönt det. Blev en fin skjortklänning på Indiska o en massa god mat till ikväll, jordgubbar, passionsfrukt och sockerärtor, o herregud va härligt det börjar bli nu med all sommarmat. I love!

Spinning o core o sedan grillning till matchen.

Jag tror att Jag o Björn hade passat fin fint ihop. Hhihi, han e så söt o rolig.
Kan titta på hundratals klipp med honom utan att tröttna.

 

"Publiken heter Elin, and I wanna do Elin"...
Hahahaha.

Italia!

Nu är det icke långt kvar tills det drar igång, Italiens första match. I love. Tror jag är lite halv-italienska, intalar mig det iallafall:) Så ska fixa lite italienska snacks dagen till ära, ska göra sånt tema till alla matcher, käkade baguette till Frankrikes match innan:) Hehe.

Varit o tränat lite kickbox, oooooo va skönt o roligt det var. Äntligen kan jag träna med favoriten igen, hennes knä har varit lite tradigt efter operationen, men nu jävlar e vi igång igen. Min kondition behövs slipas men det behövs mer än att bara inse o prata om det, man måste agera...

Funkar fin fint o vara sambo igen, jag gillar det, känns bra att ha någon att mingla med framför tvn, men som vi konstaterade, så umgicks vi nog lika mycket när vi bodde ifrån varandra, om inte mer...:)

Ledig imorgon med, det blir att plöja vidare i boken som jag lånade idag, Camilla Läckbergs- Predikanten, verkar superbra o svår att lägga ifrån sig. Jag har börjat gilla deckare mycket. Naaaaaajs.

Tänker mycket på dig Bror, älskar dig över allt. Och det kommer lösa sig, det gör det alltid. På lördag blir det giiiiii me Sverige-match o grillning. Längtar tills jag får krama dig på fredag.

Nymodigheter...

Jag vet i fan om jag gillar detta... Förändring e inte riktigt alltid till det positiva... Flyttad på blogg.se o inget e som vanligt.. Hmm...

Annars e livet däremot wunderbar. Sol i mängder o härlig helg på jobb. Ska snart bege oss till havet för grillning, fint!
Igår var jag en runda uppe hos C. Fulla människor är vad fula människor är. Hihi, men det e ändå väldigt roligt att kunna sitta i nyktert tillstånd o observera:)

Längtar till min lediga dag imorgon, jag ska sova, sola, o inte göra mycket annat. Får se om det blir träning, tog ett pass i fredags o har fortfarande värk så fort jag reser o sätter mig ner.

Helgen hemma ser jag mycket fram emot. Ska bli skönt att vara i sitt eget med mina saker igen. Borta bra men hemma bäst. Hoppas på en trevlig utekväll o grillning på lördag. Hoppas nog lite för mycket på en annan grej... Månne. Haha.




På plats!

Äntligen är alla saker på plats i lägenheten. Detta känns bättre än jag förväntat mig. Ljuset i lägenheten är underbart o jag vill aldrig flytta härifrån:)

Har haft lite semester nu i samband med flytten, därav dåligt bloggande...
Vad jag längtar tills jag slutar, nu är det nästan så jag kan känna hur nära det är.

Idag står det frukost med lillebror på schemat, sen stranden, sen fixa i lägenheten med hjälp av far. Igår blev det en tur i Malmö me J, hur trevligt som helst. Saknar henne så mycket o det är underbart att veta att snart kan det bli spontanmingel igen, som the good old days, bailys innan träningen får dock hoppas över...Hehe.

Nu ska jag promenera en sväng o sedan köpa bullar med till R, han har klantat sig på träningen o ett ben i foten har gått ur led, stackars liten... Men passar mig perfekt då jag har någon att socialisera med även under förmiddagen.

Det är så väldans trevligt här i Skåne, o allt känns bara så jävla bra just nu:)
ÅÅÅÅÅÅÅÅ va livet kan vara underbart!


En grej kvar att ta tag i. Men efter att fått veta så tror jag att jag ska vänta. Eller inte göra det alls. Men jag vill. Jag vill extra mycket efter att sett det igår. Det finns en mening med allt.