Helgen närmar sig/ Dröm 3

Jag längtar helt otroligt till fredag. Lillebror kommer upp o det ska bli en skön o shibby helg.
Hämtade Carl igår, vi var ute o inlinesa o därefter badade han lite:)

Drömde en galen dröm inatt. Det var väldigt stormigt väder o vi åkte båt. Jag o Mor. Fast det var ingen vanlig båt, utan en ubåt. Precis innan vi skulle åka in i hamnen dök vi in... Kändes som berg o dalbana, gick skitfort o jag kände verkligen hur det vände sig i magen. När vi åkte i stormen åkte det förbi en massa bråte, bla ett växthus...Ehh... Ett stort grönt.
När vi kom in i hamnen skulle jag träffa en gammal lumpare för han jobbade där, men såg aldrig honom.
Vi kom därefter in en stor hangarliknande hall. Där det var avskärmat me stora gummiskärmar. I dom satt dörrar o det var väldigt viktigt att låsa dom. Där inne jagade jag the future husband. Han sprang för han fick ett larm o jag sprang efter men träffade honom aldrig. Sen satt vi på en fest med honom, jag o R. Han var så söt hade ett underbart leende. Det slutade med att jag glömde låsa en dörr, men det gjorde inget. För jag var in lööööve. Hahaha. Lojt. Som fan.

Snart blir det gymmet o sen sola, cykla en runda me Calle o sen jobb. Kanske blir riktigt trevligt me grillning idag:)


Ägg

Hur lång tid tar det att koka ägg på min spis? Svar: Så länge att jag hinner äta upp knäckebrödet som äggen skulle legat på... Jeje, allt blandas ju i magen ändå:)

Lediga dagen har tillbringats med R&A på stan. Blev en ceasarsallad o sedan kaffe på torget i solen. Härligt!
Va inne på Lindex o prova en superfin korsett/gördel (egentligen vill jag inte kalla det gördel för det låter gammalt o förlegat), köpte den inte, ska tänka lite till på huruvida den kommer att förgylla mitt liv eller ej...

Körde cirkelpasset innan, det var helt fucked up. Jag höll på o dö tror jag... Kändes som jag aldrig tränat i hela mitt liv. Snygg-D skrattade hånfullt med uppskattade hans pepp, det behövdes verkligen idag!

Nu kanske äggen e färdiga... Jag äter helt för mycket ägg (parentes).


Vackert ful.


Hur kan någon så ful sjunga något så vackert?;)


Loppis!

Idag är det söndag, söndag är lika me loppis i Brunnsparken.
Funderar på att ta en runda förbi o kolla in alla fina grejer.

Annars är det nu endast 11 timmar kvar tills jag slutar. Pratade me mor igår, som druckit eldvatten... Men nä, jag hörde inget från honom mor. Förväntade mig inte det heller, men kanske någonstans därinne önskade jag att han blev superglad o bara kastade sig på telefonen o berättade hur fantastiskt det var och sånt där fjantigt larv. Men får väl snoka o ta reda på vad som sades... Om det sades något?
Filmfestivalen på Björkholmen är igång denna helgen... Igår betades Mr Woodcock av... Helt fantastiskt roliga saker hände, o absolut sevärd. O ikväll skulle det visas Solstorm, me Persbrant:) Mohahaha. Jag längtar...

Cirkelpass imorgon, det va ett bra tag sen nu! Roligt ska det bli!




Hur kan man med gott samvete?

Äta ca 20 chokladmuffins, en halv kladdkaka, ca 20 hemmagjorda apelsinkolor, litta chokladpraliner, middag, grötfrukost och en massa frukt på det? Tur att träningen drar igång igen på måndag, inget socker för denna madam. Heller inget kaffe (inkörsport till sötsakerna), utan bara vatten, inget socker alls.

Jag längtar!
För just nu står min mage ut som om jag är gravid, håret e flottigt o jag känner mig trött men ändå rastlös... Lite lätt illamående är jag just för tillfället med, men snart blir det fika i solen, o mitt krängande fortsätter lite till.
Sockrets mörka sida...


Grekiskt tema?

Min fin fina balkong kan tänkas förvandlas till en grekisk dröm... Månne. Har inte bestämt mig riktigt än, men jag vill att det ska vara mycket färger där, mycket blommor o ett moasikbord.
image119

Det ska nog även upp ett tyg-draperi för att förlänga kvalitetstiden där på kvällarna... Har dock en känsla av att mycket tid kommer tillbringas i uterummet hemma hos mor o far, men kanske kan vara trevligt att sitta där o dricka lite rosé me vännerna.
Så nu sitter jag o drömmer mig bort till denna tid, önskar att det var imorgon...

Nu e helgen igång...

Hoppas innerligt att den går fort. Vädret verkar hyfsat o bakning är på schemat idag, kladdkaka:)

Sov hos R inatt. Men överväger starkt om jag ska göra det idag igen...
Det är nämligen som så här att istället för att snarka eller vända sig eller prata i sömnen som andra normala männsikor gör, så gör lilla favvisen de mest suspekta ljud. Haha. Söta men jävligt konstiga ljud. Som tur var för henne började dessa inte förän fram på morgonkvisten...
Men så himla skönt med lite sällskap under helgen, och roligt oxå för den delen. Blev söt romantisk komedi X2 igår. Visst är det härligt med filmer som du bara sitter o ler åt och blir sådär glad ända in i märgen av. Plus att det nu råkar vara som så att Persbrant var med i den ena. Han kan göra vilken tråkig, deppig dag som till den bästa.

Idag är det lördag. DEN dagen. LÖRDAG. Jag är nervös. Lite iaf. Jag gillar det. Jag längtar, hoppas och vill.

Skrattattack

Sånt här helt fantastiskt roligt kan man hitta om man snokar runt bland bilder... Hahaha. Hoppas det inte gjorde något gullis, du bara sover ju hela tiden... Fniss.

image117
Innan dieten.



image118
På bara 1 minut!

Hahahahahahaha. Fantastiskt.

Loja torsdag

Jaha, vart blev denna dag av?
Tillbringad princip bara i soffan, härligt! Lilla favvisen ligger o sussar i sängen, har gjort det från o till ända sen vi kom hem. Hon e så söt:) Försökt äta men går inge bra, men jag ger mig inte, tänke väcka henne några gånger till o tvinga henne att äta! Jag e hård!

Imorgon är den efterlängtade dagen här. Löning! Ska bli så skönt med lite pengar igen.

Vet ni att från klockan fyra o fram tills nu, finns det faktiskt riktigt bra tv-program att sappa mellan. Har inte tillbringat så här mye tid framför tv sen jag var fjorton kanske... Kan bli en vana... Hehe. NOT. Börjar bli lite sprallig nu, kanske ska gå hem o hämta mina grejer... Undrar om hon vill ha mig här inatt? Tss, får väl ta o fråga när hon vaknar till.

Du får mig att fundera. Lördag säger han...

Inget är som väntans tider

Uppe innan tuppen idag för att skjutsa sötisen till sjukan. Fick ett enormt sug att baka lite, så på vägen hem köpte jag mjöl o ägg, hem o fixade till scones o goda muffins med vit choklad, MUMS!

Nu sitter jag här o väntar på att åka tillbaka för att hämta henne. Idag är det superfint väder igen, man kan inte annat än vara glad! Ska packa lite senare oxå, börjar dra ihop nu, o jag kunde inte längta mer! SKÅNE!

Jag tänker mycket på den där grejen... Du gör mig glad och jag vill bara veta.


Igenknegat

Börjar fundera om det kan vara pollen som ställer till det för min arma lilla näsa... Innan kändes det som förkylning, men nu verkar det ha övergått i bara vara svullet... Hmm. Ska prova dom där pillerna far o se om det hjälper.

Imorgon= Ledig dag=Sjukhusbesök=Trevligt
Favoriten ska opereras och jag erbjuder med nöje mitt sällskap. Jag är nämligen galen i sjukhus. Gillar allt. Doften, kläderna, sängarna men mest av allt. All underbar utrustning:) Hehe. Undrar om dom har någon god fika där imorgon... Hoppas!

Ska ju jobba helgen, men ser fram emot det rätt mycket faktiskt. Hoppas att vädret håller i sig så att vi kan vara ute mycket, kanske till o me kan bli en lakritspuck! Gottigott.
En annan favorit för tillfället har blivit vaniljyoggi me banan. Perfekt mellanmål o supergott.

Och Bror; Jag hoppas att du kommer upp hit nästa helg, hade varit så mysigt o sitta ute o käka nån god mat o dricka lite gott! Och så kan du ju hjälpa mig att packa;)


Lovely

Hur ett endaste telefonsamtal kan göra hela dagen. En negativ o en aning långdragen dag blev precis en av de bästa på länge. Jag gillar det. Mycket.
Tackar:)

Jag har även funderat en del över varför jag är neggig. Och detta är vad jag kommit fram till.
Jag vill flytta.
Jag vill att mina vänner ska må bra, mår dom dåligt gör jag det.
Jag är förkyld.
Jag vill börja använda mina sommarkläder.

Och om man då summerar detta, kommer man fram till följande. Det är bara att bita ihop o deal with it. Och om ca 1 månad kommer alla mina problem vara lösta... Ja om jag då inte åkt på en ny förkylning..Hihi.
(Tänker då oxå att om jag skriver det tillräckligt många gånger här så kanske jag snart börjar tro på det...)

Nu ska jag drömma söta drömmar...



Bara en sådär 2 1/2 timme kvar

Tills jag får åka hem. Men då kanske du undrar vad är det jag ska göra hemma som är så himla skoj. Det ska jag säga dig. Inte ett shit. Det är det jag ska roa mig med. För vad gör man när man kommer hem klockan 22.30 o ingen är hemma o våldgästa... Jo, man tar en dusch, sätter sig i soffan o drömmer sig bort till vackra platser med vackra människor. Sen läser man lite i den braiga boken Adress Fleshmarket Close o får mardrömmar...

Jag vill ha sommar o sol, och jag vill lära mig att wakeboarda... O jag vill ha flyttat klart. O jag vill ha den där soffan från Ikea att sätta på min fina balkong:) O jag vill ha en massa fina blommor. O nu måste jag jobba vidare, men ska fortsätta drömma mig bort... Tjo.

image116

solen, jag vill ha dig

Nu är jag tillbaka i Sverige o Karlskrona. Härlig vecka med en massa sol och bad. Sådär lockande att åka tillbaka till jobbet igår. Var lite neggig o trött. Sov kasst och helt galet försov jag mig, jag gör aldrig det, fatta va chockad jag blev! Men men...
Förkyld blev jag till på köpet av de andra underbara charterresenärerna, TACK så jävla mycket! Men detta hindrade icke igår när det blev ett härligt boxpass eller idag när jag körde lite styrka. Skönt att träna o svettas igen:)

Nu är det bara 5 veckor tills det bär iväg med sakerna till Trelle och jag själv flyttar in på Björkholmen igen. Najs ska det bli. Jag längtar! Ska bli så roligt att bo med gullisen igen!


Lite pics från resan, blir fler senare och då även lite roligare inlägg... Kanske...

image110

image111

  

image112

JESUS!

Hur fan kan två bikinis försvinna på 48 kvadrat? Ahhhh! Jag blir galen!


...







Livet

Många tankar som snurrar i mitt huvud. Mest handlar det om flytten, pluggandet och varför livet dröjer?

Tror och inbillar mig att jag kommer att trivas i lägenheten. Mest vill jag bara att allt ska vara klart nu. Slippa hålla på och planera och flytta alla saker fram och tillbax. Det känns som jag ändå redan är här nere, så har det väl alltid varit egentligen, men jag vill bara knäppa med fingrarna så är allt färdigt. Ibland önskar jag att jag inte var vuxen, hålla på en massa papper och ta en massa ansvar.

Jag vill även att livet ska sluta att dröja med allting. Schop schop, oxå var allt färdigt. Fast jobb med det jag älskar mest i hela världen, familj me några kottar, en underbar man, hund, ett fint hus, R har flyttat ner och våra familjer kan umgås. Ååååå det känns ibland som jag går och väntar på detta. Inte som så att jag inte lever här och nu, men för att man ska hinna med liksom, är rädd att allt hinner ta slut innan jag fått som jag vill...

Jag vill inte behöva plugga i fyra år för att jobba med det jag vill. Jag vill inte behöva räkna och hela tiden knåpa med ekonomin för att det ska gå runt, jag vill inte behöva spara i typ 200 år innan jag kan köpa min drömbil. Jag vill bo nära min familj, men jag önskar ibland att jag kunde flytta med dom runt lite. Jag vill köpa en liten stuga vid havet dit jag kan resa och andas och fundera. Dit vill jag ta med dom jag älskar.


Ett ljus har slocknat som inte brunnit ner.



Har hunnit med en hel del...

Dagarna bara springer iväg när jag är hemma. Kom ju ner sent i fredagskväll. Lördagen var väl en aning seg eftersom det bara verkade vara en endaste person ledig och hemma, moi!
På kvällen blev det inflyttningsfest i det finaste huset. J&J har köpt ett underbart gathus som jag skulle flyttat in i direkt. Jag frågade om det inte fanns plats till mig i ett rum... Jo till dig, men inte alla dina saker... Haha.

Igår blev det långpromenad och solning i trädgården, mös med mor o far, jag saknar verkligen att bara kunna sticka hit o vara en stund. Men det blir ju snart ändring på det. Hann även med att kolla lite film med brorsan.

Idag har jag ätit frukost hos bror, ätit lunch hos mormor o morfar, spanat in my future husband :) och ikväll blir det mingel med mitt hjärta J.

Nu är det bara 5 dagar tills det bär iväg. Jag längtar! Kollade lite bilder därifrån hemma hos M&M idag, åååå va underbart!

Tiden rusar iväg när man har roligt. Nu ska jag gå ut o hälsa på kanin.
Honom hade dom begravt under hans favoritbuske i trädgården:)

Dröm 2

Inatt drömde jag att jag köpte ett hus med A special someone.
Det var på Gotland. Det låg som Fårö ligger fast ihop med land... Som Måkläppen kanske man kan säga.
Det var jättemycket sand, och tallskog. Jag kunde se allting uppifrån på något konstigt vis, liksom som om jag flög över det. Man kunde gå runt hela ön på ca en timme. MItt på ön, längst bort liksom låg huset. Det var underbart vackert där och man kunde se till land på andra sidan. Härligt isblått vatten med goa vågor. En underbar terass ut mot havet. Ja, helt enkelt underbart. Hoppas det finns någonstans... Ska nog kolla runt nu lite efter huset.

Frukost avklarad hos lillebror, verkligen trevligt, det kan jag lätt vänja mig vid när jag flyttat ner. Frallor o bara sitta o mysa med kaffet långt fram på förmiddagen...
Hunnit med att springa en runda me, så nu blir det in i bastun och därefter staden. 




 

Drömmarna

Över livet. Över detta konstiga som börjat hända mig. Eller det har väl alltid hänt, men det har ökat. Förr kunde det hända ibland, och det var bara vissa saker jag kom ihåg. Men nu har det börjar att bli varje natt.
Drömmarna.
Jag drömmer så otroligt mycket. Konstiga saker. Saker som jag sedan är förberedd på när det väl händer. Den drömmen jag hade inatt hoppas jag verkligen inte blir till verklighet. Men jag vet att det kommer att bli så. Jag är ledsen för det. Jag måste sålla lite. Ingen konstigt att jag är så fundersam, och tankspridd.
Jag vet inte vad jag ska göra med dom. Kanske borde börja skriva ner dom. Så, nu har jag bestämt mig. Jag ska skriva ner allt knas jag drömmer här. Det blir ju intressanta inlägg om inte annat...

Så...
Jag börjar med drömmen inatt.
Jag pratade med henne. Vi satt och pratade jobb. Hennes gravida mage hade blivit plöfslig på nåt konstigt sätt. Det var som något högg till i magen. Jag frågade om det var så?
Hon började gråta. Hennes bebis hade dött. Bara några veckor innan graviditeten var slut. Den känsla som uppfyllde mig går inte att beskriva. Och så är det ofta, dom känslorna kan hålla i sig hela dagen, jag kan må otroligt dåligt länge över de känslorna som dyker upp i drömmen.
Jag smakar, känner dofter och färger. Det gör att drömmarna blir som en konstigt förlängning på mitt liv. Har svårt att skilja på verklighet o drömmar.
Men detta var ändå inte en dröm som jag tror baseras på verklighet. Tror det var tillfälligt. För känslan har inte hållit i sig som den brukar.

Ja, återkommer med dessa en annan dag.

Nu är det bara 5 timmar kvar...:)


Trelleborg!

Äntligen, nedräkningen har börjat. Jag jobbar till halv tio, sen är det Skåne som gäller. Najs.

Ska in o simma hos bror imorgon, sen är det inflyttningsgalej i Skurup som gäller. Jag längtar till jag får träffa alla igen, ska bli superskoj!

Fortsättning exklusiv mattaffär;
Idag var det nog sonen som jobbade. Kanske han säljer bättre, för det var typ tre personer där inne idag. Ojojoj.
Fast klart, är ju fredag... Haha, köper folk mattor mer på fredagar? Hmm, jag tror bestämt.

Nu blir det dusch, sen jobbet.

Vårkänslor?

Något måste det vara, för har mått oförskämt bra idag. Varit en superdag:)

Hunnit me en massa, klippt mig, tränat, städat, förberett matlådor, planerat med flytten, haft trevliga telefonsamtal, skickat papper, gått kvällspromenad, solat... Ja osv. Helt enkelt en superdag!

Det bästa med dagen hände i fm. Hemlisen. Jag gillar.

Anna Ternheim- Shoreline

Ps. Provat dom där bananplättarna, dom var ju för fanders asgoa! Jag ska äta dom alltid. Tss, okej, med måtta. Men helt klart en ny favorit. Längtar tills imorgon efter träningen när jag ska äta resten! Ds.

Wanted; Recept

Jag vill ha recept. Och jag vill ha dom med innehållande prottepulver. Jag vill även ha en kock som tillagar dessa åt mig. Samt en coach som säger exakt vad jag ska äta, när jag ska äta det. Är du denna person? När jag kommer hem från semestern ska jag ta tag i detta. Jag tror jag ska involvera bloggerskan fitnessdesi.blogspot.com i denna process. Hoppas du har tid o lust darling!
 Kommer från träning nu, stark idag me, känns gött. Imorgon drar jag till Skåne för fyra härliga dagar med familjen. Månne det blir sparring med Mårten (för han slår som en gås...Hahahaha).


Härliga lediga dag

Jag räknade ut att jag bara har fyra arbetsdagar kvar tills det bär av till solen. Fiiiint!

Oxå skulle jag vilja spy lite.
Det finns perioder i mitt liv när jag inte orkar hör av mig till folk. Det är ju som så att det finns vänner och bekanta. De riktiga vännerna är få, men dom värnar jag väldigt om.
Jag är duktig på att höra av mig och älskar att umgås med dom.

De bekanta förväntar sig att jag ska höra av mig. Det kommer jag inte att göra. Punkt.
Jag kommer tycka att det är jätteroligt när vi träffas. Jag kommer ha supermycket att prata med dig om. Men du är en bekant för mig. Dvs, inget utbyte i vår relation, för jag kommer inte att öppna mig för dig. Jag kommer lyssna, och tycka det du berättar är intressant, men jag kommer inte att dela med mig av mitt innersta. Du kommer att lära känna den ytliga och roliga sidan av mig. Inte den djupa, sårbara.
Jag kommer inte att bry mig om dig som jag gör om mina vänner. Jag kommer heller inte att ställa upp för dig i vått o torrt, om jag kan gör jag, men kommer inte att ställa in något för din skull.
Nu är en sån period. Jag orkar bara inte bry mig om ytliga, tråliga saker som händer i ditt liv. Jag skiter i om du är gravid eller om du flyttar eller va fan det än är. Jag kunde inte bry mig mindre. För du är en bekant!


Vilken kraft!

Det tål att tänkas på det här med att kränga så innan träning. Jag var skitstark. Och otröttbar. Trevligt o riktigt skönt, men samtidigt lite jobbig tanke att jag nyss ätit allt det där...
En bra grej tror jag är att jag om lite mer än en vecka åker på solsemester. Där blir det ingen träning förutom powerwalking...eventuellt cykling...(blev sugen idag när hon M jiddra om att det är fina backar där...). När jag kommer hem o tränar då kommer jag vara fantastisk. Jag kommer säkert vara grymt stark!
Jag ser fram emot detta.

Idag har det även hänt en annan bra grej. Men det kan jag inte berätta. Det är en hemlis.
Men bra är det! Jag är glad för detta:)

Här är den andra flickan förresten, på väg till staden efter den lilla incidenten. Jag älskar dig R aka. Favoriten. Puss
image107

Hör och häpna

Det var en gång två flickor som var o fikade på gallerian i stan.
Den ena flickan åt morotskaka, och det var då det hände.
Suget.
Det kom och stannade så satans starkt att et.hon tvingades in på ica för att inhandla billys pan pizza och cheesecake. Det ska tilläggas att flickan inte ätit billys sen ungefär 1999. Det som då hände och som ni alla ska häpnas över, var att hon krängde (!) två på ca 3 minuter + kakan. Därefter mådde hon så dåligt o fick ont i magen. Nu sitter flickan här och inväntar träning som börjar om 30 minuter. Hon kommer kanske spy...

Oavsett får jag se ifall den där teorin om att äta ubermye fett o kolhydrater innan träning fungerar.
Återkommer med svar.


För den andra flickan blev det däremot ont i magen innan fikat. Inne på gallerian, tre meter ifrån att sätta sig vid ett bord gör flickan halt. Vänder sig till den andra flickan och säger men en aning panik i sitt öga, jag måste på dass. Hahahahaha. Helt sjukt fantastisk roligt.
Flickorna halvspringer det kvarteret hem, och går sedan tillbaka till fiket 15 minuter senare. Hahahahaha. Lojt.

Denna dag kan summeras hittills. Jobbet, irritation, trött, metallica, magont, glad.


Äntligen

Jag tycker att det har varit supertradigt att inte kunna blogga... LIte irritation har det varit här hemma kan jag säga. Men skit i det nu, inte lönt att vara sur över sånt jag inte kan påverka.

Nu till vad som hänt istället.
Mor o Moster var här hemma i lördags när jag kom hem, dom hade dukat upp med ostbricka o vin. Ååå va trevligt vi hade. Mor gick o la sig, moster o jag satt o skvallrade.
Dom hade även varit supergoa o tagit undan buren o allt grejs till kanin. Honom hade dom lagt i en fin ask, med lite blommor. Det var så fint, o jag behövde det, se honom när han var död. Trodde liksom inte riktigt på det när jag satt med honom där på morgonen.
Men det är så, att när någon dör, djur eller människa, så vet man det. Man bara vet. Det försvinner något, det liksom suger en liten bit från en. Eller är det så att det trycker sig in på en liten plats så att det känns som ett sug, men egentligen är ett tryck? Oavsett så tror jag starkt på den där teorin om sinus.

Igår blev det kickboxning, jag trodde jag skulle spränga asset, det värkte något helt otroligt efter att passet var uppbyggt av 1% slag o 99% kick. Och det har gjort ont idag. Kom på mig själv att så fort jag suttit still mumla aj, aj, aj, aj, aj efter varje steg jag tagit... men men, vad gör man inte.

Kommer från spinn o core, kändes väldigt bra, ny najs instruktör från Skåne! Jag är väldigt bra på att klanta mig, o det lyckades jag ju såklart me idag oxå:) Hon bara laddade oss på uppvärmningen genom att ge bilder, du vet, osså cyklar nu på en grusväg med solen i ansiktet...
Haha, så säger hon, idag ska vi göra Bösarps backar, någon som varit där kanske? Jag bara blir skitglad för att jag känner igen mig på något konstigt vis, här finns inte så mycket annat som påminner om hemma, så som sagt, blev superduperglad!
Jag bara typ sträcker up armarna o skriker (!) JA! Hahahaha, men det liksom kom ut helt mycket högre än jag planerat för jag var ju anfådd o liksom stötte fram det. HIhihi. Så efter det fick jag skrattanfall o det blev asjobbigt att cykla, men svettig blev jag ju:) R bara satt o fattade inget, men sa sedan att alla kollat o att hon hade undrat va fan jag höll på med. Hehe. Jeje, jag bjuder på det partypeople!

Igår var vi o gick en sväng på underbara Saltö, vädret var hångelväder. Stilla o tyst, solnedgång, o vattnet låg som en spegel. Där satt vi, på en bänk o filosoferade, pratade om hur vackert det var, hur mycket vi tyckte om varandra. Jag o R 4-ever. Hahahaha. Jaja, vi pratade även om att vi egentligen velat vara med någon annan där.
Men jag gillar dig så mycket min sötis så jag sitter gärna med dig där flera kvällar i solnedgången.
 Nästa gång tar vi med fika:)

Imorgon är det halvdag, sedan ska jag träna mitt pass o ner på stan o inviga uteserveringen.
På tal om invigningar, åt min första glass på torget idag. Gottigott.
Trevligt sällskap hade jag me i form av Calles matte.

Ska bli fantastiskt skönt att komma till Trelle i helgen, synd att bror jobbar bara. Han fetlurade mig idag på denna lurarnas dag. Sa att mor o far skulle flytta från huset o börjat kolla efter lgh. Jag nästan började gråta. Ringde o skällde ut far efter noter o hotade med att jag inte skulle flytta hem. Han bara, lugna dig lugna dig (han e kajan i hipphipp, hehe), han kunde inte hitta på något bättre att lura dig med, det är ju 1 april lilla Lis.
Lite roligt var det allt:)

Någon har gjort de senaste dagarna lite bättre. Blir så varm o glad när jag får sms av dig.