näst sista dagen på året...

Om cirka 26 timmar så är det 2008! Ett helt nytt år! Gitt. Hoppas det blir minst lika bra som detta!

Mor kom hit vid halv fem, blev ostbricka o vi krängde ost! Med betoning på Krängde! Sen lite ostkaka med grädde o sylt på det. Fy farao vad jag måste springa länge för att få bort det, hahaha. Jejeje, lämnar vi till det nya året det:)

Tänker på dig. Inte sådär obbsesion mye men sådär lagomt o fint. Jag önskar att du blir frisk så att vi kan ses. Jag önskar att vi kan gå o se Arn. Mycket jag önskar...

Yes, nu blir det till att joina mor i sovrummet, upp tidigt imorgon för att äta frulle med mor innan jobb.


Söööööndag=Slööööödag

Igår var jag superduktig. Städande undan o var i staden o inhandlade lite grejs på fm. Handlade en jacka! Jag är faktiskt kär i den. Marinblå parkas. Inhandlade även en mössa, som jag har letat efter denna mössa! Bror har fått ha sin gröna utlånad ett antal gånger till mig...:) Men haha, nu har jag en egen svart. FIN!

Sedan tog jag mig kragen o drog iväg till gymmet. Det var jag INTE sugen på igår, men tjo vad bra det gick. Cirkelpass o jag tog i så jag trodde tröjan skulle spricka...;) Nja, kanske inte riktigt. Men duktig kände jag mig när jag spatserade därifrån.

På kvällen kom R o hennes Syrra R hit. Lagade hemmagjord pizza o snackade litta skit. Vi skjutsade henne till tåget o sedan inhandlade lite nyttiga snacks, det var mycket bra gjort!

Idag ska jag städa o greja för ska ha finbesök ikväll. Mor lilla kommer o ska fira in det nya året i Blekinge. Så nu ska jag gå o äta frulle o sedan kolla på Att Återvända med Penelope Cruz. Ska baka morotskaka idag har jag bestämt mig för...Mums.
Mor ska ta med mina muffinsformar! YES, äntligen ska jag kunna baka höga fin fina american cupcakes.

Så, tjo så länge.

Jag drömde om honom inatt. Igen. Det var en underbar dröm...





Friday

Gitt. Det finns faktiskt nåt som heter så... Gallavanterna är ett gittgäng. Hahaha. Coolt. Undrar ifall jag kommer ihåg från jag var liten eller bara ett ord som går igen...

I am crazy about the northguy (eller nåt sånt....hehehe)
Och en annan sak som e najs. Jag e ledig i helgen, sååååå skönt. Jaha, och mer då. Imorgon ska jag ut o leta present till en viss favorit som fyller år idag. R!!!!!!!!
Grattis Grattis

Leona Lewis- Bleeding Love


Me like. Me see want to, yeeeees.

image75

Då var det dax.

Jaha, om jag skulle ta och summera dessa intensiva dagar som passerat.
Jobbade fredag lördag o söndag. På Lillejul körde jag till T o hem till familjen. Var en underbart slapp o skön dag hemma, julafton, men helt för kort tid. Skulle haft minst två dagar.
Men jag börjar med att berätta om söndagen. Lillejulafton. Romantiken flödade... Nja inte riktigt, men nästan. Var ute o gick en skogspromenad med norrlänningen i mörkret. Mysigt värre!

Glad o uppfylld med en mycket behaglig känsla körde jag sedan 20 mil till T. Satt o tänkte på honom heeeeeela vägen, det ska jag erkänna. Doftade fortfarande hans parfym när jag entrade dörren hemma...
Önskade i den stunden att han följt med hem.

julafton gick jag upp i ottan, hade bestämt med far att äta frukost när han gick av på morgonen. Blev risgrynsgröt som mor kokat o jag satte igång att tvätta. Därefter invigde jag fars stolthet!

image71

Familjen Fs källare. Guuuud va fint det har blivit, och va duktigt min far e. Jag e så stolt! Så jag spenderade hela fm i badet, bastun o duschen. Bror joinade när han vaknat, riktigt trevligt, satt o pratade skit o bara slappade.

                


Mor serverade kranvatten o var sådär go som bara hon kan vara!

            

Åkte ut till mormor o morfar vid två-tiden... Måste ju hinna i tid till Kalle Anka o hinna dricka lite glögg innan. Gottigott var det. När kusinerna, moster o man dök upp blev det fullt hus o en såndär lugn o trygg känsla ingav sig. Härligt att ha alla samlade o gläds åt att alla är friska osv... Sådana känslor jag får alltid när vi träffas allihop!

Jag o minstingen (fast han e inte så liten egentligen, men en gång minst alltid minst:) satt o kollade på Kalle. Jag somnade! Hahaha, men tji fick han när jag vaknade just lagom till dom nya på slutet... haha. Han sa att det hade varit skitkul om jag sovit mig igenom dom oxå... Eftersom det after all e därför en sitter o glor i en timme på de andra tråkiga...

Branteviks-sill o Ättiks o lök-sill, åååååå va gott det e. Herregud, egentligen skulle jag vilja skita i det varma o bara äta sill. Hahaha. Hon e fin hon mormor som hade fixat o ordnat!

Kvällen blev mysig o trevlig, fast sen kände jag mig ens lite stressad... Skulle ju ändå börja klockan åtta imorse.
Så heeeeeela vägen hem tänkte jag på honom. Väl framme önskade jag mig bara att han varit här hemma...
Han sa att han fått allt i julklapp utom det han önskade allra mest...Hihihi, du kan väl aldrig gissa vad det var?
Det e romantik. Jag gillar det. Skarpt!

Idag har varit en bra dag på jobbet, tre dagar kvar, sen blir det ledigt i helgen, blir fest för R fyller år o sen skönt slapp på söndagen till min mor kommer hit. Hon ska vara här över nyår, det ska bli fint! Äta god mat o svallra o ha skoj ska vi!

 
            

Min julgran. Min braiga julklapp. Calle, the dog. (Ska ha honom helgen den 4 där... KUL!)
Upplösningen är vad den är, funderar skarpt på en ny telefon snart...
Yes, och en parentes (Du e fin).


Vilken Jul!

Ja det må jag säga, god mat o trevlig släkt. Kan en flicka önska sig mer? Ja, en norrlänning är svaret på den frågan:) Men i alla fall... Hehe.
Var i T igår en snabb visit.
Har nyss haft rycket o varit tvungen att springa aaaaaaasalångt för samvetets skull. Så, in o duscha o sen återkommer jag mit mer information.

Hej svejs. 


Life is GREJT!

Var o jobbade ikväll. Jobbade med min favorit R o min favorit nr 2 G. Haha, han kan få en att få bättre bara genom att skratta. Jag älskar såna människor, de är helt underbart att ha den förmågan ju. Supergo e han. Inget mer med det, bara har så himla roligt o att jobba går som en dans när jag jobbar med honom. Inte för att vi känner varandra särskilt bra, men vi tänker väldigt lika. Jag ska jobba med honom nu hela helgen.
Träffade ¤ oxå. Hihihi, han e fin. Satt där o flinade hela tiden... Som ett fån. Hahaha, jeje, jag bjuder på det.

Var o skulle lämna tillbaka filmen, glömde ju den i förmiddags. Så jag lämnade ju den lite sent nyss... Men hur charmig var inte han (foo fighters kopian) som var där inne på biljardcafeet... Hehe. Jag bara; Jag vet att det är lite sent, ska jag betala för det redan nu? Med mitt bästa leende...
Så säger han, nä det e lugnt... God Jul! Hihihi, åååå va mysigt, blev glad enda in i hjärtat.

Så nu ska jag kolla sista av Bruce the Almighty o sen sova.

Förresten, tog in granen idag... Hihihi, ååååå va fin den e , men sne... R skulle kanske komma hit senare o hjälpa mig lite med det, o T var i Gränna o hämtade sin bror som bor där o då köpte han fin fina polkagrisböjar till min gran, han e fin han!

Längtar otrooooooligt till söndag!


Blib blab

Nu har jag haft en kväll fylld av självömkan. Stack o hyrde På Smällen... Romantisk komedi. Kanske inte det smartaste valet känner jag så här i efterhand. Hahaha. Eller jeje. Det e härligt med kärlek, jag blir så himla glad av sånt där! Jag vill vara kär. Sådär upp över öronen förälskad.

Jag är sugen på nåt gott. Kanske är det på majskolv med smör? Det var inte på riskaka med kräftost, och inte heller flingor med yoggi. Ska testa om det kan vara majsen. Tjo o Tjim. Längtar till imorgon när jag får träffa ¤.

Adjö for now.

Jag visste det!

Men hoppades likförbannat. Varför?
Jag blir trött på mig själv...

Så. För första gången i mitt liv ska inte jag ta första steget. Jag ska sitta som en tjurig gammal nucka o vara bitter tills han tar steget.
Så känner jag nu. För att sätta ord på de andra känslorna. Irritation. Besviken. Lurad.
Men heeeeey, jag repar mig... Måste bara få ut det ur systemet...
Jaha, vad göra nu då... Detta var ju det jag sa till dig igår R. Iknewit!

Okej. Så. Nu ska jag sluta. (Ett tag i alla fall...) Hujedamig va mörkt det e ute såhär dax nu.. Tycker faktiskt att det kan ta o komma lite snö nu. Eller hellre mycket egentligen, så att det ljusar upp lite. En hundring på att snön kommer i mars o stannar till typ juni... Blä.

Nu ska jag dricka mitt te o tycka synd om mig själv lite. Ciao!

Nu kom det igen... Helvetes förbannade skit. Arrrrr. Vad din tränare skulle göra med dig, du skulle bara veta vad jag kan göra med dig!

This is me having boooooring

Det kunde du väl inte lista ut... När man bloggar femhundra gånger per dag plus att man skriver typ aaaaaaaaaslånga inlägg varje gång...

Var nere o hittade faktiskt två koftor. Lite sådär korallröda var dom båda två. Bättre färg till mig, ser bara blek ut i sån där hemsk julröd. La undan dom tills imorgon så får vi se...

Träffade en arbetskamrat på h&m, detta är ett fenomen som jag fortfarande inte vant mig vid. Jag älskar att gå i städer där jag inte känner en endaste kotte. Jag har musik på full patte i öronen o leker tuff o bara glider omkring. Shit va fint det e!
Men så just när jag slirar runt koftorna inne i affären så står hon där. Och bara HEEJ! Mmm, hej hej. Sen fortsatte jag gå, en liten bit, o hann tänka fan va taskigt o inte stanna. Så då låtsades jag att jag behövde lite bearbetningstid... Haha. Och vände mig om och var mitt eget glada o trevliga jag. Det är det som e grejen, att det tar en stund för mig att komma tillbaka till verkligenheten när jag e där.
Jeje.
Men är det lönt o flytta 20 mil hemifrån o så kan jag ändå inte vara anonym. Måste kanske flytta längre... Eller utomlands. Kan som sagt bli Umeå nästa, där tror jag inte att jag känner någon... Än.

Nähä, om jag skulle frysa in resten av morotskakan... Den var ubergod, så det e nog bäst jag städar undan den. Hehe. Undrar ifall R fortfarande sover? Kanske är hon sugen på en film? Ska ringa. NU.




ivegottomr

Jaha, då var träningen avklarad. Men ärligt, vad är det med mig? Skulle ju löpa på bandet. Var hamnar jag? Som vanligt bland vikterna... Fan fan fan. Jag måste sätta fart på fettförbränningen, och kondition, dvs. löpbandet o spinning. Ska ta tag i detta for real efter julafton, lär ju inte hinna det i helgen eftersom jag jobbar...

Är för övrigt inne i ett spinn, gillar ej att träna ensam för tillfället. Bull. Detta ställer till det lite eftersom jag liksom jobbar som jag gör, och ingen som jag känner bor här förutom R o henne kan jag ju inte klänga på hela tiden.

Och en annan sak, som hänger ihop med det. Tror att det kan vara så att kroppen börjar vänja sig vid detta program... Dvs. Bara står o stampar, händer inge med kroppen...

Ahhhhhh. Måste hem o få råd o tips av Far.

Nu ska jag käka litta. Lutar starkt åt chili con carne, utan bönor... Haha. Så Chili. Bra mit proteiner. Hon den där Bloggerskan, D... hade skrivit ett recept på hemmagjord ostkaka, mums filibabben. Den ska jag göra imorgon. Kollade föresten oljan. Biljävel. Måste fylla på... Så den inte börjar ticka som innan... Bilar e ett skit. Önskar ibland att jag inte ens hade körkort.

Börja simma? Mmm, det e fint det.

Norrlänning. Jag tänker skita i dig. Du har fått det helt om bakfoten om du tror jag e en sån brud...
Det värsta e att jag e likadan, du har somnat om, full fortfarande när du svarade...

Merde!

In i duschen o sen ner till staden för koftletande.

Lite sent, men ändå...

Har kommit på en annan bra grej som jag skulle vilja önska mig såhär lite sent...
Från barncancerfonden.se och halva beloppet går till fonden, Grejt jue!
image66

Har nyss svängt ihop en morotskaka. Funderar på att bjuda min favorit o G imorgon på jobb. Får se ifall jag hinner fixa god glassyr, annars får jag bjuda henne ensam:)

Vaknade klockan sju. Pigg o kunde inte somna om. Hur fan ska det bli om jag får barn, typ uppe innan dom?! Kanin var fantastiskt roligt haggig imorse när han skulle få mat, hoppade upp o satte sig i matburken o började kränga... Haha, supersöt!

Igår var det julklappsutdelning på jobb. Blev ett presentkort på Bokia, passar mig fin fint!

Hade även mottagit ett sms klockan två inatt. Jag ska lägga ner detta nu, jag har bestämt mig. Jobbigt o omständigt, rubbar min viktiga nattsömn...Dessutom.

Annars kommer dagen bestå i träning. Ska dra dit o placera mig på löpbandet. Svettas, svettas, svettas är målsättningen idag.

Sen kan det bli en film. Är väldigt sugen på ett drama... Tips?

På söndagkväll drar jag hem till Skåne. Ska bli så mysigt o skönt att träffa alla o äta god mat!
Hoppas mormor har gjort ättik o löksill...:) Gottigott.

Imorgon ska jag hinna med att träna, betala räkning, kolla oljan på bilen o sen se ifall jag kan hitta en fin julig kofta, kanske skulle gå o kolla idag o lägga undan den i såna fall...
Kanske även skulle hinna med den där julgranen imorgon... Tur jag vaknar så tidigt:) Hehe.

Jag älskar vackra saker.
Nu ska jag ut på vackra-saker-jakt.... Hejdå.





Mohahaha

Nu är det torsdag.

Har jag varit o jobbat och sen satt jag o snackade skit med R litta innan jag körde hemåt.
Hittade en bloggerska som jag verkligen saknar, så var tvungen att läsa in mig lite i hennes liv... Tog sin lilla tid:) Superkul o snoka...Mohahaha.

Nu ska jag försöka sova... Får väl se hur det går med det. Snorunge!;)

Längtat hela veckan

Hela hela veckan. Längtat till torsdag, till fredag o till söndag... Hmm undrar vad det baseras på?

Igår slappade jag hela dagen fram tills jag började, najs. Tänkte jag skulle hinna dammsuga litta innan jag åker idag. Sen är jag leeeeeedig imorgon! Skönt!

Guuuuud vad jag längtar till fredag när det löning. Det var mycket längesen jag längtade på det viset efter något.

Ska jobba med T idag.
Var ett tag sen jag träffade honom, han har firat jul med sin familj denna helgen, ska bli kul faktiskt.

För övrigt, en dag närmare torsdag...

Helgen

I stort.

Fredag, jobbade till halv fyra. Hämtade växt+hund. Hem till L o lekte med lilltösen lite, stack o hämtade thai satt o mös i soffan. En superduper go fredagkväll!
Hela lördagen gick åt till planering o fixning av lgh tills gästerna skulle dyka upp. Blev paj lagad o sallad fixad, ostarna framplockade o därefter allt fint upplagt (på den nya fina hyllan i köket).

Blev en bra o trevlig kväll, lugn sådär skönt soft. Var ute en runda, konstaterade att vi inte tyckte det va kul o gick hem igen:) På söndagen blev det goe frukosten o soffslapp tills J&J  begav sig åter till Skåneland.

Var helt o totalt slut på kvällen, började kolla Kill Bill men somnade vid 19. Vaknade till 21, gick o la mig, vaknade åter vid 4 o pigg som en mört! Hmm... Vad göra uppe fyra en måndagsmorgon tänkte jag o somnade om...:)

Imorse, ut med hund o därefter lämna tillbax honom, J sa till mig idag när hon började att han var helt slut, typ låg o degade i en hörna, ja var nog längesen han fick så mycket motion...:) Han var i o badade i ett iskallt hav i lördagsmorse. Fy fan va kallt, knashund:) Blev typ frost i pälsen, var rädd han skulle frysa så tvingade honom springa hela vägen hem:)

Var o jobbade idag, lung o skön dag, härligt o ha det. Därefter hem o städade o diskade undan. Sen blev det boxning med R. Grejt! Sitter här o softar i min fina o sköna soffa, ska kolla My name is Earl o sen slaffa. Börjar inte förän 15 imorgon, sååååå skönt!

Och till sist, men det e fantamej det viktigaste. Det är Löning på Fredag! Mycket MYCKET efterlängtat!

Detta blev sist visst... Jag e nervös. Torsdag. The day.

Fantastiskt

Är det så här det ska vara? Jag tycker att det underbart. Och otroligt jobbigt o stressande. Eller inte stressande kanske, men lite nervigt så där. Jag har all anledning i världen att vara nervös tycker jag:)

Haha, på mindre än tre dagar har jag fått höra att jag ser gammal ut tre gånger. Aaaaa.
Vadå gammal? Fan va taskigt. Jag e ju 22!!!!
Kanske borde sminka mig när jag jobbar? Hehe.

Jag brinner! Inte bokstavligen. Hihi. Men innuti. Ska jag hoppa  eller stå kvar o vela på stegen, det e frågan... Får fundera ett tag till:)

Var på ett skitroligt pass igår. Bosu. Kände mig som en liten tös, man hoppade omkring på bollen och studsade runt i en timme. Skrattade hela tiden. Hihihihi.

Jobba tre dagar till sen blir det FEST!

Bubblar...


No way José

Idag har jag varit sociale-Bettan. Var först hemma hos F o fikade, lekte lite med hennes urgulliga katt:) Sedan vidare till nästa stad o träffade L. Trevligt värre med glögg o hemmabakade pepparkakor o kanelbullar....
Mums filibabben.

Nu ikväll åkte jag hem till min bättre hälft o käkade kebab o snackade skit. Tröttar ut henne med mitt FF snack! Haha. Men hon får säga till när det blir för mye;) Jag vet inte vad som flugit i mig, men jag e inte trött. Ett enda dugg! Kasst. Menar klockan e ju fan två på natten, men jag e pigg o skulle kunna tänka mig att ut o dansa litta eller nåt. Hehe. Men ska spara dansen i benen till nästa helg... Mohahaha. Drittekul ska det bli!

Den reklamen om svamp i underlivet e fantastiskt rolig när hon dansar omkring o sjunger o pojkvännen o hans två polare kommer hem. Skrattar lika mycket varje gång.

Och till sist. Onekligen e ett underbart vackert ord som jag älskar att säga.


nu e det natten


Kärlek

image65

O jag har fortfarande inte somnat. Såklart. Har haft svårt för det dom sista nätterna. Jag längtar otroligt mycket till lillejulafton. Det blir lajbans. Haha. Gitt.

Jag vill att det ska vara tisdag. Så jag slipper vara ledig. Tråkigt e det. Får inte glömma F imorgon. Jag ska köra härifrån två. Måtte jag inte glömma.

Nu ska jag in i drömmarnas värld. Den andra som jag inte kan påverka lika mycket... Hihi.

The Promise

Tracey. Underbar. Den skulle jag velat ha spelad på mitt bröllop. Känner för att kramas.
Nej nej nej. Har varit duktig hela kvällen o låtit bli att bli besatt av tanken. Nu kommer den. Aaaaa. Måste gå o lägga mig o sova nu. Glömma. Drömmer jag säkert om det bara därför att.

Au jour

Har jag varit o inhandlat en skiva till mitt kök, mera färg och en julgransfot. Najs.
Var o tränade ett pass med snygg-Daniel som instruktör. Det var absolut inte helt fel, jobbigt, svettigt men skönt. Jag funderar på en annan sak. Ta SM-guld i Kickboxning. Jag undrar om det går.
Hmm. Hahaha. Coolt det hade varit.

Lagade lite god pasta nu ikväll. Nu blir det snart B&J. Gottigott.

Träffade Honom igår en liten liten stund. Jävlar säger jag bara;) Tur att R oxå var där annars hade jag kunnat hoppa på honom. Mums. Jag vill vill vill vill träffa Honom. Nu.

Lägger upp lite bilder på julstämmningen från Skåne (o en svullabild på mor min hehehe) o på Kanin.
Han e sååååå söt!

                   





Will not

Jag vägrar. Vägra vara kär. Vägra vara beroende. Vägra vara lovligt byte för förhållandebråk. Vägra vara bli sårad. Jag vägrar.

Jag tänker inte bli det. Jag måste sluta tänka så förbaskat mycket. Måste sluta att analysera innan det ens hänt något. Det har inte hänt något. Usch. Jag ogillar ibland att jag så lätt tycker om människor.

Har precis vaknat. Fint! Var riktigt riktigt skönt att sova ut. Ska göra lite mannagrynsgröt o äta några knäcke sen får vi se om det bär iväg på Kickboxning eller ej.

Varje jävla vaken timme. Varje jävla minut. HELA tiden. Jag blir galen. Crazy. Kocko.

Fredag hela dagen

Ååååå va skönt att det e sista dagen idag. Sen ska jag relaxa i tre dagar. Planerat inför helgen.
Fredag; Slutar tio, se klart Idol o sen hem för att slappa lite, ta ett glas vin o njuta av helgen.

Lördag; Kolla Kickboxning klockan elva? Tror jag åtminstonde, jag vill supergärna. Det hade kunnat vara så att jag hade tyckt att det varit en mycket rolig träningsform, jag gillar det!
Inhandla till bakeriet, och matlagningen. Bjuda på middag...? Kanske. Får se. Jag är nervös över det. Vet inte hur jag ska kunna lirka mig ur det... Vill jag ens göväll vad som händerra det? Hmm, får se ikväll.
Sen ska jag köpa mer färg o spraya klart köksluckorna, dom blev svarta o superfina!
Ev hem till A o dricka lite vin, får se om jag orkar vara social eller ej.

Söndag; Ska jag träffa F o fika o sen kan det bli något mycket trevligt på kvällen. Återkommer.

Måndag; Beror helt på söndag:)

Tänker mycket. På dig. Undrar ifall du vet vad du gör?

Amazon

Är det så ni ser mig? Amazon?
Vilken komplimang. Komplimang of the year.

En dag kvar att jobba. Sen ska jag fira helg. Ska baka lite tror jag. Ska träffa F på söndag o fika. Var superlängesen vi sågs. Ska bli najs.

Tror även att jag ska försöka få fatt i en gran, nästa helg kommer det inte hinnas med, för jag har bjudit på galej. Hehe. Najs. Ska bli SÅ roligt. Ska fundera ut i helgen vad jag ska bjuda på. Mohahaha.


orka

tänka.fundera.ont.hjärtat.hjärnan.knas.bubbel.
ångest.glad.jobbigt.såras.ont.hjärtat.flipp.knas.trött.

Ååååå neeeeeeeej

Tidig morgon idag. Äter lite gröt o väntar på att kaffet ka bli klart. Hinner då som vanligt gallopera iväg i mina tankar. Ska minsann vara riktigt duktig o tvätta o städa ur bilen idag innan jag kör iväg. Det e faktiskt riktigt duktigt.
Lyssnar för tillfället på följande artister.
Lisa, Tracey, José, allt akustiskt. Dvs. Kärlekslåtar. Aaaaaa. Åååååå Neeeeej
.

Ja i alla fall. Ska på Box med R idag. Saknar henne supermycket. Hon e ju min familj nu. Blir ju att jag träffar henne mer än den blodsbundna... Tänkte försöka vara uppe innan fem. Måste städa o plocka undan o fixa med Kanin. Klippte klorna på honom igår. Gud va han e duktigt. Borde fått godis, men jag e hård. Inget sånt fjant till min goding. Kaninchoklad, va fan e det för skit. Idiot som kom på det. Lite kel o sen in i buren.

Älskar denna.
Ben Harper- Forever
Underbar melodi mellan verserna.

Undrar om jag egentligen är en obotlig romantiker? Jag tror innerst inne på den eviga kärleken. Fast just för tillfället har jag gömt det där långt långt inne. Gifta sig? Det är frågan. Vill jag det? Alltså, borde inte grubbla över det än, eftersom jag e singel...:) Haha. Men ändå. Lägger ju bara en massa pengar på ett stort jippo för att visa alla andra att vi älskar varandra. Jag vill ju så mycket annat. Ex på min STORA önskelista.

Segelbåt. Eller motorbåt. Okej. En segelbåt och en motorbåt (var ju den STORA listan detta).

Ett fint litet "gårdshus" vid stranden.

En husvagn. Haha, det bara måste jag ha.

Ett välbetalt jobb så jag bara behöver jobba 50-75%. Neorukirurg har jag funderat på...

En weimaraner.

Resor till både ditt o datt. Hur mycket som helst jag vill se.
Och då kommer det liksom lite i hand här... Ett hus i Italien. Och Frankrike.

En maxda RX-8 mattsvart med svarta fälgar.


Ibland önskar jag att att jag sket pengar. Inte för att jag skulle vara lyckligare men det hade underlättat en hel del.

Nu e kaffet klart sen länge...

Rapporterar from Blekinge next time.

Default- Wasting My Time






Fy fabian

Idag har jag varit en trött brid.
Herrejesus va roligt jag hade ute igår. Jag satt som sagt hemma först. Men var sugen hela dagen på att gå ut.
Så bestämde att bror skulle ringa när dom kom till stan, klockan blev tio, och elva o sen gick jag o la mig. Tröttnade alltså på att vänta. Skulle precis släcka lampan när han ringde. Ner o sminka o fixa, 4 min.
Måste vara nåt Rekord?!
Till en fest. Ut. Magget där det var snorungar. Så sprang (bokstavligen) till Kristall. Där var det drittekul. Fast bror gick hem. Så vem fick jag festa med? En som jag aldrig träffat innan igår, fast superkul, och en som jag nog skulle kunna överväga att gifta mig med. Vilken kille. Mysig o genomsnäll.
Gick med dom o käka o sen hem.

Idag gick vi till M&M. Drack mormors hemmagjorda goda glögg o åt en massa god julkaka.

Surade på lillebror för att han inte umgås med mig. Sina vänner kan han ju träffa alltid. Blä.

Och är för övrigt lite negativ idag. Längtar hem. Längtar efter närhet. Av den ende denna veckan;)
Får väl se hur det blir nu till helgen?


Lisa Miskovsky

Tänker på dig när jag lyssnar på henne. Undrar varför. Undrar en massa just för tillfället. Men tänk va bra att jag då e ledig så jag hinner med min egna tankar. Gör inte det annars, fast skönt att jag har en halvtimme till o från jobb... Hinner bearbeta lite då.

Igår var jag o Mor i Köpenhamn. Guuuud va mysigt o fint det är med alla ljusen där. Fick såna riktigt varma o mysiga tankar. Skönt att bara strosa omkring, köpte superfina julgranskulor. Guldiga med guld o svarta med guld. Bilder kommer när jag kommit hem o packat upp. Längtar hem lite faktiskt, vill få upp hyllan i köket. Få lilla julgranen på plats o diska undan o fixa med städningen.

Mor den lilla nöten började med att göra bort mig redan på övre i T. Hon frågade ifall hon kunde få några reflexer till så vi syntes båda två... O log mot mig som mödrar gör mot sina treåriga små flickor. Tsss.
Gick sedan o kollade så det fanns bord o buffé på favoritresturangen RizzRazz. Vegetarisk buffé med ALLT man kan önska sig, mums.
Sedan en runda på ströget i vanliga affärerna, kollade efter en basker men icke...
Bestämde mig sedan för att det kanske inte är det jag letar efter after all. Funderar på en annan mössa som jag sett på Stadium. Hmm. Får se vad fyndet blir så småningom. Mor är i stimm nu o har stickat MÅNGA fina mössor åt mig redan, får kanske sluta vara så girig.

Åkte en runda i bergodalbanan o sedan strosade runt på Tivoli o insöp allt det vackra. Mors min på det där fotot som dom tar i farten var obetalbar... Hahaha.
Sedan köpte traditionsenliga danska karamellerna o åkte tillbax till Skåne.

Idag har varit en loj dag. Bror skulle jobba så blev inga katter. Var en runda i staden. Klockrent var de när vi träffade en gammal flamma på Jysk-Parkeringen. Mor har gjort bort sig rejält inför honom en gång, fantastiskt roligt!
Tvättat har jag hunnit med. Mormor var här en runda o hälsade på Kanin. Ska till henne o Morfar imorgon på glöggmys. Det ser jag fram emot riktigt mycket:) Då ska det fotas!

Borde knyta på mig joggingskorna. Hmm. Orka?

Dagens svåra val. Följa med lillebror o kompisar på bubbelbadskväll o drinkar. Eller skön hemmakväll med te o mys framför tvn. Blir nog till en början hemmakväll o sen om de drar in till stan följer jag med... Så blir det nog. Nu är det snart mat, god stek med potatis o sås. Åååå vad jag älskar att vara hemma o bli litta bortskämd. 
O nej det e jag faktiskt inte alls...längre...
 
Sweet misery
...You´re my sweet little misery...