Önskelista lagom till den 1 december!

Paolo Robertos nya kokbok (Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni), blir så himla glad när jag ser honom, och hans kokbok kommer att inspirera min flytt till Italien...:)

En fin, extremt dyr, bra sport-BH från Casall. Gärna en fin färg.
casall.com/nu

En brödkniv! Det säger bror i alla fall att jag behöver... Och när jag hunnit tänka på det hade det nog inte alls varit en dum ide... Kanske då även borde önska mig en sån där metallskena som man kan "hänga" knivarna på.

En grå stickad basker. Eller en grön. Hmm, får se om jag hittar en i Köpenhamn idag, då slår jag nog till.

En svart vattenkokare. Tror faktiskt att det varit bra för min energiförbrukning...:)

Dunskor från Hemtex, såg några svarta där för nån vecka sen, åååå va fina men alltför dyra var dom! 

Ett köksbord. I ek. Hmm, undrar om jag kanske kan köpa det i januari.

Och tills sist. Vill jag önska mig målarfärg. Grått till köket. Citrongul sprayfärg till luckorna. Och till sist någon grön nyans till sovrummet.

Snälla tomten. Något av det kan jag kanske få, har varit rätt så snäll i år faktiskt. Ett av mina bättre år det här!


Framme i Skåååååne

Äntligen får jag träffa päronen. Blev så glad när jag träffade Far så jag började gråta. Konstigt men kändes bra.
Lillebror har inte kommit hem än, ska föreslå att vi kollar å Good Luck Chuck. Herrejesus vilken roligt film.

På lördag ska jag fråga bror om han vill följa med till Anderslöv. Dom har en sån där typ mässa med katter som söker nya hem... O nej jag ska inte komma hem med katt. Eller har dom en helig birma där så kan det bli jobbigt...

image61

Ska erbjuda en fika på ett sånt där mysigt lite lantligt ställe.

Ska vara cool o oberörd. Stavas långsögt verkligen långsökt? Hahaha. Vilken miss.


Tatta

Ska jag, har bestämt mig, men R hade ett bra inlägg i denna debatt.
Vilka pengar ska finansiera detta? Haha, kaputt. Men I want to mister.

Jaha, och för övrigt då... Drack litta vin igår kväll.
En viss person blev skitfull. Låg på toalettgolvet o fick ha spannen brevid sängen. Blev dessutom riktigt surprised över vad som hänt under natten...Inga namn nämda.
Men hon va lite blek om nosen hela dagen tyckte jag bestämt!:)

Var en runda i staden o handlade lite smågrejer, därefter en fika på Waynes o sen ut till ÖB o Maxi. R köpte en superfin julstjärna som kommer passa fin fint i hennes vardagsrum. Jag handlade en ljusstake (jag vill ha en till) o två ljusslingor till julgranen.
Bestämde även att det blir julbord i sann 1700-talsanda på Hoby Kulle. Mums.

image60

Jaha. Och hur e det då med den där tanken. Jo finns fortfarande kvar. Får väl se hur det blir nu efter att jag varit nere i Skåne. Sticker dit imorgon. Ska bli superb att träffa Mor o Far o Bror.

Hatar Facebook. Jag är fan inte alls mig själv...Sitter där som en annan fjortis o drygar. Jag vill. Så jäkla mycket...

Ajsing bajsing

Ibland älskar jag mitt liv. Nu är en sån period. Jag trivs som fisken i vattnet. Bra balans mellan träning, jobb o flört. Lite lite familj, men ska hem till helgen så då blir det väl mättat:)

Idag har jag jobbat, sen hem o fixade lite disk osv. Var o handlade lite gotti gott i pyjamasbyxor...
Fan va lojt det måste sett ut. Jeje. Det som e skönt när ingen känner moi. Fast han killen som jobbar i Ica-butiken kollar på mig precis som jag var från mars varje gång jag e där inne... Hmm. Idag skulle jag ta o handla lite gott nytt te (som R bjöd på igår...Had to buy it!) o så stod han där o packade upp varor. Tss. Jag gillar att vara loj o slapp. De e gutt.

För övrigt.
Fortfarande har inte tanken försvunnit. Men, I cant do it. Sorry. Det e jävligt opassande.

Kan man le på insidan?
Ooooo yes.

Norrland Norrland Norrland.
Ska fanimej ta o planera in en tripp dit, kanske hittar ett mysigt ställe att flytta till senare oxå...

 


mums

Nu har jag fått detta på huvudet... Och det vill ej släppa. Klänger sig fast värre än det där kassa limmet jag köpte av Martin på Jem&Fix gör han. Satan. Måste. Sluta. Tänka på honom.
Måste hitta någon annan att fylla mina tankar med.

And I know just the guy...

image59

Hur go e han inte. Dane. Skojig. Tredagars stubb. Blir inte bättre.

Löööööve

Kanske. Vem vet. Gillar känslan.
Charmig.
Snurrig.
Ömhet.
Romantik.


Jaha, då va det dax igen...

Hunnit med en hel del dagdrömmande idag. Det gillar jag. Borde få vara ledig mera så jag hinner med denna viktiga o otroligt givande sysselsättning.
Nu jobbar jag, lördag, söndag, måndag o tisdag o sen ska jag vara ledig i en vecka. Då ska det dagdrömmas indeed.
Om bla mannen. Vet inte varför jag har såna känslor för honom, men det kvittar för det känns bra!
Charmig som få e han. Jag gillar det. Hihi.
Va o boxades häromdagen. Det borde vi göra oftare. Men svårt att få in i våra tajta schema...:) Kickboxing borde oxå testas, projekt övertalning har påbörjats... Hehe.

Bror var här förra helgen. Vi var ute på fredagen o sen blev det slappande resten. Najs. R var med o partajade, drittekul hade vi!

Nu har jag blivit sugen på att flytta till Norrland på riktigt, innan har det mest bara varit en tanke, men nu funderar jag på allvar... Guuuud va underbar natur det e där. Kanske skulle ta o plugga där? Hmm. Plugga. Blä. Nä.

Snart e det dax för julpyssel. Jippie! Åååååå va det ska bli roligt! R o jag har redan bestämt att det ska bakas både pepparkakor o en massa knäck... Får ta o planera in en heldag!

Jag tror faktiskt inte att det e så att det är meningen att man ska leva med en hela livet. Fy fan va tråkigt. Bara en hela livet. Guuuud va långtråkigt.
Nä, bättre att flörta sig genom livet. Då får man vara glad o positiv hela tiden istället för sur o irriterad över skitgrejer. Som exempelvis varför den andre inte har diskat, eller varför den andre inte kan hålla käft när man vill ha tyst omkring sig.
Undrar ifall man känner så även om man träffar "den rätte". Så småningom gör man väl det. Men är det då den rätte? I min värld så finns det ingen som är perfekt, förutom jag då... Och det e ju klart att då kommer finnas saker jag stör mig på med den personen. Jag gillar inte att störa mig. Det e jobbigt o jag känner mig som en kärring.
Usch. Vill inte ens tänka dessa jobbiga tankar, blir trött bara av det.

Ett enplanshus mitt i Norrlands skogar. Brunt, med gröna/vita fönsterkarmar. Vit singel på uppfarten. Några kids som försöker cykla på sina små färggranna cyklar i singeln, men de kommer ingenstans så pappa får knuffa fram dom... Hunden springer med o vill vara med o leka...

Nu till lite bilder.

Goe frukosten! Den tog hela Troja-filmen...
image55

                    
Visst passar Badjos bra in i mitt kök?:) Och visst passar tjejen till höger (jag) o Clive ihop som handen i hansken?:)


Kommer bli massa uppdatering idag

Jag börjar idag.
Fredag. Igen. Jag gillar det. Har bytat helg på jobb så jag jobbar denne istället för nästa. Men det gör mig absolut ingenting, för får jobba med T:)
Det har ju hänt en massa, men har liksom inte fått tummarna ur... o skriva om det. Så idag blir det återberättat under hela dagen. Ska städa! Måste städa! Eller måste måste jag väl inte, finns inte så många måsten egentligen, eller hur. Typ, äta, skita, sova...
Hmm, oki åter till det viktiga. Jag ska städa. Jag älskar förresten Ett geni i familjen. Haha. Hoppas att min familj blir så wacked.
Senare ska jag baka pizza o sen kolla hemska Idol. Kan vara så att jag skiter i det o kollar Good Luck Chuck istället.
Later.

Loje...

Det har icke hänt för mycket idag...
Nästan så att en blir rädd för sig själv när man bara sitter här o fan inte får röven ur soffan.
Fast. Jag har lagat rotsakslåda o god viltgryta (utan vilt, tog qourn istället). Och sen bakat en kladdkaka. Och ätit en halv kladdkaka... Idag byter jag ut te o clementiner framför tvn mot resten av kakan med vaniljkesella med lime i. Mums.

image53
Imorgon e det dubbelavsnitt av Grey´s. Underbart!

Ska man gå på fredag?



Bror kommer hit, vi har redan bestämt att det blir köttfärspaj på fredag o sen blir det frukost ute på lördagmorgon. Sen blir det party party!!!!

Gud vilken träningsvärk jag ligger inne med idag. Blä.

Fredag!

Åååå nu e den här igen, bästa dagen. Gött mos.

Idag vaknade jag inte förän klockan halv elva, åååå my god, va hela dagen har gått då. Blev god frulle med scones som R fixade o gröt (som inte alls var lika god...). Sen en runda i affärer. Skulle kolla in en ny mobil, är sugen på denne... Får se vad budgeten säger!

På tal om den, fick jag den underbara elräkningen idag. Shit pommes frittes va el e dyrt. Kasst. Men bara att betala annars stänger dom väl av, som i ett avsnitt av Dear Susan eller vad det heter, där stänger dom av hennes el, det e helt sjukt roligt.

Annars har jag mest suttit hät i min underbart sköna soffa o lojat på nätet, skönt. Sket i träningen idag, tar det imorgon innan jobb. Köpte däremot två böcker på bokus. Nya Harry Potter ( är barnsligt förtjust i all dessa böcker o filmer) och en bok som heter Skallism, haha. Handlar om hur vi upplever rakade skallar.
Fantastiskt roligt tyckte jag.
Mer som hänt idag, jag har börjat längta fruktansvärt efter en hund. Kollade på Oprah innan, där handlade det om dom små livet... Så då blev jag extra sugen.



Ikväll är det Idol. Får väl slå mig ner framför tvn med popcorn o litta iste. Kan bli boken istället, helt beroende på standarn i kvällens program. Boken ja, blev James nu först. Den e helt otroligt fängslande... Den var det från första sidan. Jag vill bara veta hur det går!

Här e litta bilder från förra veckans mingel med R, blev mycket vin... för mycket.
Och sen gick vi på sightseeing i Kallekrona:)
Fisketorget.

 

Igår höll jag nog på med de där kakeldekorationerna i fyra fem timmar, så de ska oxå visas upp här.

image49

Oxå sista bilderna, en på köket o en på sovrumsfönstret sen jag fixat till det.

 

Long time no...

Blogg.
Det har varit kasst med tid, eller inte egentligen, men har inte orkat sätta mig ner o tänka o liksom formulera mig så bra... Som vanligt då alltså:)
Ledig idag o imorgon. Sitter o väntar på att R ska sluta jobba o komma hit o äta klyftpotatis, grillspett utan spett o tzatsiki.  Ja, jag glömde att köpa spett. Haha. Sån typiskt grej att göra när man e jag. Haha. Jeje, smaken e den samma jue... Blir nog så at jag bjuder henne på litta vin oxå. Mmm.

Dom streetracar utanför mitt fönster.

Jaha, vad mer. Har fått fortsatt vik på jobb. Najs. Skönt o veta att inkomsten e säkrad ett tag till.
Har kommit underfull med att jag trivs som singel. Kanske rent av så att jag inte e menad att leva ihop med någon. Kanske är menad för större ting. Exempelvis att få nobels fredspris eller det som nog är större chans, i medicin. Ja, det e najs. Haha, jag ska ha en blå klänning med silverdetaljer o accesoarer.
Vin Diesel på tv. Han e man. Han e svettig o vältränad. Man.

Ska ta mig till gymmet imorgon, och jag ska dra med R. Hon ska bo här i helgen, det tycker jag e riktigt kul!

Nästa helg kommer badjos hit, det blir lajbans... Hårt om inte annat.

Jag pratade med mor innan, hon frågade om vi skulle mysa i Köpenhamn lite den andra helgen i december. Gud va fort det går till Jul. Jag älskar det!!!!  Jag hoppas mormor följer med oxå, mor skulle höra med henne!

Nu måste jag återgå till spettlösa....grillen.