mi casa es su casa

Eller nåt sånt. R passade Putte i helgen, han hade fantamej bitit henne. Nu är det veterinären som gäller. Nuts of.
Jag läste klart triologin Stieg Larsson i söndags. Alltså jag blev helt tom när de var slut. Kändes som om jag var i boken, levde mig väldigt in i historien. Kändes nu som om en del av mig dog. Usch va hemskt att jag lever mig in i det så mycket.
Så nya boken blir nog Tusen små bitar av James Frey. Kan även bli en av Sigges.

image46

Men det är bara för att han e snygg. Men klart, har hört att han skriver bra oxå... Men mest är det för att han e giii:) Varför e han upptagen?
Idag har jag fixat i lägenheten hela dagen. Satt ihop vitrinskåp, satt upp gardinstång o gardiner. Satt upp lampor. Jag var svettig som tusan när jag skulle göra det, va rädd att jag skulle få en riktig elkyss.

Jag hörde på radion idag att ingen ska vara nöjd med det dom har. För då är det mer chans att man blir deprimerad. Men ska hela tiden sträva efter att förbättra sig eller att vilja ha saker o få saker gjorda. Kan ju då declare att jag minsann inte är i farozonen, för jag har tusan i det hela tiden saker att göra.

Franska. Det är mitt nya projekt. Jag kan lite lite, men har bestämt mig för att lära mig mera! Fast har inga pengar att köpa böcker nu, så det får vänta, eller ifall de har på biblioteket. Ska kolla.

Har precis lagat god färskpasta men god veggesås till, och slagit till med ett glas vin, najs!

Inatt drömde jag om J. Haha, ja jag drömmer ju såna där sanndrömmar, jag har svårt för att skilja på dag o natt ibland. Häromnatten drömde jag om min första kille. Och vad händer? Dagen efter ser jag honom vid ett vägarbete mitt på E6, sånt e faktiskt ganska sjukt. Ska tilläggas att jag nog inte sett honom på ett o ett halvt år innan. Jaja, undrar ifall det är som så att ifall man dagdrömmer så drömmer man mer på nätterna?? Hmm...

Skåne

Regingt, jag var tvungen att tvätta bilen. Ska fixa med lite papper, senare blir det malmö med lillebror, Shoppa lite, senare lax hos mormor o morfar. Vilken lyxilyx!
Ska bli skönt att komma hem idag, har så mycket att fixa med jue:)

Har fått D på hjärnan nu bara för han adda mig, samt la upp bilder på sin sida, guuud va han e het. Lite för att han e engelsk... Men bara lite...



tar mig i kragen...

...och inser fakta. Jag vet ej var ifrån denna kärleksförlaring kom. Jag blir bara så satans konfunderad av att tänka för mycket. Man blir det...Hihi. J kan fortfarande få mig konfunderad. Han e ju så otroligt snygg.
Jag sa till R igår att jag inte kommer tillåta mig själv att gå förbi en snygging på stan utan att fråga ifall vi ska hitta på något i fortsättningen.
Imorgon är till Skåne det bär. Så himla najs ska det bli. Var bjuden till "Ingrid" på inflyttningsgalej, men fan orkar inte flänga omkring. Hoppas hon vill komma till mig ändå...:)
Idag kommer min SOFFA och mitt SKÅP! Åhhhh va det ska bli skönt!!!
Nu får jag sätta litta fart, börjar halv ett o innan dess ska jag gå till R o ge henne nyckel och sen hinna äta o packa. Ajajaja, var blir tiden av?

Snyggaste o gulligaste killen i England addade mig på facebook, så nu vill jag åka till Aspatria istället, skita i allt detta... Var så längesen jag såg honom! Mums:)

J du gör mig helt galen, alltid

Varför dansade jag in i dig för tre år sen på Magget? Varför är du den enda som jag alltid vill prata med, och alltid tänker på.
Varför är det enda jag vill är att du ska hålla om mig. Viska snälla saker i mitt öra o bara vara min.
Jag önskar att jag inte behövde berätta hur jag känner för dig. Vill att du ska veta det bara. Vill att du ska göra som du brukar. Läsa mina tankar.
Jag brukar inte behöva berätta för dig hur jag känner o tänker, du ser det på mig.
Det är det jag vill ha hela livet igenom.
Men är du den?
Är du den enda som jag kommer känna så inför?
Någonsin?
Kom hit...
Flytta hit...
Var min.
Lika mycket som jag tycker om dig. Lika mycket ogillar jag dig för att du har gjort valet du gjort. Jag kan vakna fortfarande på morgonen och vara arg på dig just för det. Jag kan älta dig efter tre år... Alltid när jag tänker på framtiden är du inkluderad.
Jag hatar dig!
Du kan göra mig helt sjukt arg.

Och du kan göra mig superduper glad. Så glad så jag vet inte var jag ska bli av. Så glad så jag vill skrika. Allting blir vackert o underbart när jag tänker på dig. Jag vill vakna upp bredvid dig. Jag vill koka kaffe o baka bullar åt dig på lediga dagar. Jag vill sitta o mysa med dig i flera timmar. Sitta o pussa på dig o bara vara nära.
Vill lukta på dig. Vill känna din varma hud mot min.





Whats the thing liksom

Men, vad är det med mig. Jag får ju för fan aldrig gjort något när jag e ledig. Har gått snart en hel dag o jag har typ suttit o glott på tv, suttit lite vid datorn och varit med R på donken. Men inget mer...
 Detta är fan katastrof. Jag hade supermycket grejer att göra idag! Städa ur lägenheten både denna o den på Björkholmen.
 Fixa postväxel, fast det kan jag inte skylla på eftersom jag inte har några pengar att sätta in på den än...Hehe. Fixar jag på onsdag.
Jag skulle plantera om blommorna, det kommer typ inte bli av förän alla har dött o jag köper nya, då kanske jag får för mig att planera om dom direkt så dom inte går samma öde till mötes.

Ringde till Kenneln innan, berättade att jag inte fixar att jobba 100% på jobb o sen en massa timmar där ute. Skiter i om han blev förbannad, liksom så det e. Deal with it.

Jag borde inte ha kakor o choklad hemma. Jag borde åka o träna nu istället. Jag borde börja städa, jag borde organisera mat till ikväll. Jag borde göra sallad o fixa till maten i veckan, men jag pallar tji av detta.

Jag vet vad jag ska göra. Jag ska gå en promenad, duscha, plocka undan lite här hemma, kanske städa av toan... Fixa krubb o sätta mig tillbaka påden här fina platsen. Framför datorn o tvn. Later.

Jag är trött. Jag måste vila upp mig, för jag tror att min apati beror på att jag jobbar för mye.

i valet o kvalet

T har typ sms-charmat mig hela dagen. Kan man bli annat när han skriver att jag är en underbar person o väldigt vacker?  Me like. Sånt kan jag leva på huuuuuur länge som helst.
Därför var jag tvungen att köra inom honom efter jobb. Kramade om honom och sa som jag känner. Jag vet inte. Han e ju underbar, o bara - det gör inge, jag väntar. När du vet vad du vill så säg till, det är ditt liv. Grabben e ganska lovely.
Han luktar gott.
 
Jag luktar svett, för jag glömde deo imorse, sen fick jag låna lite mansdeo på jobb... Hehe. Så nu luktar jag riktigt svettig man typ. Hahaha.

Nu är det sängen som kallar. Har nyss krängt lite choklad o riskakor, druckit ett glas vin, är alldeles varm inombords. Är det vinet eller något annat månne?

Ps. Hade skitmye energi idag när jag slutade. Ville typ ut o springa. Får vänta till imorn.Kan bli PB med R:)

mums filibabben

Jävla kanelbullar. Jag kommer snat att bli en kanelbulle.
image42

Och en annan sak. Dessa bilderna är hlet underbara. Jag måste måste ha dem med här.

image43

image44

image45



Fast

Jag e helt o totalt fast i denna just nu. Vet ej varför. Han e underbar när han sjunger.
Timbaland.One Republic- Apologize



Tidigt idag...

Var uppe med tuppen o började dra med tvätten. Kollar Steffo på nyhetsmorgon, jag gillar verkligen honom, förutom när han som idag, förolämpar gästerna...Haha. Ganska ball. Hon tanten från UD ser arg ut:)

Snart drar helveteshelgen igång. Jobbar 15-21 idag, 7.30-19.30 lördag och söndag...
Usch. Borde vara förbjudet att jobba så.

Igår fixade jag lånekort på bibblan. Jag önskar att det var lite finare där, jag ÄLSKAR bibliotek. Det är något speciellt med att gå där inne o titta o lyssna. På tal om det brann ett visst bibliotek i Vellinge ner igår. Tornet närmare bestämt. ALLT brann ner. Det var ett fint o mysigt B, synd att jag inte var där så mycket under gymnasiet...:)

Sov gott i sängen, fast vaknade några gånger för att lokalisera mig... Hihihi.

Jag är addicted to Facebook. Jag erkänner.
Jag borde lägga in fler bilder. Det tycker både jag och andra. Men är så dålig på att fotografera, eller egentligen är jag inte det, men tänker liksom inte på att dra upp den när jag hittar på grejer. Men det ska det bli ändring på!

Nu; tillbax till tvätten.


Ja, osså va det bilden...

image38

Två fönster i vardagsrummet. Detta är vad jag kommer visa av min lägenhet just nu. Ser ju faktiskt ut som jag nyss flyttat in. Ser ju t.o.m flyttkartongerna där i förgrunden. BLÄ!

Bror har skaffat en cool blogg, checka läget på blackpowder.blogg.se

Uppdatering.

Sängen kommer i eftermiddag!!!!! Jippie!!!!!