Minns alltid Dig!

Nu har han hoppat vidare till de eviga ängarna. Han dog imorse och det var fint.
Han somnade o jag klappade honom o sa hur mycket jag älskade honom. Det känns tomt. Konstigt, han var ju bara en liten kanin. Men jag är ledsen för han var min kompis och som min lilla hund. Han följde efter mig överallt. Jag kommer alltid att minnas dig, älskade Kanin.

Det var en TÅNG!

Hahaha, jag har inte skrattat så mycket på LÄNGE. Fy satan va roligt. Hon skulle gå hem, backade in o helt panik i ögonen drog igen dörren o låste. Hahahaha. O bara... det, det, det, det var en TÅNG. Hahahaha...

Nu blev det ett hon bara, jag bara, vi bara-inlägg, men det skiter jag i. Det var ett had to be-moment. Och jag önskar ni alla varit med o sett. Hahahaha.

Let´s Dance suger förresten.

Nu ska jag sova, upp 5.30 imorgon o powerwalka innan jobb.
Gonatt.


Veckan som gått


Våffeldagen. Gottigott.


När jag var o handlade frukt idag hittade jag äpplen som såg supergoda ut.
Jag är förtjust i dom där små papprena runt omkring. Det var därför jag köpte dom...:)

image106

Påskgodishets. Jag mådde dåligt. HELA natten.

Nu har vi varit o tränat. Träffade supermånga kändisar där. Trevligt värre, kan helgen börja bättre?
Nu, dushen, matet o sen blir det mingel med favoriten. Hon tvingar mig att se på Lets Dance-finalen...Ahhh!

Fortsättning...

Det var ett lojt inlägg det där tidigare, men jag var bara så glad o ville dela med mig till er av denna positiva energi:) Nämnde jag att vi (jag o G) tog ut stolarna o gottade oss me kaffet i solen i lä. Fy fabian va fint det var! Jag längtar helt otroligt efter att kunna sitta ute, o fika eller grilla. Ååååå va najs det ska bli.
Om två veckor ska jag göra just det. Glida på balkongen o sörpla sangria. Mohahaha.

Jaha, kom hem från jobb ca 23.30. Konstaterade att jag glömt min plånbok o väska med alla grejer i på jobbet. Så, vad fanns att göra förutom att sätta sig i bilen o köra de 8 milen fram o tillbax igen... Blä. Detta resulterade i sin följd att jag nu är uberpigg o hungrig som en varg. Det för att jag typ levt på frukt idag förutom den där pajen jag blev bjuden på.
Men som tur var va favoriten sugen på att prata nästan hela vägen, så tiden gick skitsnabbt. Jag längtar mycket efter henne, var superlängesen vi sågs...*läs igår. Men det känns som en evighet. Haha.

Nähä, om jag skulle ta o tänka på morgondagen o gå o lägga mig... Så, tills en annan dag. Tjillevippen.


Vad hände där?

Kunde inte skriva mer för tydligen kan man inte det när man bloggar genom mobilen... Men, jo, han gör mig superglad, vi satt o pysslade o snacka skit. Sen fick jag mat som blivit över sen ett möte. Oj oj va god paj me sallad. Jag är glad o lycklig!

Vilken dag!

Sitter på jobb nu o mår som en prinsessa. Anledningen? Jag var o tränade innan, gick skitbra o jag fick mycket bra pepp, av han den fine. Sedan soligt o helt otroligt väder. Så körde jag till jobb. Här träffade jag han den skitrolige G. Jag återkommer...

Surdegsbröd

Jag vaknade, helt otroligt sugen på lite surdegsbröd från det mysiga bageriet runt hörnan. Gottigott. Annars är det nu inte långt kvar till helgen. Ledig imorgon o jobbar lördag, men det är skönt med en delad helg för en gång skull. Ska iväg handla lite gott till i helgen imorgon samt någon fin blomma. Jag blev så sugen på en vårig liten söt sak att sätta på bordet. Kan bli en sån där liten dahlia eller en pionliknande.

image103

En chokladfärgad dahlia. Den får jag nog vänta med tills jag fått balkong.


Strax bär det iväg till cirkelpass, måste pausa i mitt eget program, jag kan ju inte gå. Träningsvärk från tå till topp.
 Igår blev det dock vilodag o kränga-dag... Mådde illa när jag gick o la mig, helt snurrig o svettades.

Vad är det för nåt med Timbalands video till Scream? Varför har brudarna rånarluvor? Och matchar detta med en hot liten korsett? Jag fattar inget.
Kanske ska ha det på det där inflyttningsfesten som jag ska på nästa helg hos J&J...
Hahaha, fatta va kul det hade varit.
 Det ska bli superkul o kolla nya huset o träffa gamla gänget.


Söta lilla Kanin

Han hade inte dött när jag kom hem, men jag var tvungen att åka tre varv runt kvarteret innan jag vågade parkera o ta mig in i lägenheten för att se efter.
När jag åkte till jobb idag var han superslö o såg inte ut som han skulle klara sig till kvällen, men nu! Nu jävlar hoppar han omkring som en galning, så jag hoppas verkligen att det bara var en fis på tvären. För även om han bara är en kanin, så är han ju min söta lilla kanin.
En rolig parentes kan ju då vara, att anledningen till att han inte har ett namn, är för jag var rädd att jag skulle skaffa mig för starka band till honom o bli helt o fullkomligt förkrossad om han dog. Så jag antar att det sket sig duktigt och att nu kan jag ju lika gärna hitta ett passnade namn till honom. Jag ska börja leta. Alfonso e rätt häftigt... Förslag?


image101



image102



Stjärnklart idag när jag körde hem. Det är det mest underbara i hela världen. Skogen, mitt i natten, stjärnklart. Jag är mörkrädd som bara den, men när jag tittar upp blir jag lugn o trygg.
Tvång; Att hitta Karlavagnen innan jag tittar ner igen, jobbigt när jag kör bil...

Sol o snö

Vilken oslagbar kombo. Just för tillfället, men sen kommer slasket, o det hatar jag verkligen!

Varit o skickat det där viktiga paketet, så du behöver inte oroa dig för det nu längre. Varit duktig o hämtat katalogen men ingen blankett, för dom var slut. Hahaha, det är såna grejer som gör mig trött. Trött för att allt inte flyter på... Men, jag skola inte giva upp. Ska dit imorgon igen o tjata på dom.

Idag när jag var på väg till träningen observerade jag en liten rolig dam. Det var utanför den exklusiva mattaffären i stan (som aldrig har en endaste kund för deras mattor e så satans dyra o det finns liknande från det företaget som ägs av tredje rikaste mannen, eller vad han nu blev rankad som...).
Hon gick utan jacka, o jag har sett henne i affären innan, så antar att hon o hennes man har affären.
Men nu till det roliga.
Hon gick och plockade upp blöta, små halvruttna löv som låg o gjorde hennes lilla bit av trottoaren ful. För jag tvivlar på att det var för att förhindra lårbensbrott bland gamla som eventuellt skulle halkat på ett av dom.
Detta var för att hennes affär inte skulle ha skitiga, äckliga löv utanför ingången o skrämma bort den kunden som kommer nån gång denna veckan.
Jag kan inte förklara varför jag störde mig så på henne, eller mer hennes handling, men samtidigt så började jag fnissa för mig själv o tycka lite synd om henne för att hon inte hade något vettigare o göra. Typ, dricka te.
Eller ännu bättre, sätta upp en blåbärsstation utanför deras affär, för det är ungefär halvvägs till gymmet, så då hade det varit fin fint om jag skulle börja springa dit sen när det blir torrare o inte så halt.

Idag börjar jag inte förän tre, så jag ska plocka upp lite nu o greja med papprena.


jag hittade minsann annat...

Att hitta på hela kvällen... Det gick fort dessutom. Gick ju en sväng, som blev en timmes powerwalk. Sedan lagade lite konstig tonfisk med nån bönsalsa o en massa curry. Hmm, nu när jag skrev det lät det döäckligt, men det var verkligen riktigt gott.

Fastnade sedan i samtal på nätet. Det ena gillar jag mer än alla dom andra, inte bara för att han e helt otroligt söt, utan för att hela situationen är... konstig. På ett bra sätt;)
Så kontentan blev ju nu då att det inte blev något tecknande idag, men min kreativa sida har ju redan fått utlopp idag genom blomster-arrengemang.

Har glömt nämna att jag får fin-besök på lördag. Mor o Moster kommer hit på weekend-visit.
Vilken tjej-helg det blir. Oiiiii, va kul!

Glömt nämna träningen igår, som skulle varit min egen, men som blev vår. Det var fantastiskt roligt o köra styrka med någon som peppade på. Jag önskar verkligen att han blir pocket så han kan följa med:) Gick därifrån mer laddad än sist vi sågs o helt slut i kroppen, härligt!


Mål?

Fick svara på denna frågan förra veckan. Vad är ditt mål? Que? Måste jag ha mål?
Du vet, leva i nuet. Första gången han inte skrev något på det där formuläret, och en känsla sa mig att han gillade att för en gångs skull en sa som det var.

Jag tränar för att det är roligt.
För att jag ska kunna äta vad jag vill (med modifikation).
För att jag mår bra, både i själen och med hur min kropp ser ut. Jag menar, mitt självförtroende är det absolut inga brister i när jag är vältränad o stark.

Det är det som är livet. Klara allt och vilja göra det. Ja, jag menar allt. För om du inte har den inställningen kommer du inte ens att försöka det du förmodligen inte klarar, men som du ändå måste prova. Hängde du med?

För övrigt är det lite stilltje just för tillfället, det är då dessa tankar ploppar upp som små fula maskrosor. Men sen börjar dom där fula, odrägliga bladen att producera en underbart gul fluffig blomma.

Mitt liv består av följande. I denna ordning. Sova, äta, träna, jobba.
Så för att det inte skola bliva tristess, har jag tagit o börjat skissa lite igen. Blir mycket porträtt, mest skuggningar med kol. Så, tänkte lägga upp en bild på en påbörjad lite senare.
Ska nu äta. För jag har redan, sovit, jobbat, tränat:)

Blir bara en liten, liten snabbis till ICA o sen runt lilla Trossö.


Lilla Lilla chokladkaka

Har gjort denna dagen till den bästa hemma-dagen på länge. Känner mig duktig o riktigt effektiv för jag hunnit med såna grejer som alltid annars får komma i andra hand. Men nu är det rensat i tidningskorgen, insatt papper i pärmar o riktigt fint här hemma, för både dammtorkad o våttorkat. Vad duktig jag känner mig.
Ätits jansson o chokladkaka (det var meningen att den skulle följa med till Trelle, men den landade i min mage istället...) har oxå hunnits med idag.

Satt o filosoferade på jobb igår...
image98


Och tittade ut på spektaklet...

  

Galen dag

Igår var det en helt galen och upp o nervänd dag.
Det började med att jag fick sladd på bilen på E22 o åkte in i mitträcket. Med puls på över 200 kom jag sedan fram till jobb. Där flöt allt på som vanligt. Men jag fick mig en tankeställare o det gjorde att jag bestämde mig för att stanna hemma i påsk. Väl hemma blev jag träningssugen o åkte till gymmet. Körde det nya passet, kändes riktigt bra och skönt. När det var avklarat, hände en absurd grej. Precis som om jag kände mig very alive efter den inträffade händelsen tidigare på dagen, för det skulle inte ha hänt annars. Inget ont utan att det för något gott med sig. Glad och upprymd av dagen somnade jag till slut i soffan. Men den var galen.



Idag vaknade jag tidigt om tusan, jag och pensionärerna var o handlade. Jag älskar morgon. Speciellt på helgen.
Så idag ska jag städa så det skiner i porslinet, o sen laga till lite jansson.

Snö?

Hmm, snöstorm utlovad. Jag tänker stanna kvar i Blekinge då ska jag säga er. Inte åka på vägarna o dritta i ett dike. Nope.
Påsken får firas här då. Värmde mig idag när jag fick en inbjudan till påskmåltid. Fick en igår, till goa familjen på Lunkentuss. R sa att jag får följa med till Tararp om det e skitväder.
Ni e så goa! Allihopa.
Jag är sån där sentimental fjant idag. Hade någon sagt typ, va fin du är i den tröjan, hade jag börjat gråta. Fniss. Konstigt det där.
Fått uppdatering på semesterorten idag. 30 grader o sol. Superfint o najs. Får väl se bilder när dom kommer hem M&M. Bara tre veckor kvar.

Jag behöver kärlek. Klättrar på väggarna. Solen sätter igång mina hormoner.

Lifehouse, Incubus och Puddle of Mudd

Kan bara betyda en grej. Jag börjar få de där känslorna. Jag hatar de känslorna. Det värsta med denna gången, är att jag inte kan boxa in dom. Jag vet inte vart de tänker rikta sin kraft. Det gäller att passa sig, och inte göra fel. Inte välja fel. Inte börja analysera. Bäst att försöka låta det rinna ut i sanden.
Skit. Vilket dilemma.
Blurry-" Can you take it all away..."

Var o boxades ett loje pass med R innan, vi var ju grymma som vanligt, men kasst upplägg. Riktigt mycket energi kvar när jag kom hem, så det blev en liten rejkar-runda med favvisen. Jag ÄLSKAR rejkar-runda. Det är det bästa som finns tror jag bestämt. Idag var det väldigt lyckad dessutom, eller i alla fall första gången vi var ute. Fint o få lön för mödan. Imorgon blir det cirkel-pass med Snygg-D. Får köra mitt nya på lördag. Jag längtar! (åtta veckor fram...)


Vad händer?

Jag vill flytta. Men jag vill inte. Jag vill flytta o jag vill inte. Ahhh. Jag blir trött på mig själv.
Jag måste sluta vara ambivalent.

Idag har annars, med undantag för mina egna förgörande tankar, varit en mycket bra dag. Har hela dagen svävat på små moln sen träffen med PT igår. Vad han peppar bra, och jag blir supertaggad. Tror du det går att få honom i reseformat så han kan följa med till Skåne? Kanske kan göra nån deal med honom. Hoppas! Nytt träningsupplägg och jag vill ta ledigt från jobb o träna på heltid (överdrift), det känns i alla fall kanon.

Ett annat nytt projekt har jag även fått för mig. Kommer uppdatering på detta längre fram. Ett tips. Pälsbeklätt.


Påsken närmar sig

Det är härligt tycker jag. Jag är nämligen barnsligt förtjust i gult. För att det gör mig glad.
Gulliga, gula, fluffiga kyckligar, kan man vara något annat än glad o positiv? Jag hann pyssla lite på jobb me, kolla in påsk-korten jag gjorde... Och nä, det var ingen femåring som var med och hjälpte till, gjorde dom alldeles själv:)



Helgen försvann, underbart när det går så fort på jobb. Men jag kände mig lat, så igår tog jag igen latheten genom cikelpass, löpning o sedan spinning på kvällen. Najs. Körde pulspass, det var fantastisk roligt, och jobbigt, och förbannat svårt...

Sedan kollade jag o R litta Prison Break. Herrejesus. Undrar ifall vi kollar på det för att det är bra? Jag kollar absolut på det för musklernas o svettens skull. Möjligen oxå för blodet. Hmm...
Har inte utgett mig för att vara normal. Har hamnat i en period när jag måste kolla UFC på kvällarna. Blodet, svetten o musklerna kommer igen... Kan man se ett mönster?

Vem var det som sa att ungkarlar är snuskiga o slarviga? Jag kan säga att ungkvinnor oxå kan vara det. Jag är en utvald ur denna kategori. Jag måste måste skärpa mig. Disken hopar sig och tvätten utsläng över hela golvet. Tur att jag inte ofta får spontan-besök av familjen, en av fördelarna (eller nackdelarna) med att bo långt ifrån dom... Hoppas det blir förbättring när jag flyttar. Kanske blir riktigt ordningsam... Förmodligen!

Idag ska jag ha storstädning. Torka golven o damma o kasta en massa skit. Börja packa ner lite i kartonger, samt försöka hitta mina bikinis som jag har tryckt ner i nån väska... Även inventera ifall det behövs köpas in nya flip-flopps till resan. Jag längtar otroligt!
Även hämta passet ska göras idag. En riktigt rolig historia bakom den bilden.
Han (den unga charmiga polisen som tog bilden) sa, och så ser du allvarlig ut.... Jag börjar skratta hysteriskt, han fnissar och tillägger, Lycka till. Haha, bilden ser mongo ut, för jag fattar fortfarande inte om han menar allvar eller ej, så precis när bilden ska tas blir jag allvarlig. Hahaha. Dvs. Mongobild. Grejt. Jeje, tur jag inte behöver visa det mer än i avlägsna länder där ändå ingen känner mig.

Nu ska jag minsann sätta fart.

Reggae hjälper mig att få fart på dammvippan idag.
Dom Omar- Cuentale



Eddie Murphy

Helt otroligt fantanstisk. Delirious. Jag kissar på mig... Hihihihi.

Tvättdag idag, skönt att jag äntligen fått lite ordning bland mina grejer... Kan ju inte ha en sån röra här om det ska komma folk o kolla på lägenheten...

Träffade den supergulliga tanten idag på gården. Hon är så söt. Liten, med en jättefin basker. Hon bor i granntrappen, o hon berättade idag att hon bott här i 26 år. I min lägenhet hade hon varit många gånger när hon var liten, för då bodde det en tant här som hon tyckte om att vara hos. Hon har haft en liten hund oxå, det berättar hon alltid när jag har Calle med mig. Hon sa att hon hörde honom på nätterna... Jag blev lite ledsen när hon berättade det, hon saknar honom så mycket! Men hon hade skaffat en liten undulat.
Hon sa till Calle - Vilka fina tänder du har, ska vi byta? Hahahahaha. Gulligt.

Ska laga mat till favoriten idag, blir nog kycklinglasange.

Au revoir.

Ps. Han "snyggingen" som O har berättat om, som har franskt påbrå. Han är ingen snygging. Synd.

Tillbax!

Long time no blog.
Var nere hos familjen i helgen, hjälpte bror med flytten, på det sättet jag är bäst... Äta upp hans mat:)
Vilken fin lägenhet han har fått. På tal om det ja, jag fick den jag var och kollade på. Flyttar den 1 juni.
Skåne, here I come.

Jobbat kväll i veckan, roligt med det där nya projektet, fast lite tråkigt just för att det är många kvällar...
Igår körde jag o R racet, först spinning, core o sen lite box på det. Fy farao va jag sov gott inatt!

Var o gjorde Köpenhamn i lördags med mor. Underbart god mat och trevlig föreställning. Fint väder var det oxå.

Var o hämtade Calle igår, så nu ska vi ut o cykla o sen ska jag laga mat till matlådorna.
Jobbar hela helgen, inget jag är sugen på...


Tre dagar till Skåne

Lördagens stros i Kalmar var över förväntan. Lunch på Ikea o sen intogs fikan på Skafferiet. Mysigt värre. Trevligt sällskap o fint väder, kan man begära mer?

Söndagen gick på halvfart, skönt. Diskade undan efter vegetariska buffén som blev lagad i lördagskväll. Oxå en väldigt trevlig tillställning.
Kollade sum of all fears, sälllskapet somnade i soffan, skönt när vännerna känner sig så hemma tycker jag! Filmen var sådär. Jag är inte så förtjust i såna där "troligt"-filmer. Jag menar, hallå, en atombomb? Mitt i stan? Alla överlever... Förmodligen.

Var o hejade förgäves på
handbollen sen på kvällen. Kasst. Dom loosa men trevligt var det ändå, o gullisen var vacker som alltid.

Sen blev det cirkelpass igår, o herregud va har hänt? Jag hade superduper mye energi, o skulle kunna spenderat hela dagen på gymmet. Härlig känsla!

RESAN är bokad! 12 april bär det iväg. Sol, bad o en hel vecka att rå om mor! Jippie!