Åhhh... hemsk dag

Eller det börjar rätta till sig nu, men herreguuuuud vad jag har mått dåligt idag. R var här uppe o sen kom R även hit. Det blev tacos o vin o sen en massa cuba libre... Och det  säger jag idag att jag kan ångra att inte spärren o den vuxna sidan slog in...
Det var iget bra dag överhuvudtaget i staden igår, men det är vad man gör det till.
Kan även vara så att R o R kanske har något på gång. Eller det var väldigt kärvänligt igår i alla fall.
Hhihiihi!
J messade nyss, gillar att han hör av sig o att det liksom pirrar när jag ser hans namn på mobilen.
Han är faktiskt underbar, och det gulligaste är att han rodnar lite när ag säger det till honom. Hoppas att det bara går lugnt och att vi kan träffas ett tag till. Gillar att umgås med honom.
Nu ska jag ta duschet och sen blir det greys o vatten...
:)


Underbar helg!

Kan det bli bättre? Träffa la familia o släkten, sen träffa J. Nej, det är svårt att slå det för tillfället.
Mor fyllde år i fredags, då blev det gräddbullar o kaffemys i trädgården. För att sedan på lördagen bli frukostkalajs med hela släkten. 
Underbart att träffa alla igen, det är inte mycket som slår det! 
Eller okej, min lördaem o kväll slog det med hästlängder...
Var med J o handlade på Willys. Det var lite knas, eller inte egentligen inte men klart lite pinsamt, mest för att jag inte visste vad han tyckte, eller äsch va fan vad jag tänker på knäppa grejer... 
 Sedan bar det av till skogen för en liten promenad. Mysigt värre o fnissigt oxå för den delen. Där träffade vi en annan viss bloggares (ausgeflippt.blogg.se) syster o lillebror o även den sötaste hunden jag sett på länge.
J höll med mig tror jag bestämt då han satt o gosade med det lilla livet.
När vi kom hem till J lgh lagade han mat till mig o herreguuuuuud va grabben kan laga mat sen. Underbar middag med vin för att sedan titta film o mysa...
Underbart.
Vaknade av att någons klocka ringde o sen bestämde sig denna någon för att snooza.. Hmm, gillar jag inte. Men av någon konstig anledning så gör det inget när J gör det. Det är lite underligt...;)

R var här igår o hade samboångest... Kollade the Break Up, passande nog. Men det blev hon nog inge klokare av, och jag vet inte va jag ska säga, känns inte som om jag är den mest lämpade att fråga om sådant. Typ skita i alla andra o bara tänka på sig själv. Gitt. Har bara ett liv!

På utbildning inför sommaren idag. Härligt att träffa folket faktiskt. Har saknat att jobba o tjäna pengar! Känns som detta var det mest meningsfulla jag gjort på lääääänge, och det känns bra.

Brorsan R på väg hit nu... Blir matlagning ikväll o sen ta paddlet imorgon hela dagen, det ska bli härligt!

Ciao!
(Mitt nya ord.... Jobbigt tycker nog vissa...(J)... Även Gitt faller i den kategorin...)



 Eminem- Ass like that
...I can get away with anything i say and you will love it...