Gardiner och agressionsproblem

Nya fina blommiga gardiner hänger i mina fönster. Att jag kunde hitta så rätt är för mig obegripligt. Känns som det är dom jag har letat efter hela tiden...

Idag var jag en tur på ikea, o sen inhandlade jag nya löpardojjor. Så skönt, för har nämligen varit i behov av nya, extremt länge...

Jag e så arg.
Jag är fantamej arg hela tiden. Varför?
Jag e arg på att jag ska jobba.
Jag är arg för jag ska vara ledig.
Jag är arg för att jag är ensam.
Jag är arg för att helvetes-jävla-skit pallen inte vill sätta ihop sig själv, utan behöver min hjälp och att då satans skruvjäveln inte går i hålet...

JAG HAR AGGRESIONSPROBLEM. Borde kanske gå en kurs i anger-management?
Eller göra som alla andra. Käka nån pilla?!
Igår kollade jag The Incredible Hulk. Där mina damer o herrar kan man se tydliga tecken av detta syndrom. Som jag från och med denna dag kommer att kalla, AP(aggressionsproblem). 
Jag har även AP mot en viss person som inte behagade att dyka upp ikväll. Jag har även AP mot idioten (som förmodligen inte är en idiot), som har flickvän. Till sist har jag AP då jag vill så jävla mycket, men har inga pengar, eller tid, eller någon att göra det med.
Jag vill dricka rödvin, krypa ner i sängen och sova...
Men då missar jag Per när han lagar mat, så självömkan och självförstörelse får vänta till en annan dag:)

Kärlek?

Det är ett suspekt ord egentligen.
Kan man vara olyckligt kär i ingen speciell? I så fall är jag det.
Kärlek innefattar så mycket. Många positiva saker men oxå en hel del jobbiga och tråkiga.
Usch, va negativ jag e. Kan det månne vara en släng depression jag smittats av? Jag e sjukt trött hela tiden och jag e inte alls positiv. Jag känner mig grå o tråkig. Ful och äcklig.
Men mest av allt känner jag mig oälskad. Inte av min familj, dom älskar ju mig oasett... Men det känns som jag ger så förbannat mycket, men får tillbax lika med noll.
Kan såklat ha med jobbet att göra. Ungarna är härliga, men dom ger inte mycket tillbax. (Vilket är fullt förståligt, för just det som är deras problematik, och dessutom ska dom inte ge mig någontong.) 
Jag ska vara glad o trevlig och proffisionell hela dagarna, men sen kommer jag hem till min tomma lägenhet. Som dessutom ingen mirakulöst städat eller fixat iordning. Jag lyssnar på sorlig musik mest hela tiden, det är ett tydligt tecken på sinnesstämmningen...
Jag vill åka bort. Jag vill vara ledig. Jag vill att det ska vara sol och varmt. Jag vill inte vara här. Jag vill äta en massa glass och tycka synd om mig själv. Jag vill vara älskad och saknad, av någon. Jag vill ha någon att pyssla om.
 Någon att laga mat till och skämma bort med presenter och mysiga stunder. Alltså.
Jag är olyckligt kär i ingen speciell...

Att samla mod. Eller ej...

Mmm. Denna veckan ska jag samla mod. Det behövs.

Idag har jag varit helt sjukt trött på jobb. Ville bara hem hela dagen. Men när jag väl kom hem ville jag bara ut igen. Jag ska snart sticka o träna. Har sååååå överdrivet me energi idag. Jag behöver få ut det.

Jag tänker för mycket. Jag vet ju att jag gör det. Men ändå kan jag inte skingra tankarna...
Därför jag vill göra annat hela tiden.

Nähä, jaha. Vad mer kan jag skriva om... Det har inte hänt mye sen sist. Hahaha.
Jag skulle ha handlat frukt på vägen hem. Men jag sket i det.
Jag borde vika undan tvätten, men jag tänker inte göra. I ren protest, mot mig själv.
Jag skulle vilja resa lite. Det hade varit fint me sol nu i dessa mörka tråkiga tider.
Jag längtar till torsdag när jag ska träffa Sillan:)


Sovmorgon!

Guuuud va najs. Men vem vaknade halv åtta?? MOI. Jeje, jag har hunnit me en hel del tack vare det.
En extremt trevlig grej hände imorse... Jag var i stan för att köpa kaffe till jobb. Och vem anlände i samma stund till sitt arbete? Just det:)
Så fin han e. Jag vill, men vet inte hur eller vad jag ska göra... Ilandsproblem, men likväl mitt problem. Sååååååå SÖT.
Nu ska det betalas räkningar.  

Effektivt!

Så kan förmiddagen summeras. Eftermiddagen har däremot gått i slöfart. Lite enerverande, eftersom jag hade skitmycket energi idag... Men kalas och söndagsmiddag avklarat och nu blir det träning.
Jag pratade me C innan, åååå va glad jag blev. Vi planerade in att ses om några helger, det ser jag fram emot:)
Nästa vecka är en slö-vecka på jobb. Det är ju lov, så allting e lite långsammare och det ska bli najs.
Ledig på torsdag dessutom, inte illa alls...:)

Det är viktigt att veta fakta!

Vad jag e duktig...

På att uppdatera här... Det betyder att jag inte har mye annat att göra eller vadå? Men där har du fel.
Jag städar, bakar grekiskt lantbröd och tvättar. Det du!
Jag vaknade tidigt idag, så otroligt skönt. Jag hade en mysig dröm som handlade om söta goa C. Vi var in love och det var underbart. Jag kom sedan fram till att det var hundra år sen jag pratade med honom, så jag skickade iväg värsta mejlet där jag förklarade min kärlek till vår vänskap. Han har lovat att lära mig spela tennis... Hoppas han håller fast vid det, för jag ska bli grym o spöa skiten ur honom;)

Då kom jag även på att drömmen kan ha varit ett tecken på att jag borde ringa o fråga ifall jag får jobba lite i jul. Jag saknar dom och det hade varit så himla roligt att göra det. Jag ska alltså ringa J imorgon o fråga så snällt jag kan... Jag har funderat på det innan, men det behödes tydligen en dröm för att jag skulle fatta.

Snart ska jag ringa lillebror o väcka honom. Present ska inhandlas och sen blir det till att åka hem o äta stek hos mor o far. Bröden oftar ljuvligt för dig som ville veta:) Kanske lägger upp en bild här snart.... Spännande va?! Hahaha.


Don´t forget your time...

Tillbax från galejet i Skurup. Och ja, jag hade rätt. När jag väl kommit dit hade jag väldans så trevligt:)
Superdupergo cheesecake som gullisen J hade bakat me after-eight och skumgummigodis,
(kan ej stava det på englesiska:).
Nu ska jag sova.
Det är riktigt jäkla efterlängtat ska jag säga dig...
Och imorgon ska det bli mys me familj o släkt. FINT:)

Lite nere, som flickan brukar säga...;)

Jag e trött. Trött på att flänga omkring. Trött på att inte bara få sitta i min soffa o inte göra ett skit. Jag har varit o skrivit provet idag... Rättade det precis. Hmm. Vi kan väl säga så här. Hoppas att jag blir bedömd i en lågbegåvad kategori så att jag har bra poäng jämfört med massan... Men skit samma. Jag får väl göra nåt annat ifall jag inte kommer med denna gången, typ, jobba. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Jag vill bara vara utbildad o börja jobba. Träffa en stilig karl. Skaffa barn o leva svensson-liv. NU! Sitter o väntar på att köra till festen. Det ska bli roligt att träffa vännerna o mingla, o jag vet att jag kommer tycka det när jag e där.

Jag behöver vara kär i någon. Men kan ju inte bara hitta på att jag e det i någon får sakens skull.
Eller kan jag det...hmmm...:)


22.07

Men varför sitter jag fortfarande uppe?
Borde ha städat, borde ha bokat tvättid, borde ha gått o duschat. Men jag jag pallar tjiiiiii. Så nu sitter jag istället o grämer mig över detta o vet att när jag väl går o lägger mig kommer jag bara ligga o tänka på detta...

Jag e så osugen på denna helgen så det e helt sanslöst. Hellre skulle jag vilja att det var vardag igen. Jag vill inte flänga omkring och jag vill inte göra nåt jävla skitprov.
Jag vill bara sitta hemma o tycka synd om mig själv hela helgen. Inte för att jag har något direkt att sörja eller må dåligt över, men det e bara en sån kväll...
Det var trevligt me mat o vin med familjen, kollade lite på tv och skvallrade lite med mor. Jag hoppas vi kan åka till Köpenhamn en dag o ha tjejmys, det var längesen. När jag bodde i Kallekrona var det annorlunda, då hade vi myshelg oftare... Jag saknar det.

Sen pratade jag med F, o vi ska ta o planera in en helg när hon kommer ner o gör Trelle osäkert. Ska bli najs.

Nähä, jaha. Om man skulle gå o lägga sig...

Men först kolla in lite bilder;)

vids:iv50-expanderaren

Jag behöver hjälp. Jag skulle ju vara duktig o lära mig teckenspråk, men det verkar som om nobelpriset får änta ett tag till. Jag har fastnat.
Får igång programmet men inte den jävla filen som man spelar upp skiten me dvs ovanstående. Jag har provat allt installerat flash, avinstallerat flash. Installerat Indeo, avinstallerat Indeo. Jag hatar sånt här, men jag inte bara skita i det nu, nu är jag inne i mitt hacker-tänk...:) Om jag bara kunde få lite hjälp på traven. Har skickat iväg ett hjälpmejl till min braig-på-datorer kollega. Hoppas vi kan lösa detta mysterium snart...

Och ja just det, klipptid är bokad, efterlängtad...

Ångrat mig angående gårdagens inlägg

För varför ska jag bara sitta o vänta? Som en gammal nucka...
Jag är för övrigt visst lika snygg som honom, om inte mer, har jag konstaterat efter att NOGA studerat bilder på honom. 
Men det får hållas lite lågt ett tag till. 

Idag har dagen på jobb varit helt underbar. Barnen e så söta o goa! 

Imorgon är det upp till bevis huruvida jag är smart eller ej... Om du är en van bloggläsare så kan vi ju konstatera att
1.  Ja jag e rätt smart.
2. Jag är även väldigt fantasirik (bra när man ska gissa dom svåra ordens betydelse).
3. Jag kanske har konstiga funderingar och formulerar mig inte som man BÖR, men vad gör det om hundra år? Jag skriver i alla fall från hjärtat, och det är det som betyder något:) Eller?

Längtar till ikväll då jag ska äta för en hel familj själv, jag e så hungrig!
Pyttifett på jobb var sådär roligt... Och muffinsen som serverades till fredagsfikan mättade föga (även om jag tryckte in fyra först, innan jag konstaterade faktumet).

Nu ska jag öva mig på teckenspråk, jag har blivit riktigt bra om jag själv får säga det. Jag tror att det kan vara mitt kall. Har ännu inte haft någon uppenbarelse i form av ett skarpt ljus eller liknande...
Men jag tycker det e förbaskat kul och det är som en helt ny värld öppnar sig.
Undrar ifall man kan få nobelpris i teckenspråk? Tolka en bra bok kanske:) Hihihi. Då ska jag bara teckna i mitt tal, inte prata. Och sen ska jag äta för en hel famillj, för visst är det lite mat dom får på såna där tillställningar, det gäller att ha satt i sig ett par smöööörmadar innan man drar på sig festblåsan...:)


Min bundsförvant:)

Jag ska träffa henne om en vecka. Fy fan va vi har haft roligt ihop.
Det ska bli så himla roligt att träffa henne igen o skvallra o dricka vin:)


Jag tror att jag siktar för högt...

Men vem skadar det i längden? Inte mig i alla fall, o ingen annan heller för den delen. Det är väl bara bra att sträva efter höga mål, då når man längre än ifall man satsat lågt. Eller?
Jag tänker fortsätta med det oavsett vilket, för sån e jag och jag ÄLSKAR det:)

Varit o tränat precis. Alltså. Jag e skitstark (så stark så jag tänker inte skriva det här för då kommer du inte tro mig:)
Men fullkomligt hopplöst på uthållighet. Jag är alltså mentalt stark i korta perioder o sen faller jag som om någon huggit av mina fötter. Så, om du ska ta med mig i krig. Väck mig när det är skottlossning o låt mig vila mig i form resten av tiden. Och detta börjar bli jävligt irriterande. För såhär har det alltid varit... Jag vill förändra det, men jag behöver ett bra upplägg, och bra mål o motivation. 

Sen är det ju inte så att jag siktar för högt där bara, utan det gör jag även i andra delar av mitt liv... Det är inte heller alltid så uppskattat, och som brorsan säger, du skrämmer iväg dom...  Men jag kan inte hjälpa det. Har höga krav, och tycker inte att det e något att gå smussla med, det e väl för man bara att säga det. Hur svårt kan det vara. Och alltid har jag tänkt så här. Men just denna biten, denna gången, ska jag göra annorlunda. För jag vill inte skrämmas. Eller jag är helt enkelt rädd för att sabba. There, I said it.

Imorgon är det äntligen fredag och då vankas det tacos hos mor o far. Efter att jag jobbat, ätit fredagsfika, shoppat presenter, städat och handlat.

Nu ska jag snart se
Per när han lagar mat. He is da shit...:)

Sen ska jag läsa lite i min bok. Jag drömde tyvärr mardörmmar om det inatt. Flyga drake håller jag på med, och jag drömde att jag blev våldtagen, men fy fan va jag sparkades o slogs, och det slutade med att jag klarade mig undan. Men jag var skakig, och när jag vaknade så fanns känslan av olust kvar...

Lilla Valpen, han e så söt;)

Oooooooooooo sugar!

O MY GOD säger jag bara. Att först inte äta socker på länge och sen trycka i sig äppelkaka me vaniljsås är något alla borde prova på. Inget att rekommendera/rekomendera (hur stavas det) i längden kanske. Men shit vilken rush! Jag har aldrig tagit så tunga vikter och jag har inte haft sån ork på läääääänge.
Fan sjukt ju.
Helt livsfarligt faktiskt.
Nu däremot e jag på väg ner i ett träsk. Jag e trött som satan och jag vill bara sova. I hundra år helst. Törnrosa.

Shit vilken bra dag detta varit. Och jag vill bara att ni alla ska veta det.

Fick mycket matnyttig information från mor innan, som kan användas till någe riktigt positivt.
Sen skulle jag gärna vilja veta en grej.
Vem är det som läser om mitt sjuuuukt intressanta liv? Jag vill veta vem ni är! Kommentera mera. Eller skicka mig ett mejl om ni tycker det är pinsamt:) Eller skicka ett sms. Eller ring på min dörr....Eller nej fan gör inte det. Creapy som tusan det hade varit... Sockert har nog inte släppt helt känner jag, tillbax i mitt flum igen...

Duschen. Boken. Sängen.

Godnatt.

Pobre Diablo

Det är en sån dag. En sån dag när jag bara trivs och går runt o myser. Då får jag oxå för mig att sortera i min musik. Det är fan ingen bra ide alls. Jag har SÅ JÄKLA MYCKET musik på min dator.
Jag älskar det!
Favoriten som jag återkommer till är som inlägget heter. Han är ett musikgeni, Don Omar. Även timbuktu passar mitt myshumör, gillar den nya Kaffe- låten. Gillar ju både honom o Dregen. BB e grymma!

I eftermiddag har jag hängt me brojjan hemma hos mor o far, bakade äppelkaka o kollade Cesar. Nu sitter jag och väntar på att träningskompisarna ska komma o hämta upp mig.

Mina inlägg har varit rätt tråkiga på senaste. Jag vet själv det. Så nu ska det bli ändring. Jag ska skriva så fingrarna glöder om totalt ointressanta ämnen. Då blir inläggen grejt!

Så this is tillägnat den därade bruden som jag möter varje dag på väg till jobb.
Jag träffar henne varje morgon klockan 07.33(ungefär). Vet ej vem hon är, vet ej vart hon ska.
Men jag vet att hon har en röd cykel och att hon är blond. Och idag hade hon en sån jacka som jag vill ha. En svart dunjacka, som är lite för stor men inte så man ser 10 kilo tygre ut, utan sådär vintermysig.
Eftersom jag anser att om man träffar någon sådär varje dag (förutom lördagar och söndagar), så hälsar man.
Kanske inte ett sånt där glatt överdrivet HEJ, som man gör ifall man träffar vänner, men ett artigt litet hej.
Eller om man inte hinner, för ibland cyklar bruden jävligt snabbt ska jag säga er, så jag hinner inte hälsa, och nej, det är inte för att hon inte vill hälsa på mig, så kan det absolut inte vara, utan för att hon är sent ute.
Det vet jag genom ren fakta, du vet jag träffar henne då i kurvan och hon håller på o slira i grusen så bråttom hon har. Då blir det istället en artig nick. Så, tack bruden för att du e en trevlig medmänniska och att du alltid e glad fast du håller på att ramla o skrapa upp knäet:)

Och sen en annan grej. Snubben med okopplade hunden. Du gör mig lite konstig. Bra. Men konstig.

Nästa vecka tack

Efter en hektiskt, men rolig vecka med hund och träning och saker att göra varje dag kändes det som... Går jag nu in i nästa som går i pluggandets tecken.
lördag är det nämligen dags för högskoleprovet, och om jag tänker positivt blir det bra, det vet jag. Så jag ska vara duktig och plugga varje dag för bästa resultat. Fick mersmak på pluggandet i helgen när jag hjälpte favoriten lite med hennes psykologi.
Shit va det e intressant!

Hur mycket som helst att lära sig, men så länge man tycker det e roligt så...

Vi har haft en superskön helg. Massage på Brunnen i fredags, gjorde Kallekrona by day på lördagen o på kvällen blev det god mat o vin. Hur najs som helst! Precis vad jag behövde tror jag. Att träffa min favorit igen och bara prata och umgås. Gud va jag tycker om henne!!!!
Idag gick vi en sväng på Saltö, och jag kan bara konstatera att.
Jag saknar det.
Jag saknar henne.
Jag saknar Karlskrona.
Jag saknar Blekinge.

Och konstigt nog, fast jag hade alla dom känslorna när jag körde hemåt, så kände jag ett välbehag när jag körde in i Trelle igen. Jag trivs super i min lägenhet och jag vill ha min familj nära. Men förhoppningsvis dröjer det inte länge tills godingen flyttar neråt mot Skåne...:)

Imorgon blir det träning och så ska jag försöka pressa in ett bra simpass i veckan. Sjukt laddad för träning igen och att äta bra. Härligt med ny vecka och nya mål.
I helgen blir det prov och partaj i Skurup och sen fyller Far år, så kalas på söndag. Fullt upp med andra ord...Puuhh.

Nu ska jag dra igång What happens in Vegas och sedan blir det sängen.

Cesar

Måndag som började riktigt jävla shit. Mest för att jag ville ligga kvar i sängen och inte gå o jobba. Men sen var det en liten gullig kille som ville ut o rastas o då blev det bättre.
Sen mådde jag inte bra alls när jag skulle gå, ville inte lämna honom ensam. Jag ska aldrig ha en egen hund om jag inte kan ta med honom under dagarna. Jag skulle vara ledsen hela tiden... Söta lillebror var snäll och kom hit o gick ut en sväng me honom dock, och sällskapade me honom.

Kollar Cesar nu och jag önskar att jag kunde jobba som han gör.

Annars har jag hunnit me en hel del idag. Ansökan är iväg, träningen är avklarad, maten fixat och jag har varit en bra packleader idag:)

Bilder från helgen... Som gott kunde varat lääääänge...



 



Ps. Jag loosa nog 12 gånger i schack i helgen...Jag borde spela mera o bli GRYM!

Dagen D

Yes! Äntligen är den här.
Jobba till lunch, sedan in me sakerna oxå bär det iväg, ska vara duktig och fota det vackra höstvädret:)

Nu ska jag strax ut o kissa hunden för att sedan köpa lite fredagsfrallor till jobb.

Idag e humöret på TOPP!:)

Bara tre dagar kvar...

Tre dagar kvar tills det bär iväg med the trailer. ÄNTLIGEN säger jag bara.
Jag har längtat och längtat och längtat... Ja, ni fattar. Det ska bli skönt att komma ut i höstvädret en hel helg. På torsdag ska jag hämta Lobo som ska följa med, jag längtar till det oxå!
Han e så go o mysig o känns superbra att han ska föja med!

Annars är det mesta som det ska, huvet upp o fötterna ner som flickan brukar säga...:)

Trött på att lönen fortfarande inte dykt upp och att jag nu gått två månader utan lön börjar göra mig lätt irriterad. Det är otroligt hur dåligt jag mår när ekonomin inte är stabil, men va fan ska man göra. Mat i magen och ett varmt bad ska nog göra mig lite gladare.

Helgen ha varit kanon, kalas för kusinen i fredags med god mat o dricka. I lördags var jag med mormor o fikade och sedan på torget o handlande lite, väldans trevligt. Det hoppas jag att vi gör om snart igen!
Sen bjöd jag mina föräldrar på trerätters, mycket uppskattat:)

Nu ska jag vika tvätt o diska, för att sedan bara slappa. Tror inte jag somnade förän halv två inatt, vet inte varför men hade supersvårt för att somna, det brukar jag inte ha...Hmm. Kan vara att jag har mycket att fundera på...