Vadårå?

Ännu en dag. Ännu en dag närmare jul:)
Hehe. Jag ÄLSKAR julen.
Jag ska ha min allra första julgran i år. Och det ska vara den största, fetaste i hela Kallekrona. Ojoj, fy farao vad det kommer julpyntas i min lya, och pysslas. Det hör till julen. Jag ska tvinga vännerna komma och knäcka o lusse-pepparkaksbaka:)

image22

Jag föreslog även familia att de ska komma och äta god julmat och bli ompysslade. Men det uppstod ett dilemma. Det är mormors jul denna, och hon är INTE villig att ge upp den. Haha. Konkurrans. Cool.

Idag har jag tvättat och blivit tvingad att socialisera med en tant i granntrappen. Förviddna kärringar. Bara; Jaha, det är du som är Pia? What? No. Jag e inte Pia.
Jaha, och vad jobbar du med då lilla vän?
Skit i det du så lever du längre.
Alltså, jag gillar att slänga ett par artighetsfraser, men gillar inte förhör. Så det slutade med att jag sorterade mina skitta underkläder väldigt demonstrativt så att hon skulle fatta att det faktiskt var min tid och inte hennes.
Lönt att ha en jävla bokningssystem annars???
Kärring.

Suttit på balkongen hela eftermiddagen o njutit av solen, läst Tom&Jerry o sedan gett mig på slutet av Luftskeppet som sprängdes. Den e att rekommendera. Lagat en massa mat o fryst in till jobb. Det e bra. Gått en powerwalk med R. Funderade på att ta ett cirkelpass på gymmet med snygg-Daniel men sket på det.

Ikväll blir det God hemmagjord pizzasallad o pizza hos R med E. Farväl Falkenberg ska få sig en chans, senare blir det nån fransk historia, denna i sann *lära mig flytande franska anda.* Vi får väl se hur det går med det:) Hihi.

På måndag blir det hundpensionatet. Det kan nog bli roligt. Hoppas jag.

Jag mådde skit på boxningen i onsdags. Tvingade mig själv att trycka undan mitt *äta nio kakor innan träningen illamående*, och det gick sådär bra, blev helt snurrig. La mig i trappen utanför. Där är inte en käft i den delen av gymmet annars. Men vem kommer in. Snygg-Daniel. Haha. Jaha, här ligger jag och fläker ut mig. Haha. Det var roligt. Han skrattade gott åt mig. Tramsiga lilla jag.

Fikade med Johan igår. Fick en hel del svaller. Jag gillar att fika med honom:) Bla att en viss blond tjej på jobb nu oxå har fallit i den typiska sexorgiegruppen. Det e helt jävla sjukt. Alla knullar med alla. Fy satan va lojt. Och oproffsigt. Jag gillar det inte, och dom gillar inte att jag säger att jag inte gillar det...


mitt onekligen spartanskt inredda rum...jag gillar ljus...

Grönt. Jag har grönt på näthinnan. Allt ska vara grönt. Mattor, soffor, lampskärmar, tavelramar. Måste hindra mig att förköpa mig på grönt. Lagom är bäst.

Bror är hemkommen från Korfu. Hade haft kanonväder o skönt. Bruden hade uppfört sig, men hon är ingen favorit efter vad hon gjort mot honom. Skulle vilja ta ett snack med henne, men mor hindrar mig.

Finger Eleven- Thousand Mile Wish
LOVE it

...laughing lovers...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback